Unul dintre videourile taberei pro-Brexit care a făcut furori pe internet arată tot ceea ce se ține ascuns


Au fost expuse motivele reale pentru care Marea Britanie a trebuit să părăsească UE


Uniunea Europeană e o inițiativă făcută să distrugă statele naționale şi să le dizolve într-o federație transnațională condusă de niște comisari globalişti de la Bruxelles, nealeşi de nimeni.

Acesta este scenariul despre care nu vă vorbește nimeni, deşi toate măsurile care se iau la Bruxelles sunt în această direcție. Se lucrează în permanență în direcția slăbirii statelor naționale până la dizolvarea şi la dispariția lor finală. Euroregiunile vor fi noile județe ale Federației Europene Transnaționale numite Uniunea Europeană. După experimentul URSS-ului iată că trăim experimentul UERSS-ului.

Ideologia noii federații este progresismul care nu este altceva decât un neomarxism 2.0. Am scăpat de Necuratul bolșevic sovietic de la Moscova şi am dat de taică-său: Necuratul progresist neomarxist de la Bruxelles şi de la Berlin, bine finanțat şi pilotat de progresiştii miliardari de peste ocean.

Nimic din toate acestea nu vi se spune oficial. Întrebați-i pe guvernanți până unde duce „integrarea europeană”? Până dispare România ca stat național unitar suveran şi independent? Da, până acolo duce. Dar nu vi se spune pe şleau acest lucru. Întrebați de ce trebuie să apară euroregiunile în toată Europa şi o să vi se răspundă într-o limbă de lemn identică cu cea din perioada sovietică în care se ni se explica eficiența colhozurilor atunci când se făcea cooperativizarea forțată. Tot aşa se face acum euroregionalizarea forțată.


Citiţi şi:

Susținătorii ce s-au deșteptat ai «Brexit-ului» descoperă abia acum că «UE a fost dintotdeauna un proiect al CIA»!

Kalergi a fondat Paneuropa cu banii evreilor Rothschild şi Warburg. Cum zice el că va arăta rasa europeană şi cine o va conduce?

 

yogaesoteric
17 decembrie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More