Yoghini şi ne-yoghini din întreaga lume, haideţi să sărbătorim adevărata esenţă şi spiritul yoga

Ziua Internaţională Yoga –

A 10-a Ediţie LOY

UN NOU WEBINAR GRATUIT

21 Iunie 2022 | 14.00 – 16.00 (ora României)

Yoghini şi ne-yoghini din întreaga lume, haideţi să sărbătorim adevărata esenţă şi spirit din yoga, la Ziua Internaţională Yoga! Descoperă Legile Universale prin Yoga! Fă-ţi timp pentru a afla o cunoaştere valoroasă pentru viaţa ta de zi cu zi, sănătate şi direcţiile în care îţi canalizezi în mod semnificativ eforturile. Învaţă să te relaxezi, să-ţi calmezi mintea şi să te reconectezi cu Sinele tău autentic.

Acces în Direct
Grupul de Reluare
Vizitează Website-ul nostru
Înscrie-te Acum
Yoga ca stil de viaţă în module anuale de cursuri live online în fiecare săptămână.

Program flexibil pentru cursuri şi recuperări.

Link-ul de reluare valabil 7 zile pentru fiecare curs.

Conexiune directă cu instructorul şi colegii dvs.

Un bonus GRATUIT de 2 cursuri.

Minimum 40 de cursuri/ an.

Cursuri tipărite şi materiale adiţionale extensive pentru fiecare curs.

Consultaţii şi cursuri private 1-la-1.

Grup privat de suport.

Acces GRATUIT la grupul de reluare a webinarurilor noastre.

NOUA Opţiune de Cursuri LiveOnlineYoga pentru începătorii ce au pierdut startul

Curs Începători | S 8.30-10.30 (ora României)

Îţi doreşti un trup suplu, flexibil şi o minte calmă, puternică? Fă-ţi timp pentru tine să fii în formă mai bună – Învaţă toate beneficiile practicii Yoga şi mult mai mult! Se va închide în curând accesul la clasa LiveOnlineYoga pentru începători. Poţi PARTICIPA ACUM ÎN DIRECT sâmbăta, de la 8.30 – 10.30 (ora României), la cursul LiveOnlineYoga de începători. Un link de reluare a cursurilor şi webinarurilor noastre este disponibil ca să-l explorezi în timpul tău disponibil. Te ajutăm cu bucurie să RECUPEREZI TOATE CURSURILE până la momentul actual, gradat, ca să poţi promova cu succes la cel de-al 2lea nivel de Yoga din Septembrie.

Vino Acum
Vizitează Blog-ul nostru
biracial-couple.jpg

Drop-in Yoga pentru începători şi foştii sau actualii cursanţi

S 9.00-16.00 | Ma 14.00-22.00 (ora României)

Drop-in LiveOnlineYoga pentru începători este disponibil în formatul RELUARE tot timpul anului.

Drop-in LiveOnlineYoga pentru foştii cursanţi interesaţi de sesiuni profunde de ASANAS, PRANAYAMA şi metode de relaxare yoghină este oferit în formatul ÎN DIRECT (cu excepţia lunii August) şi în formatul RELUARE tot timpul anului.

Cursanţii noştri înscrişi la modulele LiveOnlineYoga anuale, beneficiază GRATUIT de opţiunea drop-in la cerere şi conform nivelului lor de studiu.

Deşi opţiunea drop-in LiveOnlineYoga poate să aducă o nouă savoare încântătoare în viaţa voastră, doar studiul şi practica yoga în module anuale sub ghidarea unui instructor experimentat va asigura promovarea cu succes la următorul nivel superior.

Rezervă-ţi Locul
women_phases.jpg

PRIMUL grup LiveOnlineShakti

pentru Elevarea Feminităţii

Întâlniri LIVE | L 18.30 – 20.30 (ora României)

spune DA feminităţii tale elevate şi înscrie-te la PRIMUL grup online live de shakti pentru femei, din cadrul şcolii noastre internaţionale! Avem un avans de ani buni de experienţă de care poţi beneficia pe deplin. Yoghinele din al 2lea an de curs în sus, din şcoala noastră, sunt binevenite! Novicele domnişoare sau doamne pot testa GRATUIT DOUA intalniri ale grupului LiveOnlineShakti. Limbi disponibile: engleza.

Înscrie-te Acum
Detalii pe site
student_help.jpg

LiveOnlineYoga – Consultaţii Online Private 1h şi Antrenament 1:1 90 Minute

Întâlniri LIVE | L&V 10.00-18.00 ora României

Eşti într-un impas şi ai nevoie de o abordare personalizată a practicii yoga? Eşti o persoană care apreciază confidenţialitatea sau poate eşti timid şi preferi să discuţi în afara clasei cu instructorul de yoga sau trainerul de shakti? Consideri că ai nevoie de focalizarea 100% a instructorului tău de yoga / trainerului de shakti experimentat? Vrei să afli mai mult decât ai descoperit la cursurile de yoga pentru începători, nivel mediu sau avansat, în întâlnirile săptămânale ale grupului de shakti sau la un webinar? Sau poate doreşti să abordezi o chestiune personală? Primeşte răspunsul pe loc la întrebările tale, cu sentimentul unei abordări personalizate şi un plus de atenţie de la îndrumătorul tău cu o experienţă de 30 de ani, fiind totodată medic.

Rezervă un Curs Online
Contactaţi-ne
Facebook Twitter Instagram YouTube

yogaesoteric
16 iunie 2022

 

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More