Viktor Orban, un alt atac la Soros: «Guvernul Ungariei nu poate fi șantajat»


„Un executiv șantajabil ar renunța la independența națională și ar permite ca Ungaria să fie transformată într-o țară de migranți”


Premierul ungar Viktor Orban continuă atacurile la adresa miliardarului american George Soros, pe care îl consideră inamicul numărul unu al suveranității statului maghiar.

Grupurile de interese politice și economice externe conduse de miliardarul american George Soros ar dori să vadă un guvern ungar slab care poate fi șantajat, a declarat premierul ungar Viktor Orban într-o întâlnire cu parlamentarii formațiunilor Fidesz și KDNP, desfășurată în luna februarie la Vișegrad, în nordul Ungariei.

„Nicio țară nu poate fi independentă în absența unei prese naționale. Nicio țară nu poate fi independentă dacă ea poate fi șantajată prin mijloace financiare”, a spus Orban.

În opinia lui Viktor Orban, un executiv șantajabil ar renunța la independența națională și ar permite ca Ungaria să fie transformată într-o țară de migranți.

Potrivit șefului guvernului de la Budapesta, stânga politică internațională face eforturi în prezent pentru a forța venirea migranților în Ungaria cu ajutorul „lui Soros și al Bruxelles-ului”.

„Dar nu suntem singuri”, a accentuat Orban, care a dat exemplul Grupului de la Vișegrad, descris de el drept o alianță solidă a țărilor central-europene. „Suntem pe o poziție comună cu vecinii noștri, Serbia și România, așa cum avem aliați și la Viena”, a spus Viktor Orban, adăugând că în landul german Bavaria a fost format un executiv care s-a angajat ferm față de valorile creștine.

În plus, guvernele de la Washington, Beijing și Moscova consideră Ungaria un prieten, a încheiat premierul ungar.

Citiți și:

Viktor Orban – Bruxelles-ul aplică planul lui Soros privind migrația și vrea să aducă 1 milion de migranți în Europa în fiecare an

Viktor Orban: Bruxelles-ul trebuie oprit! Responsabilitatea deplină a guvernării trebuie păstrată în continuare în mâinile forţelor naţionale
 

yogaesoteric
22 iulie 2018

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More