Victoria Binelui Dumnezeiesc la nivel planetar este tot mai aproape!

În felul acesta a fost cu putință distrugerea în aer a unei rachete nucleare pe care cozile de topor ale Statului din umbră au trimis-o asupra statului american Hawaii în data de 13 ianuarie 2018, într-un gest disperat ce reprezintă, cel mai probabil, o vendettă pentru acțiunile ferme și tot mai puternice ale Guvernului Trump ce vizează eliminarea elitei sataniceATENȚIE!!! VĂ SFĂTUIM SĂ CITIȚI ȘI APOI SĂ DIFUZAȚI MAI DEPARTE TUTUROR CELOR CE SUNT INTERESAȚI ARTICOLUL DE MAI JOS.

Redacția Yogaesoteric


A fost oare un atac cu o rachetă balistică asupra statului american Hawaii ce a fost dejucat prin intermediul unui program spațial secret?


scris de Michael Salla pe 17 ianuarie 2018

În dimineața zilei de 13 ianuarie 2018, locuitorii insulelor Hawaii au primit pe telefoanele mobile o alertă ce îi avertiza despre pericolul unei rachete balistice referitor la care se spunea că urma să cadă asupra insulelor, instruind în prealabil toată lumea să se pună de urgență la adăpost. Locuitorii din apropiere de Honolulu – zonă ce era considerată drept ținta cea mai probabilă a unui atac nuclear – și-au părăsit imediat casele, îndreptându-se spre Oahu, care se află la o distanță considerabilă, și ei chiar se așteptau la ce era mai rău.

Iată mai jos ce mesaj a apărut pe telefoanele lor mobile la ora 8:07 am, ora locală din Hawaii:

 
Sâmbătă, 13 ianuarie

Alertă de urgență

Mare pericol: o rachetă balistică se îndreaptă spre Hawaii. Căutați imediat un adăpost. Aceasta nu este o simulare pentru cazuri de urgență.

După 38 de minute în care mulți locuitori ai insulelor Hawaii au trăit o imensă stare de teroare, cetățenii au fost anunțați prin intermediul sistemului de alerte de urgență că totul ar fi fost, de fapt, o alarmă falsă.

 
Sâmbătă, 13 ianuarie

Anunț urgent

Nu există niciun pericol și niciun atac cu rachetă ațintit asupra statului Hawaii. Subliniem. Alarma a fost falsă.

Potrivit autorităților locale, greșeala s-a datorat faptului că cineva ar fi apăsat pe un buton greșit. Acestea s-au așteptat ca locuitorii să se liniștească doar la gândul că persoana responsabilă urma să fie transferată într-un alt departament. Guvernatorul statului, David Ige, a lansat o anchetă.

Știrile din mass-media oficială s-au focalizat exclusiv asupra declarațiilor autorităților statului Hawaii, explicând că problema s-a datorat faptului că cineva apăsase pe un buton greșit. Potrivit cronologiei oficiale a evenimentelor, unitatea militară US Pacific Command a anunțat autoritățile statale, la ora 8:10 a.m., că nu exista nicio amenințare a unui atac cu rachetă balistică.

Autoritățile locale ar fi încercat ulterior să informeze publicul, prin diverse mijloace, că alerta referitoare la racheta balistică era, de fapt, o alarmă falsă. Însă acest anunț ce dezvăluia greșeala a fost trimis, prin intermediul sistemului public de alertă și avertizare, abia la 8:45 a.m., așadar la 38 de minute după alerta inițială.

Să fi fost oare lunga decalare dintre avertizarea inițială și momentul în care locuitorii statului Hawaii au primit anunțul alarmei false o simplă zăpăceală fără precedent a autorităților statale, sau este vorba aici de cu totul altceva?

Soția mea și cu mine locuim pe insula principală din Hawaii din anul 2004, și de când suntem aici s-au dat în mod constant tot felul de alarme de urgență, fie pentru uragane, fie pentru tsunami-uri, fie pentru viituri, fie pentru revărsări de lavă. Sirenele sună în mod regulat, la începutul lunii, pentru a testa sistemul de alertă de urgență în cazul unor astfel de evenimente, sau, așa cum s-a petrecut recent, în cazul unor eventuale atacuri cu rachete nucleare din Coreea de Nord.

