12 aprilie – Ziua socializării

   
Persoanele născute pe 12 aprilie par să aibă întotdeauna nişte senzori cu care simt dispoziţia generală a celorlalţi. Talentele lor sociale sunt impresionante, fără a se manifesta neapărat în sfera relaţiilor interumane. Nativii acestei zile înţeleg, definesc şi exemplifică prin conduita proprie tot ce este mai bun în societatea sau grupul din care fac parte. Fără discuţie, ei adoră să fie în centrul atenţiei. Cei care ajung să aibă succes şi o mare expunere publică, întruchipează speranţele şi visurile oamenilor care le acordă atenţie.
 
Persoanele născute astăzi au o mare problemă în a se defini ca indivizi. În general, ei sunt mai preocupaţi de problemele anturajului sau ale societăţii şi din această cauză le este mai dificil să se cunoască în profunzime pe ei înşişi. Din cauza inconştienţei care îi caracterizează, nativii mai puţin evoluaţi pot avea necazuri în plan social, financiar şi chiar legal. Cei elevaţi însă realizează pericolele ce pot apărea din cauza lipsei de precauţie şi vor căuta în mod constant să înlăture acest neajuns.
 
Indiferent în numele cui scriu, vorbesc sau acţionează – în numele prietenilor, colegilor sau al familiei – cei născuţi pe 12 aprilie nu sunt niciodată mai fericiţi ca atunci când îşi impun punctul de vedere. Ei urmăresc să comunice cu cei din jur şi speră să fie ascultaţi. Este chiar trist să ajungă în situaţia de a vorbi unui public dezinteresat. Prin urmare, ei ar trebui să-şi aleagă colegi şi prieteni care ştiu să asculte şi care le împărtăşesc pasiunile.
 
Unii dintre nativii zilei de 12 aprilie pot manifesta la un moment dat un interes exagerat faţă de evenimentele în curs, şi de aceea este foarte important pentru ei să discute despre felul în care acestea evoluează. În mod frecvent ajung să-i judece pe cei din jur sau să fi ei înşişi judecaţi. Este foarte important pentru evoluţia lor spirituală să se retragă periodic din viaţa socială într-un loc liniştit unde, izolaţi de influenţele celorlalţi, îşi pot analiza obiectiv părerile şi propria evoluţie interioară.
 
În viaţa particulară, nativii acestei zile trebuie să evite reacţiile pripite. De asemenea, este necesar să fie atenţi la atitudinea pe care o au faţă de cei dragi, mai ales atunci când sunt mânioşi. Pentru a-şi păstra echilibrul interior în orice situaţie, trebuie să înveţe să fie toleranţi şi obiectivi. Deoarece nu lasă lucrurile să îşi urmeze cursul firesc, se stresează pe ei înşişi şi îi stresează şi pe ceilalţi. Însă simţul umorului îi poate salva; puterea de a râde de ei înşişi în anumite situaţii contribuie foarte mult la îmblânzirea laturii lor dure.
 
Persoanele născute în această zi nu reuşesc să stea departe de centrul acţiunii. Indiferent unde trăiesc, la oraş sau în provincie, aceşti oameni vor fi mereu prezenţi în mijlocul diferitelor activităţi sociale. Cei mai talentaţi vor fi căutaţi întotdeauna de semenii lor atunci când este vorba de negocieri sau chiar pentru simple discuţii de afaceri, sau atunci când este necesară o mediere, reuşind de fiecare dată să aducă la masa tratativelor taberele opuse. Fiind experţi în ceea ce priveşte regulile jocului, convenţiile sociale sau legile, ei sunt căutaţi pentru sfaturile lor.
 
SFATURI: Urmăriţi să aveţi mai multă încredere în propriile dumneavoastră forţe. Nu căutaţi întotdeauna atenţia şi aprecierea celorlalţi, aceasta este cel mai adesea un semn de nesiguranţă. Analizaţi-vă cu luciditate limitele. Nu vă consideraţi mai presus de legi. Nu îi judecaţi pe ceilalţi. Acordaţi timp introspecţiei şi practicii meditaţiei, pentru a armoniza aspiraţiile profunde ale sufletului dvs. cu manifestarea voastră exterioară.
 
PUNCTE FORTE: sociabil, clar, diplomat

PUNCTE SLABE: inconştient, superficial, frustrat, neglijent
 
Înapoi la 11 aprilie Ziua mediatorilor
Urmează mâine 13 aprilie Ziua deschizătorului de drumuri
 

yogaesoteric
aprilie 2007

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More