Zece semne care arată că elita globală pierde controlul

 

 

Dacă vi s-ar spune că aproape tot ce auziți și vedeți în presa corporatistă și la „tembelizor” sunt niște știri false, majoritatea minciuni, denaturări, răstălmăciri, toate realizate cu scopul de a vă manipula și a vă menține într-o stare de confuzie față de ceea ce se petrece cu adevărat în lume sau în țară, ați putea crede?

Judecați singuri dacă cele câteva exemple de mai jos coincid cu ceea ce vi se spune zilnic prin mass-media corporatistă:
1. Minciunile oficiale nu mai sunt aproape deloc crezute de public
2. Oamenii și-au pierdut complet încrederea în politicieni
3. Lumea nu mai are încredere în media corporatistă
4. Bancherii sunt tot mai des respinși
5. Vaticanul începe să își „curețe” acțiunile
6. Mișcările de revoltă în rândul militarilor sunt dese
7. Instaurarea statului polițienesc cu poliție militarizată a început deja
8. Mișcări de secesiune apar cam peste tot în lume
9. Alimentele modificate genetic sunt respinse peste tot în lume
10. Are loc o mișcare de liberalizare a canabisului

Repercusiunile karma-ice se abat asupra elitei într-un mod cumplit. Pe măsură ce clica malefică ocultă care conduce din umbră planeta se îndreaptă spre o înfrângere devastatoare a planurilor sale de război din Siria, apar din ce în ce mai multe semne care arată că puterea pe care o exercită aceasta asupra omenirii se diminuează rapid.

De-a lungul ultimului deceniu, elita globală a fost angrenată într-o cursă nebună pentru a-și consolida puterea peste tot în lume. Asemeni unui personaj malefic dintr-o serie de benzi desenate, clica malefică a așa-zișilor „Iluminați” a plănuit mereu aceasta, dar după atacurile din 11 septembrie planul a fost accelerat, iar apoi turat la viteză mare în timpul crizei financiare din 2008.

Cu toate acestea, este sortit eșecului, deoarece oamenii sunt făcuţi să fie ghidați de propriul lor liber-arbitru, și nu să fie controlați precum turmele de animale. Cu cât elita încearcă mai abitir să controleze omenirea, cu atât se manifestă mai mult entropia (lipsa de ordine sau de previzibilitate, o cădere treptată în dezordine).

Cu toate că elita încă se mai bucură de avantajul imens al bogăției asupra maselor, această clică malefică este nevoită să se comporte tiranic pentru a menține controlul. Acest lucru, la rândul său, expune partea întunecată a elitei globale, care a fost ascunsă cu viclenie o lungă perioadă de timp. Până acum.

Oamenii se trezesc în masă, cel puțin la fel de repede pe cât durează ca elita să construiască matricea închisorii cu spectru complet. N-are decât să încerce. Parafrazându-l pe Victor Hugo, „nicio armată nu poate opri o idee al cărei timp a sosit”.

Iată în continuare, pe larg, cele zece semne care arată că elita pierde controlul asupra oamenilor:

1. Minciunile oficiale nu mai sunt aproape deloc crezute de public

Minciunile pe care le spun așa-zișii Iluminați care conduc din umbră planeta, pur și simplu nu mai au efectul scontat de ei. A existat o vreme când minciunile oficiale, în special cele despre război și pace, au fost crezute de mase. Pentru că, la urma urmei, ar fi trebuit ca cineva să fie cu adevărat înfiorător de malefic pentru a minți despre astfel de chestiuni. În general, oamenii vor să creadă că li se spune adevărul atunci când e vorba despre chestiuni de viață și de moarte. Dar acum băiatul care a strigat „Lupul!” s-a plâns de prea multe ori. Chiar dacă aceștia ar începe să spună adevărul în acest moment, foarte puțini i-ar crede.

2. Oamenii și-au pierdut complet încrederea în politicieni

Politicienii americani au un rating de aprobare penibil de mic (din partea publicului). Încrederea populației în guverne se situează la minimele din toate timpurile, atât în SUA cât și în întreaga lume. Sondajele de opinie arată că doar 10% din publicul american mai are încredere în Congres. Cu alte cuvinte, 90% dintre oamenii din Statele Unite consideră că politicienii care îi conduc nu sunt competenți pentru a guverna.
Priviți acest schimb de replici de la o întâlnire ce a avut loc la o primărie, unde un cetățean american îl amenință în față pe senatorul John McCain cu arestarea pentru trădare. Acest lucru nu s-ar fi petrecut cu doar un an sau doi în urmă.

3. Lumea nu mai are încredere în media corporatistă

Un sondaj realizat de Gallup arată că 77% din publicul din SUA nu mai are încredere în posturile de televiziune de știri corporatiste. Nu mai este de mirare de ce mass-media centrală nu a reușit să vândă populației minciunile cu privire la presupusul atac chimic din Siria. Cu toată puterea lor de monopol asupra undelor radio, posturile TV din SUA nu mai pot pretinde că negrul este alb, doar pentru că așa spun oficialitățile.

