187 de organizații finanțate de Soros îl atacă zi de zi cu îndârjire, pe Donald Trump pentru că îi deranjează pe așa-zișii «ILUMINAȚI» (III)

 

În martie 2016, Rich Swier, un cunoscut blogger american, a făcut revista presei americane și a identificat 187 de organizații finanțate în mod direct de Soros, care îl atacă zi de zi, cu îndârjire, pe Donald Trump pentru că îi deranjează pe așa-zișii „ILUMINAȚI”.

Citiți a doua parte a articolului

Continuăm prezentarea organizațiilor care în anii precedenţi au primit finanţare directă şi asistenţă din partea lui George Soros şi a Institutului pentru o Societate Deschisă (OSI):

Human Rights First: această grupare militează pentru graniţe deschise şi pentru drepturi egale pentru imigranţi. Grupul acuză Patriot Act că afectează grav libertăţile civile americane. A iniţiat audieri de tip amicus curiae pentru susţinerea suspectului de terorism Jose Padilla şi adesea deplânge situaţia în care se află unităţile de detenţie din Guantanamo Bay.

Human Rights Watch: această grupare direcţionează o rată disproporţionată de criticism către SUA şi Israel. Se opune pedepsei cu moartea în orice situaţii şi susţine graniţele deschise şi amnistie pentru imigranţii ilegali.

I’lam: acest ONG anti-israelian urmăreşte „dezvoltarea şi întărirea mass-media arabe şi susţinerea publică a problemelor palestiniene”.

Immigrant Defense Project: gruparea militează pentru drepturile imigranţilor, asigură susţinere legală şi consiliere în probleme pentru imigraţie pentru avocaţii specializaţi în apărare din New York şi, de asemenea, către alţii care reprezintă sau asistă imigranţii în probleme de legislaţie penală şi sisteme de imigrare.

Immigrant Legal Resource Center: această grupare pretinde că a ajutat la amnistierea a trei milioane de imigranţi ilegali din SUA, iar în anii ʼ80 a făcut parte din Mişcarea pentru adăpost şi refugiu care dorea să ofere azil pentru refugiaţii din statele foste comuniste din America Centrală.

Immigrant Workers Citizenship Project: această organizaţie susţine graniţele deschise şi militează pentru imigraţia în masă pe teritoriul SUA.

Immigration Advocates Network: această alianţă de grupări care militează pentru drepturile imigranţilor urmăreşte să „mărească accesul la consiliere legală pentru imigranţii cu venituri mici şi să susţină organizaţiile care luptă pentru drepturile acestora”.

Immigration Policy Center: susţine deschiderea graniţelor şi argumentează că fluxul masiv de imigranţi ilegali pe teritoriul SUA se datorează politicilor guvernului american, din moment ce „tocmai greşelile sistemului de imigraţie sunt cele care conduc la imigraţia ilegală”.

Independent Media Center: această platformă de informare online (ştiri, articole, buletine) prezintă o viziune invariabilă de stânga, anti-capitalistă, şi serveşte drept portavoce pentru teme anti-americane şi anti-globaliste americane.

Independent Media Institute: administrează proiectul Strategic Press Information Network (SPIN), care oferă organizaţiilor de stânga „consiliere accesibilă, la preţuri decente, asupra comunicaţiilor strategice, pachet care include instruire profesională, consiliere privată, oportunităţi în reţea şi modalităţi practice”, pentru a le ajuta „să-şi atingă ţelurile de justiţie socială”.

Institute for America’s Future: susţine medicina socială, mărirea fondurilor pentru educaţie provenite de la guvern, şi crearea unei infrastructuri „care să asigure faptul că vocea majorităţii progresiste este auzită”.

Institute for New Economic Thinking: urmăreşte să creeze o nouă „paradigmă economică” globală. Activiștii acestei organizaţii doresc intervenţia guvernului în economia naţională şi privesc capitalismul ca pe un sistem cu multe lipsuri.

Institute for Policy Studies: acest grup consultativ de experţi a susţinut mult timp, la nivel global, cauze comuniste şi anti-americane. Considerând capitalismul drept un teren propice pentru cultivarea „lăcomiei fără limite”, IPS urmăreşte să ofere o corecție în ceea ce priveşte „pieţele fără limite şi individualismul”. Susținând o încredere totală în politicile Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU), acesta ţinteşte să aducă politica externă americană sub controlul ONU.

Institute for Public Accuracy: această organizaţie anti-americană, anti-capitalistă, anti-israeliană a sponsorizat mediatizata vizită a actorului Sean Penn în Bhagdad în anul 2002. A mai sponsorizat, de asemenea, vizitele în Irak ale congresmenului democrat Nick Rahall şi pe acelea ale fostului senator democrat James Abourezk.

