187 de organizații finanțate de Soros îl atacă zi de zi, cu îndârjire, pe Donald Trump pentru că îi deranjează pe așa-zișii «ILUMINAȚI» (IV)

 

În martie 2016, Rich Swier, un cunoscut blogger american, a făcut revista presei americane și a identificat 187 de organizații finanțate în mod direct de Soros, care îl atacă zi de zi, cu îndârjire, pe Donald Trump pentru că îi deranjează pe așa-zișii „ILUMINAȚI”.

Citiţi aici a treia parte a articolului.


Continuăm prezentarea organizațiilor care în anii precedenţi au primit finanţare directă şi asistenţă din partea lui George Soros şi a Institutului pentru o Societate Deschisă (OSI):

– The Nation Institute: această entitate nonprofit sponsorizează conferinţele de stânga, burse similare, premiile pentru activiştii radicali şi stagii pentru jurnalişti.

– National Abortion Federation: acest grup contracarează orice restricţie faţă de avorturi la nivel statal sau federal, şi urmăreşte introducerea avortului nerestricţionat în regiuni în curs de dezvoltare din lume.

– National Coalition to Abolish the Death Penalty: această grupare a fost stabilită în 1976 ca prima „organizaţie naţională pe deplin structurată exclusiv pentru abolirea pedepsei capitale”.

– National Committee for Responsive Philanthropy: acest grup ilustrează SUA ca o naţiune ce are nevoie de o modificare dramatică din punct de vedere structural, finanţată de organizaţii filantropice. Promovează în mod insistent grupuri cu agende de stânga şi persoane care beneficiază de subvenţionarea acestor proiecte, în timp ce critică contracandidaţii conservatori.

– National Committee for Voting Integrity: Acest grup se opune „implementării dovezii de cetăţenie şi a fotografiei de identificare – aspecte necesare pentru a fi un alegător eligibil în alegerile din America ca modalităţi de a asigura integritatea alegerilor”.

– National Council for Research on Women: acest grup susţine guvernul, taxele mari, reducerea cheltuielilor armatei, creşterea subvenţiilor sociale şi dreptul nerestricţionat la avort la cerere, plătit prin asigurări.


– National Council of La Raza:
acest grup face lobby pentru preferinţe rasiale, educaţie bilingvă, legi mai stricte pentru atacurile discriminatorii, imigraţia în masă şi amnistierea străinilor ilegali.

– National Council of Women’s Organizations: acest grup consideră SUA ca fiind plină de nedreptăţi împotriva fetelor şi femeilor. Militează pentru niveluri crescute ale subvenţionărilor pentru programele de ajutor social şi susţine preferinţele de rasă şi de gen pentru „minorităţi” şi femei în afaceri şi învăţământ.

– National Immigration Forum: opunându-se întăririi prezentelor legi pentru imigrare, această organizaţie somează guvernul american să „legalizeze” în masă toţi imigranţii ilegali care sunt în SUA şi nu au antecedente penale şi să crească dramatic numărul de vize disponibile pentru cei ce doresc să emigreze în SUA. Forumul este în mod special îndreptat spre deschiderea frontierelor pentru muncitorii săraci, care să fie făcuţi imediat eligibili pentru programele de ajutor social şi servicii sociale.

– National Immigration Law Center: acest grup caută să câştige acces nerestricţionat la programele de ajutor social finanţate de guvern pentru imigranţii ilegali.

– National Lawyers Guild: acest grup promovează deschiderea frontierelor; urmăreşte reducerea serviciilor secrete americane; condamnă Patriot Act ca pe un asalt asupra drepturilor omului; respinge capitalismul ca pe un sistem economic corupt; s-a grăbit să sară în apărarea teroriştilor condamnaţi şi a complicilor lor; în general se opune tuturor poziţiilor americane de politică externă, aşa cum a făcut în timpul Războiului Rece, când era de partea sovieticilor.

– National Organization for Women: acest grup militează pentru dreptul nerestricţionat la avort la cerere subvenţionat din taxele publice; urmăreşte „eradicarea rasismului, sexismului şi a homofobiei” din societatea americană; atacă creştinismul şi valorile religioase tradiţionale; susţine preferinţele pe bază de gen pentru femei.
 
– National Partnership for Women and Families: această organizaţie susţine preferinţele pe bază de rasă şi sex pentru angajare şi educaţie. De asemenea militează pentru „dreptul” universal al femeilor de a face avort la cerere finanţat din bani publici la orice termen s-ar afla sarcina şi pentru orice motiv.


– National Priorities Project:
acest grup susţine redistribuirea averii hotărâtă de guvern – prin taxe mai mari şi cheltuieli crescute pentru programele de ajutor social. PNP cere guvernului să redirecţioneze o parte semnificativă din fondurile armatei pentru educaţia în şcoli publice, asigurări de sănătate universale, proiecte de mediu şi proiecte de bunăstare.