Apariția regulată a unor evenimente destructive și consecințele pe care acestea le au asupra regiunii au dus la punerea în funcțiune a unui sistem de alertă pentru situații de urgență, care actualmente este neîntrecut când vine vorba de furnizarea de informații corecte și prompte locuitorilor din Hawaii referitor la potențiale circumstanțe amenințătoare. În plus, după ce se dă o alertă de urgență referitoare la un anumit eveniment, primim apoi actualizări, la intervale regulate. Tocmai de aceea, explicația cum că a durat 38 de minute pentru a se da o actualizare la alarma falsă inițială este foarte greu de crezut.

Șansele slabe ca alerta referitoare la acea rachetă balistică să fi fost greșeala unei singure persoane scad și mai mult credibilitatea acestei ipoteze. O cunoscătoare ne explică mai în amănunt cum anume a fost gândit acest sistem de avertizare, astfel încât să se evite tocmai asemenea greșeli:

„Nu există niciun astfel de buton pe care cineva să fi apăsat din greșeală. Există cinci proceduri de securitate ce se aplică în astfel de cazuri în cadrul Sistemului hawaiian de management al alertelor de urgență , ultima dintre acestea constând dintr-un sistem ce este operat prin intermediul a două chei, la fel cum sunt cele ce există în buncărele din SUA, ce au fost construite în vederea lansării rachetelor balistice, sau pe submarinele americane cu rachete nucleare. Așadar, e vorba de două chei, plasate la 2 metri depărtare una de cealaltă și care necesită prezența a două persoane distincte care să le rotească în același timp pentru ca în felul acesta să fie trimisă, în cele din urmă, alerta respectivă.”

Acesta este motivul pentru care este binevenit să avem în vedere articolele din mass-media alternativă care au raportat despre interceptarea unui atac cu rachetă balistică, întrucât acestea furnizează un alt scenariu, ce se potrivește mult mai bine secvenței de evenimente din acea dimineață de sâmbătă.

Prima știre alternativă a apărut pe site-ul Operation Disclosure, pe 13 ianuarie. Titlul său este RV/Intelligence Report (raport referitor la operațiuni secrete și la „RV”, adică re-evaluarea [monedelor naționale în raport cu noul standard bazat pe aur]), și știrea anunță următoarele:

„În Oceanul Pacific, lângă coasta statului Hawaii, au fost detectate unele rachete ce urmau să fie lansate chiar asupra insulelor. Aceste rachete au legătură cu anomalia detectată ieri, 12 ianuarie. Rachetele au fost interceptate imediat și distruse. Anomalia s-a dovedit a fi un submarin nuclear silențios. Acesta a fost localizat și distrus la scurt timp după atacul eșuat.”

Pe 16 ianuarie, o altă autoare a ieșit în față, spunând că evenimentul din Hawaii a fost, de fapt, legat de un atac cu rachetă nucleară ce a fost apoi interceptat și oprit. După ce a explicat cum a fost structurat sistemul de alerte de urgență, astfel încât să prevină genul de erori umane despre care autoritățile statale hawaiiene au pretins că s-au petrecut, ea a mai scris următoarele:

„Chiar a existat o rachetă. Probabil a fost lansată dintr-un submarin aflat sub controlul unor indivizi ce sunt loiali Statului din umbră, poate israelieni sau germani. Racheta nu a fost însă lansată din Coreea de Nord, aceasta nu a avut nicio legătură cu forțele de acolo. Oricum, ea a fost interceptată. Apoi a început acțiunea de mușamalizare.”

[Actualizare, 17 ianuarie 2018] O altă sursă de știri alternative care a coroborat unele aspecte cheie ale atacului împotriva statului Hawaii ce a fost zădărnicit este jurnalistul veteran și chirurgul ortoped dr. Dave Janda. El a făcut unele comentarii în cadrul unui interviu radio, menționând ce i-a spus o „sursă de la niveluri înalte de putere” – persoană care nu s-a înșelat niciodată în legătură cu informațiile pe care i le-a furnizat de-a lungul anilor – referitor la incidentul din Hawaii:

„Această sursă mi-a spus – și, repet, informațiile furnizate de ea de-a lungul timpului au fost întotdeauna corecte – că, de fapt, chiar a fost lansată o rachetă. Ea a fost însă contracarată prin intermediul sistemului anti-rachetă american. A fost vorba de o rachetă lansată de pe un submarin… un submarin chinezesc… operat de o facțiune dezertoare din armata chineză. Ei au lansat racheta, iar apoi forțele navale chineze – care îl susțin pe Xi Jinping [actualul președinte al Chinei] – au fost cele care au neutralizat acel submarin.”