Institute for Women’s Policy Research: această organizaţie consideră SUA ca fiind o naţiune în care predomină discriminarea împotriva femeilor, şi publică studii de cercetare menite să atragă atenţia asupra acestei situaţii. Militează pentru accesul nelimitat la avortul la cerere finanţat din taxele cetăţenilor: „să poată beneficia de avorturi gratuite este esenţial pentru bunăstarea economică a femeilor şi a fetelor”.

International Crisis Group: una dintre figurile cele mai importante ale acestei organizaţii este directorul său pentru Orientul Mijlociu, Robert Malley, care a fost asistentul special al preşedintelui Bill Clinton pentru afacerile arabo-israeliene. Analiza sa asupra conflictului din Orientul Mijlociu este în mod evident pro-palestiniană.

J Street: această grupare anti-israeliană avertizează că alegerea Israelului de a folosi intervenții armate pentru a stopa atacurile teroriste ale grupării Hamas „se va dovedi contra-productivă şi va conduce la amplificarea violenţelor în regiune”.

Jewish Funds for Justice: această organizaţie consideră intervenţia guvernului şi finanţarea prin impozite drept componente esenţiale ale unei legislaţii sociale „luminate”. Urmăreşte să redistribuie averile venite din partea donatorilor evrei către comunităţile cu venituri mici „pentru a combate de la rădăcină cauzele inegalităţilor economice şi sociale”. Conform JFJ una dintre principalele surse ale inegalităţii sunt rezultatele derivate ale capitalismului – cel mai evident fiind rasismul şi „inegalitatea economică globală”.

Joint Victory Campaign 2004: fondată de George Soros şi Harold Ickes, această grupare a fost una dintre cele mai importante entităţi care au strâns fonduri pentru democraţi în alegerile din 2014. A colectat contribuţii (incluzând sume mari chiar de la Soros) şi le-a distribuit altor două grupuri, America Coming Toghether şi Media Fund, care lucrau, de asemenea, în beneficiul democraţilor.

Justice at Stake: această coaliţie militează pentru numirea judecătorilor de către comisii non-partizane, independente, printr-un proces numit „selecţia după merit”, în opoziţie cu alegerea prin vot public.

Latino Justice PRLDF: această organizaţie susţine educaţia bilingvă, falsificarea datelor rasiale referitoare la districtele de votare precum şi drepturi extinse pentru imigranţii ilegali.

League of United Latin American Citizens: această grupare priveşte SUA drept o naţiune infestată de „o alarmantă creştere a xenofobiei şi a sentimentelor anti-hispanice”. Favorizează preferinţele rasiale, militează pentru legalizarea situației imigranţilor hispanici ilegali, se opune supravegherii armate a graniţelor SUA, se opune ca engleza să fie limba oficială, militează pentru deschiderea graniţelor, respinge legislaţia antiteroristă cum ar fi Patriot Act.

League of Women Voters Education Fund: liga susţine avortul la cerere finanţat din bani publici, votarea „motor voter” care permite oricui care are carnet de conducător auto să voteze, indiferent de statutul său cetăţenesc. Este în favoarea creşterii taxelor şi a medicinii sociale.

League of Young Voters: această organizaţie urmăreşte să „susţină tinerii din întreaga naţiune” pentru ca aceştia să „se implice în democraţie şi să creeze astfel o mişcare politică progresistă, la nivel local, statal, naţional”.

Lynne Stewart Defense Committee: înregistrările Fiscului american (IRS) arată că Institutul pentru o Societate Deschisă al lui Soros a acordat, în septembrie 2002, 20.000 de dolari acestei organizaţii. Stewart a fost avocatul apărării, care a fost mai târziu condamnată pentru că l-a asistat pe clientul său, „şeicul cel orb” Omar Abdel Rahman, în cadrul unor activităţi teroriste care erau legate de grupul său terorist Islamic Group.

Machsom Watch: această organizaţie se autodescrie drept „o mişcare a femeilor israeliene, activişti pentru pace din toate sectoarele societăţii, care se opun ocupaţiei exersate de către israelieni şi refuzării dreptului palestinienilor de a se deplasa liber pe teritoriul lor”.

MADRE: această organizaţie internaţională de femei condamnă SUA, în plan global, ca fiind naţiunea care încalcă cel mai mult drepturile omului. Astfel, urmăreşte „să comunice impactul în viaţa reală a legislaţiei SUA asupra femeilor şi familiilor care se confruntă cu violenţe, sărăcie şi oprimare pe tot globul pământesc” și militează pentru găsirea „unor alternative la politica distructivă condusă de SUA”. Este în favoarea accesului nelimitat al tuturor femeilor la avortul la cerere subvenţionat din bani publici.