– National Public Radio: fondat în 1970 cu 90 de staţii publice de radio, RPN este astăzi o reţea largă care cuprinde mai bine de 750 de staţii radio în SUA, multe dintre ele fiind în campusuri liceale sau universitare.

– National Security Archive Fund: acest grup colectează şi publică documente declasificate obţinute prin Legea Libertăţii de Informare, într-o măsură care compromite securitatea naţională a SUA şi siguranţa agenţilor secreţi.

– National Women’s Law Center: acest grup susţine avortul la cerere finanţat din bani publici, face lobby împotriva conservatorilor desemnaţi în domeniu judiciar; militează pentru creşterea susţinerii financiare a mamelor cu venituri mici; favorizează creşterea taxelor cu scopul de a genera mai multe fonduri pentru programe guvernamentale precum Medicaid, etichetarea alimentelor, bunăstare, asistenţă maternală, asigurări de sănătate, îngrijirea copilului şi împrumuturi pentru studenţi.

– Natural Resources Defense Council: unul dintre grupurile de mediu cele mai influente din SUA, consiliul pretinde că are un număr de membri de un milion de oameni.

– New America Foundation: această organizaţie foloseşte materiale politice, articole din mass-media, cărţi şi evenimente educaţionale pentru a influenţa opinia publică asupra subiectelor de genul îngrijirea sănătăţii, mediu, politica pentru energie, conflictul din orientul mijlociu, guvernarea globală şi multe altele.

– New Israel Fund: această organizaţie oferă un suport organizaţiilor nonguvernamentale care în mod obişnuit produc rapoarte acuzând Israelul de violarea drepturilor omului şi persecuţie religioasă.

– NewsCorpWatch: un proiect al Media Matters pentru America, NewsCorpWatch a fost fondat cu ajutorul unui grant de un milion de dolari de la George Soros pentru Media Matters.


– Pacifica Foundation:
această entitate deţine şi operează Radio Pacifica, acoperită încă de la fondarea sa de retorica socialist-marxistă a războiului de clasă şi discriminare pentru capitalism.

– Peace and Security Funders Group: aceasta este o asociaţie de mai mult de 60 de fundaţii care dau bani celor de stânga care sunt împotriva războiului şi celor ce militează pentru diverse cauze de mediu. Membrii ei tind să descrie America ca pe sursa principală din lume pentru conflicte internaţionale, distrugerea mediului şi inegalităţii economice.

– Peace Development Fund: SUA are nevoie de o masivă reconstrucţie generală a instituţiilor sale sociale şi economice. FDP explică: „recent, am fost martorii efectelor negative ale neoliberalismului şi globalizării capitalismului, dezindustrializării SUA şi adâncirii prăpastiei dintre bogaţi şi săraci”.

– People for the American Way: acest grup se opune Patriot Act, măsurilor antiterorism în general şi presupusei creşteri a influenţei „dreptului religios”.

– People Improving Communities Through Organizing: acest grup foloseşte tacticile de organizare în stil Alinsky pentru a înainta doctrine ale stângii religioase.

– Physicians for Human Rights: acest grup este în mod selectiv şi disproporţionat critic la adresa SUA şi Israel în încălcările pe care acestea le realizează asupra drepturilor omului.

– Physicians for Social Responsibility: aceasta este o organizaţie anti-armata SUA care adoptă de asemenea dogmele radicale în lupta pentru protecţia mediului.

– Planned Parenthood: acest grup este cel mai mare furnizor de avorturi în SUA şi militează pentru avortul la cerere, plătit din bani publici.

– Ploughshares Fund: această fundaţie care face proiecte publice se opune dezvoltării în SUA a unui sistem de apărare împotriva rachetelor şi contribuie la activitatea multor organizaţii care sunt foarte critice la adresa politicii externe a SUA şi a acţiunilor armatei sale.


– Prepare New York:
acest grup suportă construcţia propusă a unui Centru Comunitar Musulman aproape de Ground Zero în Manhattan-ul de jos – un proiect cunoscut ca Iniţiativa Cordoba, condusă de Imam Feisal Abdul Rauf.

– Presidential Climate Action Project: misiunea PACP a fost fondată pentru a crea o nouă economie pentru secolul 21, complet carbon-free şi bazată în cea mai mare parte pe energie reînnoibilă. Un consilier cheie al organizaţiei este comunistul revoluţionar Van Jones.

