2013. NOI PERSPECTIVE (V)

de profesor yoga Dan Bozaru

 

2013. NOI PERSPECTIVE (I)


2013. NOI PERSPECTIVE (II)


2013. NOI PERSPECTIVE (III)
 

2013. NOI PERSPECTIVE (IV)

 

Niciodată până acum, în toată istoria ei planetară, omenirea nu a mai fost supusă unui regim satanic şi asupritor ca cel din prezent. Nicio organizaţie sau structura statală nu a creat un aşa mare dezastru în ceea ce priveşte mediul înconjurător, formele de guvernământ, sistemul social, finanţele sau industria, aşa cum a făcut-o elita malefică a „Iluminaţilor”. Cu o perfidie fără limite, ea a menţinut întreaga lume într-o tensiune aproape continuă prin ameninţarea războiului sau a terorismului.
 
Nu există guvern, concern, mijloace media sau alte organizaţii puternice în care să nu fie infiltraţi membrii lojelor sau grupurilor oculte ale elitei malefice. Mai mult decât atât, această elită ocultă s-a individualizat în alte câteva structuri internaţionale foarte periculoase şi aparent intangibile din punct de vedere legal, cum ar fi Clubul de la Roma, Consiliul pentru Relaţii Externe (CFR), Grupul Bilderberg, Nobilimea Neagră sau Comitetul celor 300. Pe lângă acestea, există de asemenea unele organizații-satelit care acţionează cu mandat precis în anumite direcţii, urmărind să distrugă orice urmă de spiritualitate şi lumină care se evidenţiază în lume.
 

Un exemplu edificator în acest sens este organizaţia numită Legatus, asociată în special cu planul satanic al iezuiţilor de la Vatican, de a distruge „ultimul bastion al creştinătăţii catolice din lume’’, considerat a fi în Statele Unite ale Americii. În seria de articole din lunile iunie-iulie 2012, intitulată Problema intervenţiei extraterestre în contextul actual al omenirii, am menţionat structura de bază a ordinului iezuit de la Vatican şi felul în care el urmăreşte să supună întreaga omenire. Cel puţin 10 Seniori iezuiţi trăiesc în prezent în SUA, controlând în mod strategic vaste regiuni sau provincii din această ţară. Intenţia lor principală este aceea de a distruge complet credinţa populaţiei în virtuţile şi valoarea creştinismului şi de a o înlocui cu religia Noii Ordini Mondiale, ce îl adoră pe Lucifer, religie pe care vor să o impună cât mai curând.
 
Această organizaţie (Legatus) este alcătuită din mari oameni de afaceri, preşedinţi de companii şi trusturi, care au legături directe cu iezuiţii de la Roma şi de la banca Vaticanului. Implicarea lor în cursurile de pe Wall Street este de asemenea de notorietate. Important aici este să înţelegem că între Noua Ordine Mondială, Francmasoni şi Iezuiţi există o strânsă legătură, care s-a perpetuat încă din Evul Mediu. În această direcţie, „descoperirea” Americii de către Cristofor Columb a avut o semnificaţie importanta. Columb a pornit în expediţia sa sub semnul şi protecţia discretă a Templierilor. După descoperire, Papa a considerat continentul ca fiind al lui şi l-a împărţit între Spania şi Portugalia. Astfel, Biserica Romei şi în particular Ordinul Iezuiţilor au avut o influenţă enormă în America Centrală şi în cea de Sud în următoarele 2-300 de ani de la descoperirea lui Columb. 
 

Ceea ce a urmat poate fi asemănat cu un fel de „otrăvire” a civilizației umane. Iezuiţii au format modelul lor de societate în Paraguay, bazat pe principiile comuniste ale lui Platon. Paralela între statul comunist făurit în Paraguay, în secolul al 17-lea, şi Noua Ordine Mondială proiectată de societăţile oculte este remarcabilă, deoarece se pot constata foarte uşor legăturile care există între acestea şi Masa Rotundă de la Roma, fief al conducerii lumii din umbră de către iezuiţi. Bazele ideii de Nouă Ordine Mondială au fost puse odată cu actul trădător al semnării de către englezi a documentului Magna Carta în anul 1215. Astfel, Anglia a devenit supusă Romei (Papalităţii), care la rândul ei a acţionat şi acţionează în interesul iezuiţilor, al căror General Superior este în prezent părintele Adolfo Nicolas.
 
