Vaccinarea vârstnicilor împotriva covid-19 este prea riscantă. Zeci de bătrâni au murit după ce au primit vaccinul

 

24 de oameni au murit la un azil de bătrâni din SUA după ce au primit vaccinul anti-covid

Site-ul Healthimpactnews arată că un focar covid-19 izbucnit la un azil de bătrâni din Cayuga a infectat 137 de rezidenți, dintre care 24 au murit. Dar nu din cauza covid-19, ci după ce ar fi început vaccinările bătrânilor.

Focarul de la The Commons on St. Anthony din Auburn a început pe 21 decembrie, a declarat Julie Sheedy, un oficial din conducerea azilului care adăpostește 300 de oameni.

Până pe 29 decembrie, nu au existat decese provocate de coronavirus la The Commons. Dar, din data de 22 decembrie, când au început vaccinările în azil, s-au înregistrat 24 de decese. 80% dintre rezidenți au fost vaccinați până acum.

Institutul Ron Paul susține:
„Treburile par să funcționeze invers la azilul The Commons on St. Anthony din Auburn, New York. Vaccinarea persoanelor ar fi nevoie să reducă sau să pună capăt deceselor provocate de coronavirus. Dar, la The Commons, se pare că astfel de decese au avut loc numai după ce oamenii au început să fie vaccinați împotriva coronavirusului.”

Julie Sheedy, oficial din Loretto, susține însă că site-ul răspindește „informații false și periculoase”.
„Cu siguranță ne dorim ca vaccinurile să fi fost disponibile mai devreme pentru a ajuta la prevenirea devastării cauzate de acest virus”, a spus Sheedy. „Dar afirmațiile de pe acest site sunt periculos de speculative și incorecte”.

Cu toate acestea, o situația asemănătoare s-a constatat în Norvegia, unde însă autoritățile au deschis o anchetă.

Autoritățile din Norvegia avertizează că vaccinarea vârstnicilor împotriva covid-19 este prea riscantă. Anchetă oficială după ce 29 de persoane în vârstă au murit după vaccinare

Vaccinurile covid-19 pot fi prea riscante pentru persoanele în vârstă, fragile și pentru bolnavi în fază terminală, spun autoritățile de reglementare a sănătății din Norvegia, unde 29 de persoane au murit la scurt timp după ce au primit primul vaccin.

Potrivit Bangkokpost, declarația publicată la Oslo este cea mai precaută venită din partea unei autorități europene din domeniul sănătății, întrucât țările evaluează efectele secundare ale primelor doze de vaccinare pentru a obține aprobarea.

Rezultatele autopsiilor efectuate la persoanele care au murit la scurt timp după ce au primit prima doză de vaccin au sugerat că reacțiile adverse frecvente ar fi putut contribui la reacții severe la persoanele în vârstă, mult mai fragile, potrivit Agenției Norvegiene pentru Medicamente.

„Pentru cei care sunt mai fragili, chiar și efectele secundare relativ ușoare ale vaccinului pot avea consecințe grave”, a declarat Institutul Norvegian de Sănătate Publică. „Pentru cei care mai au o durată de viață foarte scurtă oricum, beneficiul vaccinului poate fi marginal sau irelevant”.

Recomandarea este un avertisment a ceea ce este necesar să fie urmărit pe măsură ce țările încep să emită rapoarte de monitorizare a siguranței cu privire la vaccinuri.

Emer Cooke, noul șef al Agenției Europene pentru Medicamente, a declarat că urmărirea siguranței vaccinurilor covid, în special a celor care se bazează pe tehnologii noi, cum ar fi ARN-ul mesager, ar fi una dintre cele mai mari provocări odată ce vaccinurile vor fi lansate pe scară largă.

Norvegia a stabilit ulterior că 13 dintre cele 29 de decese raportate au avut legătură cu vaccinul Pfizer, transmite SmartRadio citând NorwayToday.

Citiţi şi:

Cel puțin 811 de decese şi 15.785 de reacții adverse în SUA, după vaccinurile Pfizer și Moderna

România ascunde morții de vaccin

Șefa DSP Dolj a fost diagnosticată cu SARS-CoV-2 după a doua doză de vaccin

 

yogaesoteric
25 februarie 2021


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More