Vedetele autohtone, «păpuşi ale aşa-zişilor Illuminati»? Iată starurile care folosesc simbolurile satanice oculte

 
 

Tot mai mulţi artişti români fac jocul Illuminati şi folosesc simboluri ale acestei societăţi secrete fie din dorinţa de manipulare, fie doar pentru că este  ceva „trendy” (la modă – n.n.). Smiley, Inna, Antonia, Alexandra Stan şi Andreea Bălan au folosit elemente specifice în clipurile sau în fotografiile lor.
 

 

 
Moda în rândul artiştilor a fost dată de vedetele de peste Ocean, printre care Lady Gaga, Beyonce, Katy Perry, Justin Bieber, Eminem, iar pe internet circulă speculaţii conform cărora Michael Jackson şi Whitney Houston ar fi fost ucişi din cauză că ar fi renunţat la acest ordin.
 
Vedetele de la noi au ales cel mai des să folosească mesajul ochiului acoperit, o aluzie la „ochiul lui Horus”, unul dintre simbolurile preferate ale francmasoneriei şi ale organizaţiei Illuminati. Contactate de ziarul Ring pentru a afla dacă sunt sau nu adepte ale acestui curent, ele au refuzat să ofere un răspuns, însă Oreste Teodorescu susţine că artiştii noştri nu ar fi în mod real adepţi Illuminati, ci doar au recurs la o strategie de marketing. „Nu am ce să comentez pe această temă. Nu cunosc nimic despre Illuminati, dar nici nu cred că vedetele noastre pot fi o parte a acestui curent. Mi se pare mai degrabă o strategie de marketing”, a opinat Oreste.  

„Să ne rugăm să le lumineze Dumnezeu mintea”

În încercarea de a afla ce părere are Biserica Ortodoxă despre acest curent, Ring a contactat un preot, care ne-a îndrumat să ne rugăm pentru artiştii noştri: „Din câte am înţeles, ar depune un jurământ pe Biblie. Tineretul e haotic, a luat-o pe căi greşite, iar Satana se bucură când ademeneşte oameni. Artiştii greşesc şi prin faptul că acum, când ne aflăm în cel mai important post din an, susţin spectacole în loc să cânte colinde şi să îşi cureţe sufletele. Legat de simbolurile pe care le afişează, poate că dau «bine» pentru unii, dar trebuie să aibă mare grijă pentru că, fiind vedete, îi influenţează şi pe alţii. Trebuie să ne rugăm să le lumineze Dumnezeu mintea”.
 

Andreea Bălan etalează un prim simbol al ochiului acoperit în pozele de prezentare a videoclipului Things U Do 2 Me, iar un mesaj asemănător apare în cel mai nou clip, Rece.
 

 
 
Încă din anul 2010, într-un pictorial pentru FHM, Inna, artista care a cucerit topurile internaţionale, are un plasture deasupra ochiului drept.
 

 
 
Antonia foloseşte acest simbol nu doar în fotografiile profesionale, ci şi în cele personale pe care le postează pe contul ei de socializare.
 

 
 
Smiley, adeptul Illuminati? Artistul apare într-o fotografie cu ochelari galbeni, despre care, pe site-ul lovendal.ro, se spune că semnifică starea de orbire faţă de lumea înconjurătoare, acceptarea, asemenea unui robot, a stării de manipulare faţă de „ceva” care te controlează din toate punctele de vedere. Mai mult, se observă şi simboluri consacrate, precum fulgere şi piramide.
 

 
 

Povestea unui simbol

 
Despre „ochiul lui Horus” există numeroase scrieri şi referinţe. Se spune că fiul lui Osiris şi a lui Isis, care a mai fost numit şi „Horus, cel care conduce cu doi ochi”, avea ochiul drept alb, reprezentând Soarele, iar ochiul stâng era negru şi reprezenta Luna. Se spune că şi-a pierdut ochiul stâng atunci când s-a luptat cu fratele său malefic, Seth. Acesta i-a scos ochiul lui Horus, dar a pierdut lupta. Un zeu i-a dăruit cu ajutorul magiei un alt ochi.

Citiţi şi:

Industria de divertisment asaltează ființele umane cu influențe malefice prin toate mijloacele de care dispune

Asaltul diavolilor

 

yogaesoteric
31 iulie 2015

 


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More