Malcom X Grassroots Movement: această grupare consideră că SUA este o naţiune covârşitor de rasistă şi discriminatoare la adresa afro-americanilor. Urmăreşte să pună bazele unei naţiuni africane independente în sud-estul SUA şi cere plătirea daunelor în urma crimelor sclaviei.

Massachusetts Immigrant and Refugee Advocacy Coalition: această grupare cere extinderea drepturilor şi libertăţilor civile pentru imigranţii ilegali, afirmă că în SUA imigranţii ilegali sunt adesea exploataţi la locul de muncă, susţine programele de asistenţă pentru educaţie destinate imigranţilor ilegali care sunt înscrişi la colegiu, caracterizează legea Patriot Act drept un atac „foarte îngrijorător” asupra libertăţilor civile.

Media Fund: Soros a jucat un rol major în crearea acestei grupări al cărui scop este conceptualizarea, producerea şi plasarea reclamelor politice la televizor, radio, în publicații tipărite şi pe internet.

Media Matters for America: această organizaţie, bazată pe internet, este „un centru non-profit de informare și cercetare progresistă” care urmăreşte să „monitorizeze în mod sistematic porţiuni reprezentative ale publicaţiilor scrise, posturilor de radio şi televiziune, postărilor de pe internet pentru dezinformarea de tip conservator”. Gruparea lucrează îndeaproape cu Center for American Progress care este susţinut de Soros şi este intens finanţat de către Democracy Alliance unde Soros este un donator major.

Mercy Corps: în legătură cu conflictul arabo-israelian, această organizaţie consideră că toată sărăcia şi suferinţa palestinienilor este din cauza statului Israel.

Mexican American Legal Defense and Education Fund: această grupare militează pentru graniţe deschise, învăţământ gratis pentru imigranţii ilegali, standarde educaţionale ajustate pentru a îi putea primi pe hispanici, drept de vot pentru delicvenți. În viziunea acestei organizaţii, cei care susţin ca limba oficială a SUA să fie engleza sunt motivaţi de „rasism şi sentimente de xenofobie”. Gruparea militează pentru sancţiuni împotriva firmelor care se bazează pe forţa de muncă ilegală şi acţionează discriminatoriu în ceea ce priveşte persoanele „cu tenul închis”.

Meyer, Suozzi, English and Klein, PC: acest apărător influent al Big Labor este condus de democratul Harold Ickes.

Midwest Academy: această entitate antrenează activişti radicali în tactici de confruntare directă, ţintire şi intimidare.

Migration Policy Institute: această grupare urmăreşte să creeze o „Americă de Nord cu controale vamale care să fie gradat îndepărtate… cu imigraţie moderată dar continuă”.

Military Families Speak Out: această grupare susţine că invadarea Irakului de către SUA se datorează imperialismului american şi avidităţii după petrol.

Missourians Organizing for Reform and Empowerment: această grupare este reînfiinţarea sub o altă denumire a fostei organizaţii comunitare pro-socialiste ACORN.

MoveOn.org: această organizaţie care activează pe internet susţine candidaţii politici democrați prin intermediul strângerilor de fonduri, al reclamelor şi programelor de tip „get out the vote” (haideţi la vot).

Ms. Foundation for Women: această grupare deplânge ceea ce ea consideră ca fiind slăbiciunile extrem de răspândite şi de „cursă lungă” ale societăţii americane: rasism, sexism, homofobie, violarea drepturilor şi libertăţilor civile. Îşi îndreaptă actele filantropice către organizaţii care promovează acţiunile de afirmare ale femeilor, accesul tuturor la avortul la cerere finanţat din bani publici, amnistie pentru imigranţii ilegali şi, în general, pledează pentru un guvern extins.

NARAL Pro-Choice America: această grupare susţine avortul la cerere finanţat din bani publici şi face eforturi pentru ca democraţii, care îl susţin, să câștige alegerile.

NAACP Legal Defense and Education Fund: această organizaţie susţine preferinţele rasiale în ceea ce priveşte angajările şi educaţia, cât şi manipularea rasială a districtelor de votare. În viziunea NAACP, motivul pentru care luptă în favoarea preferinţelor rasiale este acela că în SUA rasismul alb rămâne un fenomen covârşitor de persistent.


Citiţi şi:

Stupoare: evreul George Soros a finanțat cu milioane de dolari organizații anti-israeliene… De ce? Care e manevra?!

Pierde deja Soros puterea în SUA? Ce va însemna o Victorie a lui Donald Trump pentru România?

 

yogaesoteric
12 decembrie 2016

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More