Dacă scenariul de mai sus chiar s-a petrecut, atunci are sens ca o alertă să fi fost generată imediat după lansarea inițială a rachetei. Apoi, după ce ea a fost interceptată, autoritățile locale și federale au fost informate imediat, cu doar trei minute mai târziu. Cele 35 de minute în plus s-au datorat probabil „puținului timp” necesar pentru localizarea și neutralizarea sistemului de lansare a rachetei, probabil un submarin, pentru a preveni un eventual atac ulterior. Apoi s-a dat probabil undă verde pentru trimiterea anunțului referitor la alarma falsă, mușamalizându-se totodată atacul nuclear și neutralizarea submarinului respectiv.

Un alt aspect care dă credibilitate acestui scenariu este existența unor fotografii în care se văd niște OZN-uri deasupra Hawaii-ului, la 31 de minute după cel de-al doilea anunț urgent. În fotografii, se văd unele obiecte zburătoare neidentificate ce indică prezența unor tehnologii avansate, putând fi vorba de nave aparținând unui program spațial secret al Forțelor aeriene americane, posibil scăpate de sub controlul Statului din umbră.

O altă explicație ar fi că aceste OZN-uri sunt extraterestre, ele intervenind în acest caz în secret – așa cum au făcut-o timp de decenii întregi, cu scopul de a dezamorsa diverse incidente periculoase în care sunt implicate arme nucleare. Aceasta este opinia autorului fotografiilor, Solaris Modalis, care a și explicat de unde provin acestea.

 
„Am făcut aceste fotografii din imaginile văzute la televizor, în timpul transmisiei live pe CNN legată de incidentul cu alarma falsă din Hawaii.”

Deși intervenția extraterestră este posibilă, este totuși mai probabil că programul spațial secret al USAF (Forțele aeriene americane), ce este, de altfel, foarte bine pus la punct, a fost tot ceea ce era necesar în intervenția ce a fost menită să oprească acest atac cu rachetă. În orice caz, fotografiile ar putea explica modul în care a fost doborâtă racheta balistică.

Dacă scenariul nostru alternativ este corect, acesta ridică o serie de întrebări esențiale, de tip „cine”, „de ce” și „unde”. În ce privește întrebarea referitoare la „cine”, ambele surse de știri alternative fac referire la un submarin silențios ce era echipat cu arme nucleare.

Este evident că așa ceva nu ar putea să aparțină decât unei națiuni sau unei entități ce deține astfel de submarine echipate cu rachete balistice nucleare. Statul din umbră este menționat în aceste comunicări drept cel mai probabil inculpat, folosind deghizarea unui stat sau a unei națiuni pentru a putea da vina pe Coreea de Nord, într-un eveniment de tip „steag fals”.

În ce privește întrebarea „de ce”, un răspuns posibil ar putea fi ordinul executiv din 21 decembrie al președintelui Trump, prin care urmează să fie înghețate activele financiare ale tuturor celor ce sunt implicați în încălcări ale drepturilor omului și în cazuri de corupție, atât din Statele Unite, cât și din lume. Prin tăierea „venei jugulare” ce este reprezentată de banii unor importanți membri ai Statului din umbră, armata americană – care este adevărata putere din spatele președinției lui Trump – a declarat război financiar Statului din umbră.

Mai mult decât atât, știrile alternative referitoare la extinderea, în decembrie 2017, a închisorii militare din Guantanamo Bay, pentru a putea găzdui figuri importante ale Statului din umbră ce au fost reținute și apoi trimise acolo de Forțele speciale ale SUA, ar putea să fi fost și ele un puternic catalizator al unei reacții din partea Statului din umbră.

E posibil ca acesta să fi reacționat la aceste măsuri recente lansând un atac cu arme nucleare împotriva statului Hawaii, ce găzduiește cea mai mare concentrație de bunuri militare ale armatei SUA, mai multe decât oriunde altundeva în lume. Dacă este așa, a fost cu adevărat un mare noroc că acest atac a fost zădărnicit, iar responsabilii au fost neutralizați, cel mai probabil prin intermediul unor nave spațiale antigravitație aparținând unui program spațial secret.

