Vineri 11.11.2011 va avea loc O NOUĂ SPIRALĂ CU INDUCŢIE ŞI RUGĂ COLECTIVĂ

După rugăciunea colectivă, începând cu ora 12.30, se va audia o conferinţă nouă a profesorului yoga Gregorian Bivolaru, în continuarea conferinţei speciale ce a fost audiată în data de 29 octombrie 2011.

DATA DE 11.11.11 ESTE UN MOMENT IMPORTANT LA NIVEL PLANETAR ÎN CARE ESTE NECESAR CA NOI TOŢI CEI CARE PRACTICĂM YOGA SĂ ACŢIONĂM ÎN MOD BINEFĂCĂTOR LA UNISON, PRIN REALIZAREA UNOR MEDITAŢII SPECIALE ÎN SPIRALĂ YANG ŞI A UNEI RUGĂCIUNI COLECTIVE CĂTRE DUMNEZEU TATĂL ŞI SĂ SUSŢINEM ACEST MOMENT LA NIVEL PLANETAR.

VINERI, 11 NOIEMBRIE 2011, se va realiza din nou MEDITAŢIA ÎN SPIRALĂ YANG® URMATĂ DE INDUCŢIA STĂRII DE ELIBERARE SPIRITUALĂ PRIN MIRACOL DIVIN. După spirală se va realiza RUGA COLECTIVĂ către DUMNEZEU TATĂL. Reamintim că în această zi este recomandat să se ţină post negru doar cu apă, în intervalul 6.00-12.30 (ora când se încheie ruga colectivă).

ATENŢIE!!! SPIRALA SE VA REALIZA LA SALA PIPERA 1 !!!

VĂ INVITĂM SĂ PARTICIPAŢI ÎN NUMĂR CÂT MAI MARE LA ACEASTĂ ACŢIUNE SPIRITUALĂ, ATÂT LA MEDITAŢIA ÎN SPIRALĂ YANG, CÂT ŞI LA AUDIEREA CONFERINŢEI NOI PREGĂTITE DE GRIEG, REFERITOARE LA FAPTUL CĂ DUMNEZEU TATĂL NE-A ASCULTAT RUGILE. SEMNELE DUMNEZEIEŞTI AU APĂRUT!!! VENIŢI ÎN NUMĂR CÂT MAI MARE PENTRU A PARTICIPA LA ACEASTĂ ACŢIUNE SPIRITUALĂ EXTREM DE IMPORTANTĂ. ESTE IMPORTANT SĂ ACŢIONĂM ACUM PENTRU CĂ ESTE UN MOMENT DE MARE ÎNSEMNĂTATE PLANETARĂ!

PROGRAMUL SPIRITUAL de VINERI 11 NOIEMBRIE 2011 va fi următorul:

08.00-08.30 Intrarea în şirurile zodiacale
08.30-09.30 Formarea spiralei
09.30-11:15 Desfăşurarea meditaţiei în Spirală YANG® urmată de inducţia stării de eliberare spirituală prin miracol divin
11.15-11.30 Pauză
11.30-12.30 Ruga colectivă
12.30 – Conferinţă extraordinară NOUĂ a profesorului yoga Gregorian Bivolaru, în continuarea conferinţei din 29 octombrie.

Această acţiune se va organiza în Bucureşti, Iaşi şi Cluj. Participarea se face pe baza legitimaţiei de spirală.

În Bucureşti, SPIRALA SE VA REALIZA LA SALA PIPERA 1 !!!
 
Vă reamintim mesajul lui Grieg referitor la această acţiune spirituală excepţională:
„Dragii mei, dată fiind starea în mod evident dramatică în care a ajuns actualmente planeta Pământ, atât datorită păcatelor, cât şi datorită fărădelegilor şi a greşelilor grave ce au fost şi sunt făptuite, am fost inspirat să realizăm cu toţii, […], un apel colectiv gen rugă, ce va fi sincer, umil şi plin de credinţă în Dumnezeu. Acest apel gen rugă va fi realizat de noi toţi la unison.
Îndrăznim să sperăm deja cu anticipaţie că Dumnezeu Tatăl, în nesfârşita Sa milă, iubire şi bunătate, ne va asculta această rugă colectivă şi se va îndura să ne ajute de acum înainte, până nu va fi deja prea târziu, atât pentru planeta noastră Pământ, cât şi pentru întreaga umanitate.
Noi trebuie să devenim conştienţi că facem parte din această umanitate a planetei Pământ, fiecare dintre noi, întocmai aşa precum, analogic vorbind, celulele fac parte din trup şi toate sunt structurate şi acţionează la unison în cadrul totului organic al trupului omenesc.
Vă rog să aveţi în vedere că pentru a spori şansele ca această rugă colectivă să fie ascultată de Dumnezeu Tatăl, este foarte bine să urmărim să postim cu toţii în ziua în care urmează să formulăm o astfel de rugă colectivă. Prin urmare, vom mânca numai după ce această rugă colectivă va fi finalizată. În ziua respectivă, de la ora 6:00 dimineaţa şi până în momentul în care vom rosti această rugă colectivă la unison, nu vom mânca nimic şi vom bea doar apă (până la ora 12.30, n.n.).   
Vă rugăm, deci, să participaţi cu toţii la această rugă colectivă care se va realiza cu ocazia spiralelor de inducţie a stării de eliberare spirituală prin miracol divin pe care le vom face…”


yogaesoteric
5 noiembrie 2011

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More