Vacciniada

Au mai venit niște mii de doze de vaccin. Sau zeci de mii. Sute de mii. Milioane și sute de milioane. Și vor veni până când tot românul va avea vaccinul lui. Și rapelul lui. Și vaccinul pentru luna următoare. Pentru anul următor. Pentru două decenii.

Mergi pe stradă, te oprești la un automat, tastezi un cod și ți se va umple punga cu vaccinuri. Ca la păcănele, când te lovește norocul. Le duci acasă, dai și la copii, dai și nevestei. Iar ea mai duce din ele la serviciu, dă colegelor și tot așa. Sloganul zilei este „Să dăm țării cât mai mult vaccin”.

Este cea mai aberantă situație, de altfel previzibilă. Până acum nu aveam vaccin. Acum nu o să mai avem centre. Și nici asistente care să ni-l facă. Valeriu Gheorghiță, colonelul doctor cu o ascensiune fulminantă despre care nu vrea să vorbească, ne-a anunțat că vom scoate și noi, românii, un vaccin. Suntem dezamăgiţi. Doar unul? La cât se bate monedă pe vaccinare ar fi trebuit să scoatem opt deodată. Culori diferite, modele cu etichete hazlii sau extravagante, cu flacoane bătute în aur și pietre prețioase. Măcar rămâne ceva de valoare familiei după ce ai închis ochii la sfânta vaccinare.

Se moare după vaccinare? Oho, și încă ce se moare. Mia de decese în Europa și mult mai multe în SUA. Doar în România nu se moare. Nu există date care să ateste asta. Se moare de orice altceva, dar nu din cauza vaccinului. Tușești, strănuți, dar nu mori. Și chiar dacă te sufoci sau te învinețești la față, odată apare Grupul de Comunicare Strategică și-ți pune în vedere că mori degeaba, că nu ai voie de la stăpânirea medicală și nici măcar nu există rubrică în comunicatele oficiale.

Până acum, nu ne mai îmbolnăveam dacă aveam vaccinul făcut. Acum, descoperim că sunt deja sute de cazuri de felul acesta. Și mai descoperim că trebuie să purtăm și masca încă doi ani, chiar dacă avem o cinzeacă de vaccin în noi. Ba chiar două măști suprapuse.

De ce trebuie să mai facem vaccinul dacă efectul lui este discutabil? Iaca, de aia, că scoatem și noi unul. E o chestiune de patriotism, de mândrie națională să-l folosim pe al nostru. I-o da cu tricolor pe etichetă? Domnul colonel și doctor pe deasupra, sau invers, nu ne-a spus ce va scrie pe etichetă. Cine își asumă răspunderea în cazul în care rămânem strâmbi, damblagiți sau întindem picioarele. Tot nimeni, ca și la celelalte? Nu scrie nici măcar cum se servește. Cu ananas, kiwi, rodie și suc de mango? Cu un strop de votcă? La temperatura camerei sau sec?

Citiţi şi:
După vaccinarea vampiristă la castelul Bran şi piesa „Dineu cu Proşti” pentru vaccinaţi, la Bucureşti s-a cântat Recviemul pentru maratoniştii vaccinării. Aceasta este deja viral pe Facebook
Dr. Oana Mihaela Secară spune: „Vaccinarea în masă ca metodă de oprire a transmiterii bolii nu se justifică pentru că ea nu se oprește prin vaccinare. Și vaccinații transmit boala la fel de ușor ca și cei nevaccinați”
România ascunde morții de vaccin

 

yogaesoteric
24 mai 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More