– Prison Moratorium Project: această iniţiativă a fost creată în 1995 pentru a exprima scopul muncii de eliminare a tuturor închisorilor din SUA şi de eliberare a tuturor deţinuţilor. Pornind de la ideea că încarcerarea nu este niciodată un mijloc adecvat de gestionare a crimei, consideră inegalităţile inerente ale societăţii americane rădăcina oricărui comportament criminal.

– Progressive Change Campaign Committee: această organizaţie lucrează „pentru a alege candidaţi progresişti îndrăzneţi pentru biroul federal şi pentru a-i ajuta pe aceştia şi campaniile lor să economisească bani, să lucreze mai eficient şi să câştige mai des”.

– Progressive States Network: misiunea sa este de a „înainta o legislaţie progresivă în toate cele 50 de state prin furnizarea de unelte de susţinere strategică şi de cercetare pentru legislatori de stat care promovează idei pentru viitor”.

– Project Vote: acesta este braţul de mobilizare al votanţilor organizaţiei ACORN finanţată de Soros. O modalitate persistentă de nelegiuire şi corupţie a însoţit activităţile ACORN/Project Vote de-a lungul anilor.

– Pro Publica: pretinzând că „jurnalismul de investigaţie este supus riscului”, acest grup are drept scop să remedieze această lacună în publicarea ştirilor prin „expunerea abuzurilor de putere şi a trădărilor aduse încrederii publicului de către guvern, afacerişti şi alte instituţii, folosind forţa morală a jurnalismului de investigaţie pentru a stimula reforma prin punerea în lumină în mod susţinut a acestor aspecte”.

– Proteus Fund: această fundaţie îşi direcţionează acţiunile filantropice spre un număr de organizaţii radicale de stânga.

– Public Citizen Foundation: caută creşterea intervenţiei şi a litigiilor guvernului împotriva corporaţiilor – o practică fondată pe noţiunea că în general corporaţiile americane ca şi sistemul capitalist din care fac parte sunt în mod inerent înclinate spre corupţie.

– Public Justice Center: văzând America ca pe o structură încărcată cu injustiţie şi descriminare, această organizaţie se implică în activităţi politice şi legislative pentru a promova „o schimbare în cadrul sistemului pentru a-i ajuta pe dezavantajaţi”.


– Rebuild and Renew America Now (a.k.a. Unity ’09):
condusă de Moveon.org şi supervizată de activista Heather Booth, această coaliţie a fost formată pentru a facilita trecerea bugetului „istoric” de 3,5 trilioane de dolari al lui Obama (ex-preşedinte) pentru anul fiscal 2010, pe când era preşedinte.

– Res Publica: urmăreşte implementarea agendei de extremă stânga în locuri de pe glob; RP este specializată în „E-advocacy”, sau construirea de mişcări pe internet.

– Secretary of State Project: acest proiect a fost lansat în iulie 2006 ca o organizaţie tip „527” independentă, militează pentru alegerea democraţilor în postul de Secretar de Stat.

– Sentencing Project: afirmând că modelele de pedepsire cu închisoarea sunt discriminatoare din punct de vedere rasial, această iniţiativă militează pentru dreptul de vot al delicvenţilor.

– Social Justice Leadership: această organizaţie urmăreşte să transforme o presupusă Americă inechitabilă într-o „societate dreaptă” printr-o „mişcare de justiţie socială reînnoită”.

– Shadow Democratic Party: aceasta este o reţea complexă de grupuri activiste nonprofit organizată de George Soros şi alţii pentru a mobiliza resurse – bani, mişcări „scoate-votul”, campanii de reclame, şi iniţiative politice – pentru a alege candidaţi democraţi şi a ghida Partidul Democrat spre stânga.

– Sojourners: acest minister creştin evanghelist predică politicile radicale de stânga. În timpul anilor 80 a condus revoluţia comunistă în America Centrală şi a pedepsit aspru politicienii americani pentru tendinţa lor „de a-şi asuma ce e mai rău referitor la omologii lor sovietici”. Mai recent, Sojourners a preluat cauza activismului pentru mediu, s-a opus reformei pentru bunăstare – o „agendă republicană prost inspirată”, şi a construit o apărare pe acţiuni afirmative.

– Southern Poverty Law Center: această organizaţie monitorizează activităţile a ceea ce numesc „grupurile discriminatorii” din SUA. Exagerează prevalenţa rasismului albilor direcţionat împotriva minorităţilor americane.


– State Voices:
această coaliţie ajută grupurile locale independente de activişti din 22 de state să lucreze în sistem de colaborare anual, pentru a maximiza impactul eforturilor lor.

– Talking Transition: a fost un proiect de două săptămâni lansat la începutul lui noiembrie 2013 pentru a „ajuta tranziţia” la primărie pentru noul ales primar democrat al New York-ului – Bill de Blasio.

