Vicleanul Soros și mitul democrației europene: revelații șocante

 

Este un secret cunoscut de toată lumea că „rețeaua Soros” are o sferă extinsă de influență în Parlamentul European și în alte instituții ale Uniunii Europene.

Lista lui Soros a fost făcută public recent. Documentul înșiră 226 de membri ai Parlamentului European din toate părțile spectrului politic, inclusiv fostul Președinte al Parlamentului European, Martin Schulz, fostul prim-ministru al Belgiei, Guy Verhofstadt, șapte vice-președinți și un număr de șefi de comisie, coordonatori și chestori. Acești oameni promovează ideile lui Soros, cum ar fi aducerea mai multor imigranți, căsătorii între persoane de același sex, integrarea Ucrainei în UE și contorizarea Rusiei. Sunt 751 de membri în Parlamentul European. Aceasta înseamnă că prietenii lui Soros au mai mult de o treime din locuri.

George Soros, un investitor ungar-american, fondatorul și proprietarul ONG-ului Open Society Foundations, a putut să se întâlnească cu președintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker fără „nicio agendă transparentă pentru întâlnirea lor cu ușile închise” și a arătat cum propunerile UE de a redistribui cote de imigranți țărilor membre sunt misterios familiare cu planul propriu al lui Soros pentru abordarea crizei.

Finanțatorul miliardar crede că Uniunea Europeană ar trebui să primească milioane de imigranți din Orientul Mijlociu și Nordul Africii, să ofere fiecăruia 15.000 de euro anual în ajutor și migranții să fie distribuiți în state membre unde ei nu își doresc să meargă și nu sunt neapărat bineveniți.

Prim-ministrul ungar Viktor Orbán a acuzat UE că „a mâncat din palma” lui Soros. El crede că susținătorul miliardar al frontierelor deschise este în spatele atacurilor asupra Ungariei. Motivul îl constituie încercările guvernului ungar de a acționa asupra organizațiilor societății civile prin intermediul unei noi legi care stipulează ca ONG-urile sprijinite de străini – multe fondate de Soros – să enumere marii lor donatori de peste mări într-un registru public și să fie transparente în ceea ce privește sursele lor de finanțare, menționându-le în publicațiile lor.

„Întreaga Uniune Europeană este în dificultate pentru că liderii și birocrații ei adoptă decizii ca aceasta”, a afirmat Orbán. „Oamenii susțin idealul Uniunii Europene. În același timp, ei nu pot îndura conducerea UE, deoarece insultă statele membre cu lucruri de genul acesta și abuzează de puterea ei. Toată lumea din Europa vede asta. De asta conducerea europeană nu este respectată.”

Grupul Visegrad urmărește să rămână ferm în ciuda presiunii politicii imigranților a UE. Comisia Europeană pentru Migrație și Afaceri Interne promovează un nou proiect de lege pentru a face cotele de imigranți obligatorii. Cel puțin 30 de suporteri ai lui Soros lucrează pentru comisie.

Mulți oameni nominalizați în document sunt cunoscuți pentru atacuri asupra Rusiei. De exemplu, Rebecca Harms, un membru în Parlamentul European din German Green Party (Partidul Verzilor din Germania), cere în mod regulat Parlamentului European să înăsprească regimul sancțiunilor asupra Moscovei. Guy Verhofstadt blamează Rusia pentru aproape fiecare lucru greșit din Europa. Articolul lui, Punerea lui Putin la locul său, a făcut mult zgomot anul trecut. În 2012, fostul premier croat Tonino Picula, care a fost șeful unei misiuni de observare din partea Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE), a criticat alegerile prezidențiale din Rusia din anul 2012 ca fiind necinstite, spunând că au fost „înclinate” în favoarea lui Vladimir Putin.

Lista Soros face lumină în ceea ce privește întrebarea ce determină conducerea UE să implementeze politici care acționează contra intereselor europenilor. Răspunsul este corupția. Politicienii mituiți de Soros dansează cum cântă el. Ei trec peste strădaniile liderilor naționali de a proteja interesele popoarelor lor. Destul de des, cei care se opun acestor politici trebuie să înfrunte rezistența elitelor politice din țările lor. Conflictul dintre premierul maghiar Orbán și rețeaua Soros este un bun exemplu pentru a ilustra cum funcționează. Parlamentul European, sub influența prietenilor lui Soros, împinge Europa spre suicid lăsând să intre milioane de imigranți.

Aceasta arată că democrația europeană mult etalată este de fapt o fațadă pentru a ascunde activitățile structurii de putere, aflată atât de aproape de sistemul feudal, cu conducătorul local care ține frâiele. Cu greu poate fi numită puterea oamenilor. Publicarea listei lui Soros oferă un indiciu pentru a înțelege cine conduce de fapt UE și cine instigă sentimente anti-Rusia în Europa. De fapt, este vorba de faptul că țări membre ale UE ca Ungaria se petrece să fie în aceeași oală cu Rusia, opunându-se acelorași forțe americane, în timp ce își protejează suveranitatea și independența. Acesta este momentul pentru europeni să se gândească la transformarea sistemului, pentru a înlătura presiunea exterioară.


Citiți și:

Orban pune degetul pe rana de la Bruxelles: «Soros dictează imigraţia din Europa. Uciderea lui Gaddafi, o imensă eroare»

Cine au fost șefii Soros România. Oameni din PSD și ALDE în fundația celebrului miliardar
 

 

yogaesoteric
14 februarie 2018

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More