Vladimiri Bukovsky: Eu am trăit în viitorul tău şi nu a funcţionat!

Uniunea Europeană este asemenea Uniunii Sovietice. Și va sfârși la fel

Mi se pare de neînţeles că după ce a fost îngropat un monstru, Uniunea Sovietică, un monstru similar este construit. De ce oare CE (Comunitatea Europeană) a devenit UE (Uniunea Europeană)? Poate dacă examinăm Rusia Sovietică vom afla răspunsul.

Uniunea Sovietică era condusă de 15 oameni care nu erau aleşi, care se învesteau în funcţii reciproc şi care nu dădeau socoteală nimănui. Uniunea Europeană este condusă de 2.000 de oameni în acelaşi fel. Se întâlnesc în secret, nu răspund faţă de cineva şi nu-i putem destitui din funcţii. S-ar putea spune că Uniunea Europeană are un parlament ales. Şi Uniunea Sovietică avea unul: Sovietul Suprem. Se aplica ştampila (se vota) la fel ca pentru Parlamentul European, iar timpul la microfon era limitat la un minut pentru fiecare vorbitor, la fel ca în Parlamentul European.

În UE sunt sute de mii de eurocraţi cu salarii imense, cu mulţi servitori, bonusuri și privilegii, cu imunitate pe viaţă la orice persecuţie, care sunt mutaţi pur şi simplu de la o funcţie la alta, indiferent dacă au făcut treabă sau nu. Nu este asta exact ce se făcea în fosta Uniune Sovietică? Uniunea Sovietică a fost creată prin coerciţie şi prin ocupare militară. Uniunea Europeană, admitem, a fost creată fără folosirea expresă a forţei militare, dar tot prin coerciţie şi prin abuzuri economice.

Pentru a continua să existe, Uniunea Sovietică s-a extins continuu. În momentul când s-a oprit extinderea, a început colapsul. Iar eu am convingerea că aşa se va petrece şi cu Uniunea Europeană. Scopul existenţei Uniunii Sovietice a fost crearea unei noi entităţi istorice: poporul sovietic. Iar noi eram forțați să ne renegăm/uităm naţionalitatea, tradiţiile şi obiceiurile popoarelor noastre. La fel şi Uniunea Europeană: nu doreşte să fiţi englezi sau francezi (nici români sau bulgari). Doreşte ca voi toţi să fiţi o nouă entitate istorică, să fiţi europeni. Să vă suprime toate sentimentele naţionale și să trăiţi ca o comunitate multinaţională.

După 73 de ani, acelaşi sistem (multinaţional), în Uniunea Sovietică, a cauzat mai multe conflicte interetnice decât oriunde în lume. În Uniunea Sovietică, unul din marile ţeluri a fost distrugerea statului-naţiune. Şi asta este exact ce face UE astăzi. Bruxelles-ul absoarbe state-naţiune pentru ca acestea să nu mai existe.

Corupţia era generală în sistemul sovietic, de sus până jos. Şi tot aşa este şi în UE. Aceeaşi activitate coruptivă care îmbiba Uniunea Sovietică este şi în UE. Cei care i se opun sau o dezvăluie sunt reduşi la tăcere sau pedepsiţi. Nimic nu s-a modificat. În Uniunea Sovietică aveam Gulagul. Văd că, deasemenea, avem gulag şi în UE. Nu se numeşte „gulag” ci „corectitudine politică”. Când cineva încearcă să exprime ce gândeşte în legătură cu evenimentele (cu agenda de lucru a UE) iar viziunea sa este diferită de linia agreată (aprobată, oficială) va fi ostracizat. Acesta este începutul gulagului, începutul pierderii libertăţii.

În Uniunea Sovietică ne-au spus că avem nevoie de un stat federal pentru a evita războiul. În UE fac exact acelaşi manevră. Pe scurt, este aceeaşi ideologie, modelul sovietic prezentat în ambalaj vestic. Dar, din nou, la fel ca Uniunea Sovietică, UE conține şi propriul sfârşit.

Din nefericire, când se va prăbuşi, şi se va prăbuşi, va lăsa în urmă un dezastru imens şi vom rămâne cu uriaşe probleme economice şi etnice. Vechiul sistem sovietic a fost incapabil de reformă şi la fel şi UE.

Dar există o alternativă la a fi conduşi de cei 2.000 de oficiali autodesemnaţi din Bruxelles. Se numeşte independenţă. Să nu accepţi ce au planificat pentru tine. Până la urmă, nimeni nu te-a întrebat dacă vrei să participi (să fii în UE)!

Eu am trăit în viitorul tău (Uniunea Sovietică) şi nu a funcţionat!

Vladimir Bukovsky

 

Citiți și:
Noua mentalitate de tip sovietic din societatea americană
Colapsul conştiinţei și Epoca anarhiei
Epavele Europei: cum se scufundă Euro și UE, în timp ce marii şobolani încearcă să se salveze

 

  

yogaesoteric
10 aprilie 2021

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More