Iezuiţii şi francmasonii au fost responsabili, după cum se ştie, de majoritatea conflictelor omenirii, printre care Revoluţia Americană, asasinarea preşedintelui Lincoln sau, în Europa, Revoluţia Franceză, Revoluţia Comunistă din Rusia etc. În America, masonii s-au impus repede şi au avut acces chiar până la scaunul prezidenţial (George Washington şi, mai apoi, toţi preşedinţii cu excepţia lui J.F. Kennedy). Informaţiile despre metodele de manipulare şi de acţiune iezuite sunt foarte puţine, deoarece controlul este impus în mod draconic. Puţinele excepţii au avut un sfârşit trist, cum ar fi asasinarea părintelui Alberto Rivera, după ce acesta a expus unele dintre practicile iezuite. El a oferit dovezi care arătau cum procedau iezuiţii de fiecare dată atunci când doreau să elimine pe cineva care devenea un obstacol în calea planurilor lor odioase. Metodele lor nu au ocolit nici măcar cele mai înalte personalităţi politice sau guvernamentale, cum ar fi regi, regine, preşedinţi, primi-ministri etc. Înainte de a fi ucis, părintele Alberto Rivera a pus la dispoziţie informaţii importante despre iezuiţi, ce pot fi urmărite aici:

 
În general vorbind, nu putem să înlăturăm o tumoare sau o boală gravă decât dacă îi înţelegem cauzele şi ştim cum acţionează ea. De aceea am considerat important să prezentăm sintetic unele aspecte despre modul de manipulare şi de acţiune a elitei malefice în lume. Astfel, se ştie că iezuiţii pregătesc preoţi nu numai pentru funcţiile importante pe care ei le deţin la diferite nivele ale aparatului clerical şi chiar de stat, ci de asemenea şi pentru a-i infiltra în celelalte organizaţii şi Biserici creştine, cum ar fi Mormonii, Metodiştii etc. Prin aceasta se urmăreşte preluarea gradată a tuturor acestor formaţiuni creştine independente şi orientarea lor de la principiile creştine, la cele luciferice.
 

În prezent suntem martorii colapsului total a Noii Ordini Mondiale, iar structura financiară a „Iluminaţilor” este practic la un pas de o dramatică prăbuşire. În această situaţie, membrii elitei malefice sunt disperaţi şi aşa după cum se ştie, „cei care au ajuns la disperare fac lucruri disperate pentru a se salva”. Unul dintre acestea constă în repetatele tentative ale „Iluminaţilor” de a declanşa cel de Al Treilea Război Mondial, deoarece le-ar asigura supravieţuirea. Războaiele au fost întotdeauna foarte profitabile pentru „Iluminaţi”, deoarece ele generează sume uriaşe de bani provenite din vânzările de armament, din creşterea preţului petrolului, precum şi din masivele contracte ce sunt încheiate după încheierea conflictelor, pentru a repara infrastructura pe care tot ei au bombardat-o.
 

În planurile de realizare a Noii Ordini Mondiale, SUA au un rol important. În urmă cu aproximativ 20 de ani, un grup de militari, de industriaşi şi de politicieni „Iluminaţi” în frunte cu sinistrul Paul Wolfowitz, grup care a acţionat sub numele de Proiectul pentru Noua America, a pus la punct un plan strategic prin care se avea în vedere cucerirea a cel puţin 7 ţări islamice într-o perioadă de 5 ani (situaţia actuală ne arată că această „ţintă” a proiectului nu a putut fi respectată). Unele dintre aceste ţări au căzut deja sub influenţa Americii, cum ar fi Iraq, Afganistan şi Libia, iar altele suporta de ani de zile presiuni colosale din partea administraţiei americane, care se străduieşte să le subjuge ca şi pe celelalte. Dintre aceste ţări se remarcă mai ales Siria, apoi Yemen, Somalia, Sudan şi mai ales obiectivul principal şi cel mai important al americanilor: Iranul. 
 
Planul de cucerire a republicilor islamice de către SUA a fost însă serios încetinit şi chiar oprit (prin eşecurile repetate în preluarea puterii în Siria şi Iran). Elita malefică nu a putut să iniţieze planul Noii Ordini Mondiale datorită faptului că Rusia şi China au refuzat să o sprijine în această direcţie. Aceasta ne arată încă o dată cât de important este pentru „Iluminaţi” la momentul actual să declanşeze cel de Al Treilea Război Mondial, care le-ar asigura supravieţuirea şi totodată le-ar oferi posibilitatea de a ataca cele două superputeri (Rusia şi China). În special China pare să fie un cui serios în coasta elitei malefice, deoarece ea a devenit într-un timnp foarte scurt o superputere financiară şi militară.
 

