11 țări au depus plângere împotriva guvernelor lor, pe care le acuză de crime împotriva umanității. Curtea Penală de la Haga a acceptat plângerea

11 țări membre ale Organizației Mondiale a Vieții (OMV) au depus o plângere la Curtea Penală Internațională pentru apărarea drepturilor constituționale, denunțând guvernele respective pentru crime împotriva umanității. Denunțarea este semnată de secretarii OMV din fiecare stat și de Angelo Giorgianni în calitate de secretar general OMV.

Organizația Mondială a Vieții a început să elaboreze strategii politice pentru apărarea dreptului la viață al tuturor oamenilor, un drept care este influențat dramatic de o serie de măsuri autoritare și anti-instituționale, inclusiv prin legi neconstituționale impuse la unison de diferite guverne.

Judecătorul anti-mafie Angelo Giorgianni a prezentat acțiunea la Haga

În luna martie 2021, magistratul și judecătorul anti-mafie Angelo Giorgianni, în calitate de secretar general al OMV și președinte al Asociației L’Eretico, împreună cu o echipă de avocați și consultanți profesioniști, au prezentat o acțiune judiciară la Curtea Penală Internațională de la Haga. Această acțiune acuză atât statul Israel, cât și compania farmaceutică Pfizer de genocid și de testare a vaccinului anticovid pe oameni. Tribunalul de la Haga a acceptat plângerea și urmează să emită o hotărâre.

La 27 aprilie 2021, 11 țări membre ale OMV au semnat o plângere de 37 de pagini în apărarea drepturilor constituționale ale cetățenilor, denunțând guvernele lor în fața Curții de la Haga pentru crime împotriva umanității. Printre țările semnatare din America Latină se numără Columbia, Chile, Argentina, Uruguay, Peru, Brazilia, Costa Rica, Panama, Mexic, Bolivia și Ecuador.

În rechizitoriul plângerii prezentate sunt ilustrate nenumărate inconveniente foarte grave cauzate de măsurile de restricționare a libertății, coroborate de o vastă literatură științifică care ocupă până la 20 de pagini din cele 37 ale documentului, cum ar fi: îngrijirea sănătății întreruptă pentru alte boli grave decât covid-19, tulburări psihice la adulți, apatie și depresie din cauza lipsei de speranță pentru viitor care decurge din închiderea continuă a activităților comerciale, publice și școlare, tulburări psiho-mentale la copii cu o creștere a cazurilor de timiditate și automutilare.

Prin urmare, plângerea consideră declarația de blocare și toate măsurile conexe (obligația de purtare a măștii, distanțarea socială, închiderea continuă a școlilor, companiilor, barurilor, restaurantelor, sălilor de sport, muzeelor, teatrelor și multe altele) crimă împotriva umanității prin izolarea forțată, tortură și acte care provoacă suferințe mari sănătății psiho-mentale și fizice.

Datorită situației dramatice de abuz și încălcare a drepturilor omului în lume, Organizația Mondială pentru Viață a decis să activeze toate mecanismele necesare pentru apărarea drepturilor constituționale ale cetățenilor planetei, prezentând plângeri la toate instituțiile internaționale care apără drepturile omului. Toate plângerile sunt susținute de investigațiile echipei de medici, oameni de știință, avocați și profesioniști care sunt membri ai OMV, pentru a garanta apărarea împotriva infracțiunilor perpetuate în întreaga lume.

Citiți și:
Avocat dr. Reiner Fuellmich, despre Nürenberg 2: Acestea sunt cu adevărat crime împotriva umanității
Șeful OMS, acuzat de genocid. Un nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace a depus o plângere împotriva acestuia la Curtea Penală Internațională

 

yogaesoteric
18 ianuarie 2022

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More