Vibromasorul

Cea mai spectaculoasă perfecţionare a falusului artificial a apărut odată cu vibromasorul sau, poetic spus, un falus aproape viu!
Interiorul lui cuprinde un motoraş alimentat, de regulă, de la o simplă baterie, ce produce vibraţii rapide şi concentrate mai ales la extremitatea sa. În contact cu pielea, aceste vibraţii produc o stimulare plăcută şi intensă. Deşi poate ajuta foarte mult la amplificarea excitaţiei şi chiar în obţinerea unor senzaţii noi, foarte plăcute, vibromasorul este relativ puţin utilizat de cupluri, mai ales datorită unor prejudecăţi prosteşti.

Într-adevăr, se poate pune întrebarea: de ce să te foloseşti de „altceva“ (culmea ororii: de un instrument mecanic) din moment ce natura te-a înzestrat cu toate „ajutătoarele naturale“, şi anume: mâinile, degetele, buzele, limba, sexul.

Un răspuns prompt la această întrebare este: pur şi simplu pentru că există! De ce să nu îmbogăţeşti varietatea trăirilor erotice atunci când este posibil şi la îndemână. Ceea ce apare a fi foarte interesant, de altfel, este faptul că sexologii consideră vibromasorul o invenţie capitală în ceea ce priveşte sexualitatea conştientă, privită responsabil. El poate fi utilizat chiar ca un aparat medical pentru depăşirea unor dificultăţi orgasmice grave ce nu au putut fi tratate, cum ar fi frigiditatea. Astfel, cu ajutorul lui, femei ce nu au ştiut ani de zile că poate fi nu numai plăcut, dar chiar extraordinar să faci dragoste, după numai o simplă utilizare a vibromasorului, doar o singură dată, au înţeles de ce aleargă toată omenirea după această satisfacere erotică!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More