Atunci când realizăm faptul că elita malefică a „Iluminaţilor” se află actualmente în stare de colaps şi că pierde controlul asupra Fondurilor Colaterale şi a bogăţiilor asociate cu aceste fonduri, înţelegem cu uşurinţă motivul pentru care ea a decis să abandoneze „campania” din Orientul Mijlociu (Siria şi Iran), orientând atenţia întregii lumi către „noua ameninţare” care a devenit, chipurile, Coreea de Nord. Dacă „Iluminaţii” chiar ar reuşi declanşarea războiului la nivel mondial şi mai ales dacă ar reuşi să atragă China în acest război, ce altă cale mai bună ar fi pentru ei de a câştiga anumite suprafeţe de pământ şi chiar de a-şi reduce datoriile imense pe care le au faţă de această ţară? Propaganda făcută prin mass-media occidentală, ce susţine că Coreea este cea care ameninţă SUA cu anumite lovituri nucleare, este penibilă, pentru că această ţară a precizat foarte clar că ea va riposta numai în cazul în care va fi provocată sau atacată în mod direct. Prin urmare, totul nu reprezintă (cel puţin deocamdată) decât un război al declaraţiilor şi al cuvintelor. Elita malefică a „Iluminaţilor” aşteaptă astfel cu încordare cea mai mică greşeală a comunităţii internaţionale sau o alarmă falsă – de tipul celei petrecute de curând, când oraşul japonez Yokohama a anunţat în mod eronat un tir de rachetă venind dinspre Coreea de Nord -, pentru a putea justifica astfel începerea celui de Al Treilea Război Mondial. Din fericire, greşeala a fost corectată repede, însă ea se încadrează în „strategiile” prin care feluritele forţe acţionează actualmente pe scena mondială.
 
Dacă privim cu atenţie la ceea ce se petrece în lume în aceste zile, putem identifica nişte semne precise, care ne arată că principalii „jucători” pe scena lumii se pregătesc pentru ceva „mare”. Colapsul sistemului financiar mondial este doar o problemă de timp; iminența acestuia nu mai poate fi pusă la îndoială. Un astfel de colaps, în eventualitatea că nu este preluat şi gestionat imediat de către marile puteri, prin înlocuirea lui cu un nou sistem financiar viabil şi corect, ar putea conduce foarte repede la începerea unui război la scară planetară. Un astfel de eveniment este exact ceea ce urmăresc „Iluminaţii” în prezent. Intenţia lor este de a crea haos şi anarhie prin sădirea panicii în rândul populaţiei, care atunci ar fi foarte speriată de pierderea economiilor, de lipsuri şi de guvernarea deficitară a liderilor politici aleşi. Toate acestea ar constitui un teren fertil pentru declanşarea unui conflict armat mondial, ceea ce ar permite elitei malefice să se regrupeze. „Mişcările” financiare actuale, precum şi alte câteva elemente „discrete”, care totuşi sunt edificatoare în contextul discutat până acum, demonstrează că situaţia în lume se află sub o mare presiune.
 
Semnele pe care le putem remarca în această direcţie sunt: 
Bancherii marilor bănci (şi în special ai Băncilor Centrale) cumpără prin terţi, în secret, mari cantităţi de aur, pe care le depozitează în stocuri. Ei se pregătesc astfel de apropiata prăbuşire a monedei euro.
Multe dintre bunurile Greciei – chiar insule întregi – au fost vândute de asemenea în secret, pentru ca guvernul elen să menţină înţelegerile oneroase cu elita malefică din UE.
Banca United din Elveţia vinde dolari cu un discount de 20%, pregătindu-se astfel pentru colapsul iminent al acestei valute. Mai mult decât atât, obligaţiunile băncii UBS – care este cea mai mare bancă şi companie financiară elveţiană – se vând cu un discount de 30% în tranzacţiile internaţionale, în dorinţa bancherilor de a cumula cât mai repede o cantitate cât mai mare de bani cash.
Furtul economiilor din băncile din Cipru, la cererea liderilor UE, nu a reprezentat decât un test de verificare înaintea „marii lovituri financiare” la nivel mondial.
 

Frica şi disperarea elitei malefice au intrat în prezent în faza finală. „Iluminații” au dorit declanşarea celui de Al Treilea Război Mondial, dar planul nu le-a reușit. Ei au urmărit de asemenea depopularea planetei prin declanşarea unor epidemii teribile la nivel mondial, dar nici această „metodă” nu a dat rezultatele scontate. Membrii întunecaţi ai elitei au crezut că vor putea scăpa în vastele facilităţi de sub pământ, care au fost construite în secret cu fonduri „negre” de către elita malefică pentru ea însăşi; aproape toate aceste baze şi oraşe subterane au fost însă distruse sau făcute indisponibile, graţie intervenţiei salutare a unor civilizaţii extraterestre benefice care monitorizează cu atenţie situaţia actuală pe Pământ şi perioada de tranziţie foarte complexă spre o nouă dimensiune a existenţei omenirii.
 
