Avocat dr. Reiner Fuellmich, despre Nürenberg 2: Acestea sunt cu adevărat crime împotriva umanității

Mulți oameni și-au pus speranțele în Avocatul germano-american Reiner Fuellmich pentru a ne salva din ghearele marilor corporații și a Forumului Economic Mondial.

Ne aflăm într-un fel de al treilea război mondial, unde clasa de mijloc este distrusă, iar IMM-urile sunt preluate de giganți precum Amazon. Ei lucrează de mai bine de 10 ani la asta, a spus Fuellmich într-un dialog cu scriitorul și jurnalistul englez James Delingpole. Fuellmich a anunțat că vor începe procese foarte mari, care îl vizează pe virusologul german Christian Drosten, cel care a proiectat testul PCR pentru corona-virus, pe Lothar Wieler, directorul RIVM german, precum și pe alții. „Sunt ușor de prins.” Fuellmich, care lucrează cu alți 200-300 de avocați, a precizat că „Atunci vom vedea dacă sistemul juridic mai există sau dacă acesta a fost deja preluat complet de partea adversă, ceea ce nu cred că este cazul”.

Doi foști angajați ai OMS i-au mărturisit av. dr. Fuellmich că marile companii farmaceutice au cerut OMS în ianuarie 2020 să declare o criză internațională de sănătate. Această măsură a fost necesară pentru ca terapia lor genetică experimentală – „vaccinul contra corona virus” – să poată fi aprobat pentru utilizarea de urgență.

Vaccinul face parte din planurile Forumului Economic Mondial – Marea Resetare – și a Fundației Bill & Melinda Gates de a reduce populația lumii, a spus Av. Dr. Fuellmich. „Nu citiți nimic despre asta în mass-media, deoarece Klaus Schwab și Bill Gates au investit o grămadă de bani în companiile media”, a spus el.

Toți oamenii care au fost vaccinați ar fi fost necesar să fie informați în prealabil că acesta nu este un vaccin, ci o terapie genetică experimentală – aceasta nu s-a mai făcut până acum – și că nu există cercetări medicale de specialitate. Acesta este un experiment. Persoanele care participă la acest experiment nu au fost corect informate. Sunt cobai.”

„Îi vom prinde!”

Toți cei care fac parte din aceasta – inclusiv medicii care fac șmecherii, oamenii din conducerea guvernelor, oamenii care profită de această situație și guvernele care încurajează oamenii să se vaccineze – sunt responsabili. Acestea sunt cu adevărat crime împotriva umanității. Cred că avem nevoie de o curte internațională penală pentru a curăța toată această mizerie.”

Această situație este mai rea decât ceea ce s-a petrecut în al treilea Reich. Este necesar să facem ceva, deoarece persoanele responsabile de ceea ce se petrece nu au empatie și sunt extrem de periculoase. Le pasă doar de bani și de putere.”

Avocat dr. Fuellmich este plin de speranță: „Îi vom prinde!”, cu alte cuvinte, „Îi vom învinge!

*Av. dr. Reiner Fuellmich s-a născut și a crescut la Bremen. A urmat școala în Bremen și Farmington Hills, Michigan. Și-a finalizat studiile de drept la Universitatea Georg-August din Göttingen și din Los Angeles. Printre altele, a lucrat ca asistent de cercetare la facultatea de drept a Universității Georg-August din Göttingen, unde și-a făcut doctoratul. Înainte să conducă firma de avocatură Dr. Fuellmich, a lucrat în băncile corporative ale Deutsche Bank în Germania și Japonia. Dr. Fuellmich a publicat diverse articole și cărți în domeniul dreptului bancar, al dreptului medical și al dreptului privat internațional și a predat ca profesor și lector la universități din Germania și Estonia.

Citiți și:
Dr. Sam White vorbește cu doctorul Reiner Fuellmich și Comitetul de Investigație Corona [VIDEO]
Ca să nu se recunoască ineficiența înțepărilor s-au redus testările și s-a inventat varianta delta

 

yogaesoteric
9 ianuarie 2022

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More