Următorul TAPAS cu Marele Avatar KALKI începe în 5 ianuarie 2015

Luni 5 ianuarie începe următorul TAPAS de 49 de zile destinat aprofundării comuniunii spirituale cu Marele Avatar KALKI. Sunt invitaţi să participe toţi cei care au primit iniţierea în mantra corespunzătoare, dar şi cei care aspiră să primească această iniţiere. Pot participa şi cei care nu au ţinut primul TAPAS din această serie de patru TAPAS-uri.
Pentru programarea TAPAS-urilor următoare consultaţi anunţul iniţial.
 
TAPAS-ul constă din meditaţii LAYA YOGA cu MANTRA lui KALKI AVATAR, 30 de minute zilnic. Aceia care au posibilitatea vor realiza înainte de fiecare meditaţie o ofrandă de lumină (o lumânare) pentru KALKI AVATAR. Consacrarea fructelor TAPAS-urilor precum şi a meditaţiilor zilnice se face către Dumnezeu Tatăl.

ATENŢIE! Intervalele de susţinere subtilă sunt:

08.30 – 09.00 şi 20.30 – 21.00. Au fost stabilite două intervale pentru a da cât mai multor persoane posibilitatea să se angreneze în acest TAPAS. Fiecare va face meditaţia zilnică într-unul dintre aceste două intervale (08.30 – 09.00 SAU 20.30 – 21.00).

Dacă doriţi să participaţi la acest TAPAS, dar nu vă puteţi sincroniza zilnic în niciunul dintre aceste două intervale, în zilele în care apar aceste situaţii veţi face meditaţia la o altă oră. Dacă nu dispuneţi de suficient timp, puteţi face o meditaţie mai scurtă (minim 20 de minute LAYA YOGA), cu condiţia să stabiliţi de la început, înainte de a consacra TAPAS-ul, durata minimă a meditaţiei zilnice (de exemplu 20 de minute sau 25 de minute).

Celor care nu au primit încă iniţierea în MANTRA lui KALKI AVATAR şi doresc totuşi să se integreze în aceste TAPAS-uri colective le sugerăm să lucreze cu YANTRA lui KALKI AVATAR într-unul din cele două intervale de susţinere subtilă (08.30 – 09.00 SAU 20.30 – 21.00).

Pentru aprofundarea comuniunii cu KALKI AVATAR prin intermediul acestui TAPAS, recomandăm insistent studierea atentă a textului KALKI PURANA, publicat în Caietul Taberei yoghine Costineşti 2013, volumul 1. Vă sugerăm, de asemenea, să vă notaţi în jurnalul spiritual trăirile, revelaţiile, intuiţiile care apar de-a lungul acestor TAPAS-uri pentru a le împărtăşi la următoarea întâlnire a grupului spiritual al celor care au primit iniţierea în MANTRA lui KALKI AVATAR, care va avea loc în următoarea tabără. Aşteptăm relatările voastre pe adresa redacție@yogaesoteric.net . 
 

yogaesoteric

3 ianuarie 2015

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More