18 noiembrie 2004: Cerem adevărul despre M.I.S.A.

MIŞCAREA PENTRU INTEGRARE SPIRITUALĂ ÎN ABSOLUT M.I.S.A.
Şoseaua Sălaj, nr. 2, bloc 126 A, parter, sector 5 – BucureştiServiciul Român de Informaţii – S.R.I. îşi arată adevărata faţă de manipulator al opiniei publice


  


BUCUREŞTI, 18 noiembrie 2004. In urma acţiunii de protest organizată de către Mişcarea pentru Integrare Spirituală în Absolut-M.I.S.A. la sediul S.R.I. în ziua de 11.11.2004, prin care M.I.S.A. a cerut publicarea dosarelor cu informaţii adunate de S.R.I. in 9 ani de urmăriri ilegale, Serviciul Român de Informaţii a emis un comunicat de presă în care acesta şi-a dezvăluit adevărata faţă dictatorială şi de manipulator profesionist. Acest komunikat de presă a fost publicat doar in ziarul Gardianul din 12.11.2004, articol semnat de Andi Topala. Argumentele cu care S.R.I. işi motivează opoziţia faţă de acest miting rezidă în faptul că primăria nu trebuia să acorde o autorizaţie de miting unei organizaţii atât de „exotice” cum este M.I.S.A., avându-se in vedere faptul că „opinia publică a avut posibilitatea de a se convinge nu doar cu privire la ideile pe care Mişcarea le promovează, ci şi la conduita cetăţenească a membrilor acesteia.”


În ce constă „exotismul” invocat de S.R.I. !? În faptul că am avut curajul să cerem explicaţii pentru manipulările realizate de către S.R.I. asupra opiniei publice, prin intermediul presei, cu privire la Şcoala de Yoga M.I.S.A.!?


Inţelegem că S.R.I se apără de acuzele noastre invocând ca argumente tocmai „intoxicarea” al cărei autor moral este.


Instituţii precum Parchetul, S.R.I. şi Jandarmeria, care au orchestrat adevărate circuri mediatice, precum a fost cel început în data de 18.03.2004, acestea pot fi denumite cu adevărat „exotice”, dar nu oameni ce nu au altă vină decât aceea de a practica yoga in cadrul Şcolii de Yoga MISA.


Cum să catalogăm activitatea S.R.I. în raport cu M.I.S.A. – 9 ani de urmăriri ilegale şi instigări a opiniei publice – în raport cu „ideile” şi „conduita” pe care le are acest „serviciu secret” faţă de dreptul la intimitate al cetăţeanului şi respectul acordat drepturilor omului !?


În Constituţie este consfinţit dreptul de exprimare liberă. În ce sens foloseşte atunci S.R.I. sugestia anticonstituţională că „ideile” pe care M.I.S.A. le promovează ar „fi bine” să întâmpine opoziţia opiniei publice ? Şcoala de Yoga M.I.S.A .promovează libertatea conştiinţei şi evoluţia spirituală prin yoga şi datorită verticalităţii mesajului său, numărul de simpatizanţi din ţară şi străinătate creşte în fiecare zi.


Cum argumentează S.R.I. punerea sub urmărire a M.I.S.A. – cheltuind sume enorme din buzunarul cetăţenilor – sub pretextul infantil al apărării Siguranţei Naţionale ? Care sunt dovezile, vrem să fie dezvăluite opiniei publice ! Cerem încă o dată S.R.I. să publice dosarele M.I.S.A. Cerem
ADEVĂRUL DESPRE M.I.S.A.
S.R.I. vorbeşte despre „conduita cetăţenească” aducându-ne aminte de statutul fostului tovarăş membru P.C.R. Cu ce drept se amestecă S.R.I. în liberul arbitru al cetăţenilor României ? De când a devenit S.R.I. o instituţie abilitată să cenzureze minţile oamenilor, sugerându-le ce idei să aibă şi pe cine ar fi bine să voteze?


Această declaraţie a Serviciului Român de Informaţii este o mărturisire a faptului ca membrii acestei instituţii nu sunt deloc aşa de imparţiali precum ar trebui să fie ci sunt unealta servilă a puterii actuale pe care o slujesc aşa cum făceau şi pe vremea lui Ceauşescu.


Prin acest comunicat trimis, S.R.I. a „dojenit” primarul capitalei, Traian Băsescu, „exprimându-şi regretul” că acesta a aprobat acţiunea de protest „în imediata proximitate a sediului central al S.R.I.”. Mai lipseşte să facă nişte „presiuni” pentru a cuminţi primăria şi a o determina ca următoarea adunare publică a M.I.S.A. cu privire la S.R.I. să fie autorizată în zona Deşertului Gobi sau eventual la Ierusalim, la Zidul Plângerii…


Pentru informaţii suplimentare:


Biroul de presă M.I.S.A.


Telefon: 021-211.72.62, fax: 021-211.72.55


E-mail: biroudepresa_misa@yahoo.com

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More