Zgarda anti-covid. Fabricile franceze ar putea introduce ‘coliere pentru câini’ pentru a menține lucrătorii distanțați fizic

 

Compania suedeză de produse de igienă Essity a generat un val de reacții de indignare în Franța. Aceasta a planificat să-și echipeze lucrătorii cu coliere sau curele care ar da alarma dacă oamenii sunt prea aproape unul de celălalt.

Planul ar fi, după cum spun șefii companiei, o modalitate de a „consolida siguranța colaboratorilor” prin limitarea „transmiterii virusului cât mai mult posibil”, scrie LifeSiteNews.

Essity, specializată în produse precum scutece, hârtie igienică, tampoane de bumbac demachiant, ciorapi de compresie și alte bunuri paramedicale, are unități în peste 100 de țări, cu opt fabrici și peste 2.800 de angajați doar în Franța. Comentatorii de pe rețelele de comunicare virtuală au descris drept „revoltătoare dispozitivele de distanțare socială”, precum „zgărzile pentru câini”.

Colierele speciale sunt folosite pentru a opri câinii să latre, folosind un impuls electric. Coliere sau centurile cu care șefii Essity vor să-și echipeze forța de muncă ar emite un zgomot sau un semnal dacă doi muncitori se apropie prea mult.

Compania a optat pentru un semn de vibrație în cazul nerespectării regulii de 2 metri adoptată de locurile sale de producție, în locul unui bip de 85 decibeli (nivelul de decibeli al unui restaurant zgomotos), așa cum a fost anunțat inițial de presă.


Citiţi şi:
Covid-19: pregătiri pentru dictatura electronică. Premierul Israelului propune ciparea elevilor, China le-a pus deja brățări electronice…
Sănătatea oamenilor va fi monitorizată cu o aplicaţie obligatorie, în China. Restricţiile vor fi impuse pe baza «scorului de sănătate»

 

yogaesoteric
26 februarie 2021

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More