«Violul islamic al Europei»

 

Revista poloneză  a ieșit pe piață cu poate cea mai controversată deschidere văzută în Europa în ultimii ani – „Violul islamic al Europei”. Este una dintre cele mai „incorecte politic” ilustrații ce face referire la criza refugiaților.

Pe coperta revistei, o femeie înfășurată în drapelul UE este agresată de mâini închise la culoare. Pentru a fi și mai limpede mesajul, titlul este urmat de întrebarea: „Oare Europa vrea să se sinucidă?” și apoi de titlul „Iadul din Europa”. „În această ediție a wSieci – o relatare despre ceea ce elita din presă și de la Bruxelles ascunde cetăţenilor UE”, se arată în teaser.

„După evenimentele de Anul Nou de la Köln, oamenii bătrânei Europe și-au dat seama de problemele pe care le aduce influxul masiv de imigranți. Primele semnale că lucrurile nu merg bine au apărut mult mai devreme. Au fost însă ignorate sau minimalizate, în numele toleranței și al corectitudinii politice”, se arată în editorial.

Articolul vine cu zeci de cazuri de viol și agresiuni sexuale comise în ultimele luni, de multe ori fiind vizați minori din ţările gazdă din Europa.

wSieci acuză nu numai imigranții, ci și pe Angela Merkel, despre care scrie că ascultă mai mult de lobby-ul industrial, care este în căutare de forță de muncă ieftină din afara UE.

Citiți și:

Atentat terorist cu testosteron la Köln. Și un nou slogan: «Azi în Bumbești, mâine la București!»

Halucinant dar real: Poliția din Germania a primit ordin să nu sancționeze infracțiunile migranților!!!


 

yogaesoteric
22 aprilie 2016

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More