– Think Progress: acest blog de internet „împinge înapoi zi de zi”, prin propriul cont, ţintele sale conservatoare şi urmăreşte să transforme „ideile progresiste în politici prin comunicări cu răspuns rapid, acţiuni legislative, organizare la nivel local şi sfătuire şi parteneriate cu alţi lideri progresişti din toată ţara şi din lume.”

– Thunder Road Group: acest grup de consultanţă politică, în a cărui înfiinţare Soros a avut ceva de zis, coordonează strategii pentru Media Fund, America Coming Together şi America Votes.

– Tides Foundation and Tides Center: Tides este un sponsor principal pentru stânga radicală.

– U.S. Public Interest Research Group: aceasta este o organizaţie umbrelă de grupuri studenţeşti care susţine agendele de stânga.

– Universal Healthcare Action Network: această organizaţie susţine existenţa unui singur sistem de sănătate plătit, care să fie controlat de guvernul federal.

– Urban Institute: această organizaţie de cercetare favorizează medicina socială, expansiunea birocraţiei federale pentru ajutor social şi creşterea taxelor pentru cei care câştigă mai mult.

– USAction Education Fund: organizaţia îşi enumeră priorităţile sale cum ar fi: „lupta cu agenda de dreapta”, „construirea puterii la nivel local”, câştigarea „dreptăţii sociale, rasiale şi economice pentru toţi”, susţinerea unui sistem medical social finanţat de plătitorii de taxe, reversarea „reducerilor nechibzuite de impozite pentru milionari şi corporaţii” care păzesc pe cei „bogaţi de a-şi plăti partea lor”, susţinerea „pro-consumismului şi a reglementărilor pentru mediu pentru abuzurile corporaţiilor”, munca pentru „înregistrare, educare şi votare… pentru a ajuta progresiştii să fie aleşi la toate nivelurile guvernului”.

– Voto Latino: acest grup urmăreşte să mobilizeze americanii de origine latină să devină votanţi înregistraţi şi activişti politici.


– We Are America Alliance:
această coaliţie promovează „participarea civică crescută a imigranţilor” în procesul politic american.

– Working Families Party: Noul Partid socialist, PFL urmăreşte să ajute la înaintarea Partidului Democrat spre stânga.

– World Organization Against Torture: această coaliţie lucrează împreună cu grupuri care condamnă măsurile de securitate israeliene împotriva terorismului palestinian.

– YWCA World Office, Switzerland: se opune educaţiei sexuale a abstinenţei care presupune să nu aibă loc relaţii sexuale în afara căsătoriei, susţine accesul universal la avortul la cerere subvenţionat din bani publici, se opune voucerelor din şcoli.

În plus faţă de aceste organizaţii care sunt finanţate direct de George Soros şi Open Society Institute (OSI), există numeroase afilieri „secundare” sau „indirecte” la reţeaua Soros. Acestea includ organizaţii care nu primesc finanţare directă de la Soros şi OSI, dar care sunt finanţate de una sau mai multe organizaţii care au această finanţare directă.

– Center for Progressive Leadership: fondat de Alianţa Democrată finanţată de Soros, această organizaţie anticapitalistă este dedicată antrenării de viitori conducători politici de stânga.

– John Adams Project: acest proiect al Uniunii Libertăţilor Civile Americane a fost acuzat de: (a) a fi angajat detectivi pentru a fotografia ofiţeri CIA care ar fi fost implicaţi în interogări excesive de suspecţi terorişti deţinuţi în Guantanamo, şi (b) de a fi arătat fotografiile avocaţilor acelor suspecţi, unii dintre ei fiind operativi seniori al-Qaeda.

– Moving Ideas Network (MIN): această coaliţie de mai mult de 250 de grupuri de activişti de stânga este o organizaţie partener a Centrului pentru Progres American, finanţat de Soros. MIN a fost iniţial un proiect pentru American Prospect, tot finanţat de Soros şi astfel, a primit indirect finanţare la OSI. La începutul lui 2006, The American Prospect a renunţat la controlul MIN.


– New Organizing Institute:
creat de MoveOn.Org al lui Soros, acest grup „antrenează organizatori tineri, cunoscători de tehnologie pentru a lucra în campanii şi organizaţii progresive”.

– Vote for Change: coordonat de comitetul de acţiune politică al MoveOn.org fondată de Soros, acesta era un grup de 41 de muzicieni şi grupuri muzicale care realizau concerte în mai multe state cheie pentru alegeri în timpul lui octombrie 2004, pentru creşterea suportului financiar al democratului John Kerry.


Citiţi şi:

Este dispus George Soros să finanțeze desprinderea Transilvaniei de România?

Erorile lui George Soros

 

yogaesoteric
1 martie 2017

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More