Vor să transforme pedofilia într-o orientare sexuală normală

 

Lumea este condusă de nebuni, de oameni cu probleme psihice serioase, și de mari ticăloși care știu că pentru a schimba oamenii într-o masă ușor manevrabilă, trebuie să le distrugi reperele, identitatea, morala, să răstorni ordinea firească a lucrurilor.
Astfel, viitorul va fi plin de surprize neplăcute pentru majoritatea dintre noi.

După cum ați putut descoperi deja, se fac eforturi de la nivel guvernamental, în foarte multe țări, inclusiv România, pentru a spăla pe creier copiii încă din grădiniță cu propaganda LGBT. Se va încerca peste tot să fie impusă căsătoria gay, în cel mai nedemocratic fel cu putință, chiar dacă majoritatea populației o respinge. De altfel, neomarxiștii care conduc lumea nu au nicio treabă cu democrația, doar se ascund în spatele ei!

Și iată că, în spiritul agendei Noii Ordini Mondiale, pedofilia va deveni, încet-încet, prin lege, o orientare sexuală normală și s-ar putea să prindem vremea când a te revolta public în fața pedofiliei devine un act ilegal, de discriminare!!!
Deja în mai multe țări europene s-a tot scăzut vârsta consimțământului sexual pentru copii, iar cei interesați vor să o scadă și mai mult.

Dar lovitura de grație pe care vor să o dea acești perverși este acceptarea pedofiliei ca orientare sexuală normală, pe aceleași principii cu homosexualitatea. Adică, dacă pedofilul așa s-a născut, „iubește” copiii și vrea să facă sex cu ei din „dragoste”, de ce să îl condamnăm? Și pedofilii au drepturi, mai ales dacă sunt cetățeni europeni! Dacă așa simt, ce e rău în asta? Și atâta vreme cât nu obligă un copil de 6-7 ani să facă sex cu ei, cu pedofilii adică, iar copilul face sex motivat de niște avantaje oferite de pedofili, ce ar fi rău în asta? Dragostea e dragoste, nu?

După cum puteți vedea mai jos, deja se fac manifestații publice în care bolnavi ai acestei planete cer ca pedofilia să fie acceptată ca orientare sexuală normală, iar poftitorii de sex cu copii să fie acceptați în comunitatea LGBT.

După aceeași logică, și zoofilii (cei care vor să facă sex cu animale) sau necrofilii (cei care vor să facă sex cu cadavre) ar trebui, la rândul lor, să fie acceptați ca oameni normali. Dacă așa s-au născut, dacă așa simt, cine suntem noi să îi condamnăm pentru iubirea „sinceră” și „adevărată” pe care o nutresc față de o capră sau față de o babă moartă de două zile?

Dacă vă simțiți puțin îngrețoșați, e de bine. Normalitatea din voi se revoltă!

Citiți și:

Investigație în curs în Norvegia: Rețea imensă de pedofili

Pedofilia, legalizată. Un tribunal din Finlanda nu a considerat drept viol actul de a întreține relații sexuale cu o fetiță de 10 ani

 

yogaesoteric
19 februarie 2019

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More