Viktor Orban a declarat că mai multe națiuni europene, printre care și poporul român, vor să se debaraseze de rețelele lui Soroș

 

„O bătălie decisivă are loc aici!”


Premierul maghiar, Viktor Orban, reînnoiește acuzele adresate miliardarului George Soros, despre care spune, potrivit ActiveNews, că ar alimenta discursul favorabil imigranților, în UE.

Premierul statului vecin arată că „N-ar trebui să fim surprinși că alte națiuni din Europa, precum românii, macedonenii sau albanezii se mișcă și încearcă să scape de aceste rețele de tip Soros și de filialele lor locale. Așadar, acesta este conflictul care azi a ajuns în Ungaria. Iar în centrul lui stă problema migrației. Singura întrebare este de ce a devenit din nou un subiect prioritar acum. Răspunsul este că Uniunea Europeană dorește să închidă dezbaterea în iunie 2017 și dorește să forțeze noi reguli în ce privește migrația și imigrația, ce se vor aplica tuturor. Câțiva dintre noi rezistă, în special Grupul de la Vișegrad, dar și românii. Vor fi tot timpul țări care doresc să-și păstreze identitatea culturală creștină, în timp ce alții nu mai vor să accepte asta; o bătălie decisivă are loc aici.”

După cum arată ActiveNews, în Ungaria a intrat în faza de dezbateri un proiect legislativ legat de organizațiile non-guvernamentale susținute financiar din străinătate, fiind luate în colimator, în primul rând, ONG-urile integrate rețelei Soros. După ce noua lege va intra în vigoare, ar urma ca organizațiile non-guvernamentale din Ungaria ce dobândesc anual, din afara țării, echivalentul în forinți a 24.600 de dolari, să fie obligate să se înregistreze la tribunal, precum și să specifice că primesc finanțare străină pe paginile lor de internet și în publicațiile pe care le emit, în caz de neconformare fiindu-le aplicabile sancțiuni pecuniare sau riscând, chiar, oprirea funcționării.

Citiți și:

Lista cu companiile pe care le deține, le-a deținut sau la care are acțiuni magnatul George Soros! Citiți cu atenție, o să fiți șocați!

Soros vrea să creeze o Europă fără identitate!

Viktor Orban: «Imigrația necontrolată nu ține deloc de drepturile omului, ci e o chestiune de securitate»

 

 yogaesoteric
19 mai 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More