V-au amanetat pe toţi şi nu v-ați prins! O autostradă sau două… evident lipsă inventar!

V-au amanetat pe toţi şi nu v-aţi prins!

Cu 57 miliarde lei a crescut datoria publică în primele şase luni ale anului 2020. O autostradă sau două… evident lipsă inventar!

Aici sunt banii pe care noi toţi va fi necesar să îi plătim. În abordarea redistribuirii resurselor, filozofia ministrului de Finanţe a fost simplă: Îndatorează-i pe cei mulţi, finanţează-i pe cei puţini!

Se împrumută, datoria se împarte la peste 19 milioane de persoane, adică 19 MILIOANE DE ROMÂNI, şi banii ajung la companii care nu reprezintă neapărat capital românesc. Poate nu aţi observat, dar cei mai fericiţi sunt reprezentanţii camerei de comerţ româno-germane. Se salvează îndatorându-ne pe noi.

Ştiţi ce avem aici? Export de capital pe datorie. Statul se împrumută, capitalul ajunge la investitori străini, de unde este repatriat către firmele mamă.

Şi nu aveţi încă în datorie (dar veţi avea în curând) împrumutul uriaş pe care România vrea să îl facă pentru a plăti kurzarbeit-ul care este pe placul investitorilor germani (să nu scoată sărăcuţii bani din randamentele trecute şi să plătească salariaţii, lasă mai bine să se împrumute statul că oricum e pe deficit la fondul de şomaj). Adică un plus de 5 miliarde euro la datoria publică!

Observați în grafic o creştere cu peste 33% a datoriei publice pe primele 6 luni ale anului 2020 raportat la 2019.

La finalul lui iunie 2020 sunteţi mai datori cu 627 euro şi voi cei peste 5 milioane de pensionari şi voi cei 4 milioane de copii. Normal ar fi să plătiţi datoria când v-ar dubla alocaţiile şi vă vor creşte pensiile conform legii. Numai că nimeni nu va aştepta normalul. Vă vor pune taxe suplimentare ca să vă râdă investitorii în nas în timp ce veţi fi mai săraci şi mai datori.

Vine o zi… când va exista şi patriotism economic şi grijă faţă de români!

Citiţi şi:

România este înglodată în datorii. Câte milioane de euro împrumută în fiecare zi ministerul lui Florin Cîțu!

Exploziv: România îşi vinde banca – Planul pentru înstrăinarea CEC Bank

yogaesoteric

1 noiembrie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More