Urmăriți-l pe Bill Gates recunoscând că investiția sa de 10 miliarde de dolari în vaccinuri i-a adus 200 de miliarde de dolari

Într-un moment de sinceritate, Bill Gates a recunoscut că vaccinurile sunt cea mai bună investiție a sa până în prezent.

În timpul unui interviu pentru CNBC, Bill Gates a discutat despre investițiile sale în vaccinuri. Gates a recunoscut că a realizat o rentabilitate a investiției (ROI) de 20:1 în ultimele două decenii. Mai exact, Bill Gates a explicat că investiția sa de 10 miliarde de dolari în vaccinuri i-a oferit o rentabilitate de 200 de miliarde de dolari:

Cu siguranţă acum începeți să înțelegeți de ce atât de multă lume nu are încredere în Bill Gates. Începând cu motivul – profiturile sale nebune din vaccinuri – și continuând cu coincidențele semnificative – cum ar fi Evenimentul 201 – Bill Gates și Fundația sa sunt cei mai vizibili suspecți din spatele PLANdemicului actual.

Ce a fost Evenimentul 201

Evenimentul 201 a fost un exercițiu de simulare a unei pandemii, ce a fost găzduit de Centrul Johns Hopkins pentru Securitatea Sănătății, în parteneriat cu Forumul Economic Mondial și Fundația Bill și Melinda Gates.

Ceea ce este extrem de fascinant, este faptul că exercițiul de simulare pandemică, tocmai cu un coronavirus, a avut loc cu aproximativ 6 săptămâni înainte ca primul caz de covid-19 să fie raportat în Wuhan, China.

O altă conexiune interesantă este aceea că Fundația Bill și Melinda Gates nu doar că a participat și a contribuit la finanțarea simulării unei pandemii, dar ea finanțează şi grupul care deține brevetul pentru coronavirusul mortal și care a lucrat la un vaccin pentru a rezolva actuala criză.

În ciuda acestor dovezi edificatoare, pe toate canalele oficiale ţi se repetă că Bill Gates îți vrea „binele”, iar dacă nu crezi în el, ești catalogat drept un „conspiraționist”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More