4. Bancherii sunt tot mai des respinși

În 2013, Ungaria a devenit prima țară care a urmat exemplul Islandei, încheindu-și toate socotelile cu bancherii internaționali (FMI) și luând în considerare începerea urmăririi penale a unor foști prim-miniștri, care au aservit poporul prin datorii. Chiar dacă în urma crizei financiare din 2008 guvernul ungar a contractat din nou împrumuturi de la FMI, UE și Banca Mondială, toți acești bani au fost restituiți în întregime. În comparație, România mai are de achitat până în 2023 peste 4,88 miliarde de euro către Banca Mondială și Uniunea Europeană din împrumutul contractat în 2009. În 2016, România are de achitat cel puțin 113 milioane de euro reprezentând dobânzi și comisioane aferente acestui împrumut.
Tendința de dezrobire față de bancheri va continua și în cazul altor națiuni, chiar dacă unele ar putea decide să se declare falimentare pentru a rupe lanțurile împrumuturilor.

5. Vaticanul începe să își „curețe” acțiunile

Sub Papa Benedict, scandalurile au izbucnit în serie la Vatican, variind de la mușamalizarea cazurilor de pedofilie săvârșită de preoți, până la spălarea de bani și fraudă. Într-o mișcare fără precedent, Benedict s-a retras brusc din funcție pentru a face loc unui papă aparent mult mai simpatic – Francisc. Papa Francisc lucrează cu disperare prin toate mijloacele pe care le are la dispoziție pentru a restabili reputația de instituție pașnică și umilă a Bisericii. Indiferent dacă măsurile luate sunt reale, sau dacă sunt doar o strategie de PR, este evident că Biserica a fost forțată să adopte astfel de drastice schimbări de direcție pentru a se salva de la a-și pierde și ultima urmă de credibilitate pe care o mai avea.

6. Mișcările de revoltă în rândul militarilor sunt dese

În sfârșit. Soldații americani, cărora nu le este permis să facă declarații politice, fac în mod constant declarații împotriva aventurismului militar al Statelor Unite. După cum a spus Einstein, „pionierii unei lumi fără războaie sunt tinerii care refuză serviciul militar”.

7. Instaurarea statului polițienesc cu poliție militarizată a început deja

Unul dintre cele mai întunecate semne că elita globală pierde controlul asupra puterii este instituirea statului polițienesc militarizat, în care forțele de ordine sunt instruite în mod special pentru a combate tulburările civile interne. Secțiile de poliție încep să fie dotate cu tancuri și cu alte echipamente de luptă, iar polițiștii se antrenează împreună cu agenții federali la centre de fuziune ale poliției locale cu cea federală, în timp ce unități ale armatei SUA sunt active pe teritoriul Americii. Faptul că grila de spionaj a NSA este utilizată de către IRS și DEA (instituțiile de fiscalizare din SUA), precum și eliminarea dreptului la un proces echitabil pentru americani sub Legea Aprobării Apărării Naționale (NDAA – National Defense Authorization Act) sunt doar câteva dintre mișcările tiranice făcute pentru a-i pune la adăpost pe criminalii din elita malefică de reacția poporului – atunci când acesta se va trezi. În mod clar, așa-zișii „Iluminați” sunt speriați că vor fi nevoiți să plătească pentru tot ceea ce au făcut poporului american și Constituției SUA.

8. Mișcări de secesiune apar cam peste tot în lume

Un stat apărut prin secesiunea dintr-o entitate politică mai mare era un concept ultra-extremist… până acum. În America, mișcările de secesiune câștigă din ce în ce mai mulți simpatizanți în zone din Colorado și California. În Europa, mișcări serioase de secesiune au loc în Spania și Scoția. În plus, mai multe națiuni europene cochetează cu ideea de a abandona euro. Descentralizare = Entropie!

9. Alimentele modificate genetic sunt respinse peste tot în lume

Cine controlează alimentele, controlează și oamenii. Este adevărat în teorie, dar mult mai dificil în practică. Liderii OMG precum Monsanto sunt expuși publicului. Toată puterea lor economică și politică nu poate învinge răspândirea cunoștințelor despre pericolele alimentelor îmbibate cu pesticide. Câmpuri întregi cu culturi OMG sunt arse în semn de protest în America și în întreaga lume. Națiunile informate continuă să respingă produsele modificate genetic, iar legile care obligă etichetarea OMG câștigă teren.

10. Are loc o mișcare de liberalizare a canabisului

Mulți dintre cei care citesc aceasta se vor gândi că mișcarea pentru legalizarea canabisului este superficială. Cu toate acestea, este un indicator major că deplinul control al elitelor începe să piardă din forță. Până acum au fost cheltuite resurse enorme pentru a menține consumul de canabis ilegal. Aceasta deoarece canabisul a fost recunoscut de-a lungul veacurilor ca fiind un puternic remediu pentru sănătatea fizică, mentală și spirituală. Această plantă reprezintă o amenințare enormă la adresa structurilor de putere și a industriilor acestora, prin urmare, ceea ce a provocat scoaterea canabisului în ilegalitate, lucru aparent lipsit de sens. Anularea politicii globale tiranice de interdicție a acestei plante, care pare că se va produce în curând, este prima din multele transformări la nivel global care se apropie.


Citiți și:

Noam Chomsky: 10 strategii de manipulare a populației aplicate zi de zi de «elite»

Se prevede începutul sfârșitului! Obama le-a cerut americanilor «să fie pregătiți pentru un dezastru»!

Companiile farmaceutice sunt înspăimântate: 80% dintre cei care folosesc canabisul în scop terapeutic nu mai au nevoie de medicamente

 


yogaesoteric
5 octombrie 2016

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More