Toate acestea ne conduc la întrebarea dacă ar putea să mai apară și alte atacuri de tip „steag fals” din partea unor pioni ai Statului din umbră, cu scopul ascuns de a iniția o conflagrație regională majoră sau, poate, chiar un al Treilea Război Mondial. Deconspiratorul anonim Q Anon a făcut aluzie la o astfel de posibilitate, el postând o avertizare criptică pe 14 ianuarie, din care putem trage concluzia că evenimentul din Hawaii a fost de fapt un mare eveniment de tip „steag fals”.

 
„MARE ATENȚIE la unele ÎNCERCĂRI MAJORE de punere în scenă a unor EVENIMENTE DE TIP STEAG FALS săptămâna aceasta.
Urmăriți să vă CUNOAȘTEȚI împrejurimile.
VA FI NECESARĂ O MODIFICARE A CICLURILOR DE ȘTIRI.
CAPACITATEA de ATAC ESTE LIMITATĂ [ISIS e CONECTATĂ LA APARATE, deoarece este PE MOARTE]
Tactica se reorientează spre amenințări și ostatici, pentru a face să apară operatori care joacă necinstit.
TĂCERE [187] – niciun risc [fără captură – deja sunt morți la sosire]
TĂCERE [LV]?
TĂCERE [martori LV]?
TĂCERE [LV – FBI]?
TĂCEREA NU VA DURA LA NESFÂRȘIT.
AI ÎNCREDERE.
Q”

Pe 16 ianuarie, o știre din ziarul New York Times făcea referire la o altă alarmă falsă, ce a apărut de data aceasta în Japonia, ai cărei locuitori au fost avertizați pe un post TV important să se adăpostească din calea unei rachete balistice care ar fi urmat să cadă acolo:

„Marți, postul public japonez a trimis din greșeală știrea despre o alertă conform căreia Coreea de Nord ar fi lansat o rachetă, cetățenii fiind îndrumați să se adăpostească imediat – aceasta la doar câteva zile după ce guvernul din Hawaii trimisese o alertă asemănătoare cetățenilor americani din zonă.”

Să fi fost aceste alerte false din Hawaii și din Japonia primele două încercări de punere în scenă, de către Statul din umbră, a unor evenimente de tip „steag fals”, care au fost însă zădărnicite de către armata americană împreună cu aliații lor extratereștri?

Este de asemenea posibil ca scopul evenimentelor din 13 ianuarie (și din 16 ianuarie, în Japonia) – inclusiv explicația ce a fost oferită în mass-media oficială cum că ar fi fost vorba de o eroare umană – să fi fost lansarea unei amenințări la adresa armatei americane și a administrației Trump, pentru ca acestea să renunțe imediat la războiul financiar și să elibereze membrii Statului din umbră ce au fost trimiși la Gitmo (închisoarea militară din Guantanamo Bay).

Este însă greu să ne imaginăm că armata SUA și Trump ar putea renunța, după inițiativele lor de la finalul lui decembrie 2017, mai ales dacă atacul cu rachetă împotriva statului Hawaii chiar a fost real. Posibilitatea unor atacuri militare de tip „steag fals” ce ar fi orchestrate de către Statul din umbră oferă un puternic impuls autorităților guvernului de a mușamaliza ceea ce s-a petrecut cu adevărat în dimineața de 13 ianuarie în Hawaii, precum și pe 16 ianuarie în Japonia.

Posibila implicare a unui program spațial secret, acționând cel mai probabil independent sau cu ajutor extraterestru, în zădărnicirea acestor atacuri de tip „steag fals” asupra statului american Hawaii și/sau asupra Japoniei ne dă o mare încredere că, pe viitor, astfel de atacuri ce utilizează tehnologii militare convenționale nu au deloc șanse de reușită.

Cititi partea a doua a articolului

Citiți și:
Epopeea înfrângerii definitive a așa-zișilor «iluminați» este confirmată și chiar continuă!

Citiți și difuzați imediat: O nouă știre «BOMBĂ» referitoare la înfrângerea așa-zișilor iluminați 

yogaesoteric

28 ianuarie 2018

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More