Având în față spectrul Dezvăluirii, al umilirii şi pe cel al încarcerării, „Iluminaţilor” nu le-a mai rămas decât varianta de a crea haosul financiar la nivel mondial prin colapsul dirijat al valutelor internaţionale şi retragerea unor imense sume de bani din depunerile cetăţenilor (în special a celor din Statele Unite ale Americii), într-un scenariu foarte asemănător cu cel petrecut de curând în Cipru, care a constituit o „anticameră” la ceea ce se doreşte să se realizeze în curând. Oligarhii şi miliardarii lumii stochează disperaţi cantităţi imense de aur, pe care le cumpără avizi, în speranţa că vor putea să domine în continuare umanitatea şi să o împovăreze cu metodele lor de asuprire financiară şi cu lipsuri. Ca și în cazurile precedente (de pildă, Marea Depresiune economică din anii 30), ei cred că vor traversa fără probleme haosul pe care tot ei plănuiesc să-l declanşeze la nivel mondial. Astfel, disperarea elitei malefice a devenit deja „palpabilă”, însă forţele pozitive ale organizaţiilor benefic orientate acţionează de aşa manieră în prezent, încât să împiedice eforturile nebuneşti ale „Iluminaţilor” de a duce omenirea în haos. Presiunea asupra lor creşte tot mai mult, pe măsură ce căile lor de acţiune se reduc pe zi ce trece. Dacă n-ar fi fost aşa, ne-am fi confruntat demult cu cele mai negre zile ale umanităţii, fiind distruşi într-un devastator război nuclear, ori aruncaţi în anarhia generată de panica şi disperarea financiară şi economică la nivel global.
 

Strategia principală a elitei malefice a fost de secole şi chiar de milenii aceeaşi: „prin haos, la ordine”. „Iluminații” creează haosul şi apoi, prin măsuri din ce în ce mai opresive, pe care le încadrează în categoia „ordinii”, ei degradează tot mai mult natura umană, dorind să transforme fiinţele umane în adevăraţi „zombie” şi sclavi fără voinţă proprie, fără idealuri, fără iniţiativa. Tot ceea ce „Iluminaţii” ştiu, este să trăiască după Regula lor de Aur: „Cel care deţine banii şi rezervele de aur, deţine de asemenea şi frâiele puterii”. Tocmai de aceea, cu o perfidie fără margini, ei şi-au însuşit mare parte din aurul disponibil la nivel mondial, ce alcătuia Fondurile Colaterale Globale, sub pretextul înlăturării tentaţiei de declanşare a unor noi războaie. În ultimii 100 de ani ei au reuşit de asemenea să înrobească naţiunea americană, supunând-o controlului drastic exercitat cu ajutorul infamei întreprinderi care este Rezerva Federală a Americii. „Iluminații” au instrumentat de asemenea Marea Depresiune din anii ’30, dorind să cumpere Statele Unite pe mai nimic. Ultima fază a planului satanic pe care l-a conceput elita malefică implică haosul cunoscut în profeţii ca fiind teribilul Armaghedon, ce ar fi trebuit să aibă loc în urmă cu mai mulţi ani. După cum se poate constata, acest plan a eşuat de asemenea şi în prezent dominarea „Iluminaţilor” s-a redus de fapt la o luptă disperată din partea lor pentru supravieţuire. 
 

La situaţia actuală s-a ajuns, printre altele, şi datorită imensei ignoranțe a omului de rând şi a manipulării lui fără scrupule de către bancheri şi guvernanţii mituiţi de aceștia. De pildă, populaţia nu a fost niciodată informată la modul real despre sistemul financiar actual şi despre modul în care el a fost conceput şi funcţionează. Din această cauză, oamenii nu ştiu că, în realitate, ei sunt prinşi ca într-o cuşcă de către bancheri şi transformaţi efectiv în sclavii acestora, prin clauzele contractuale ce sunt realizate la creditele acordate. Oamenilor nu li s-a spus niciodată că, atunci când o bancă le împrumută bani pe o garanţie materială, în realitate acea bancă nu le-a împrumutat nimic. Tot ceea ce face o astfel de bancă atunci când acordă împrumuturi în bani este numai să delege garanţia beneficiarului către Trezoreria Naţională, ca un bun potenţial al acesteia. Aceasta reprezintă o fraudă împotriva populaţiei şi un furt al Trezoreriei de Stat. În prostia şi ignoranța lor exasperantă, oamenii nu au habar cât de mult sunt furaţi de către bănci. În prezent, acest furt a devenit chiar „jaf la drumul mare”, fără perdea, prin oprirea samavolnică din conturile depunătorilor a unor procente semnificative, ca în exemplul bancilor din Cipru. 
 

La această situaţie stranie, dar totodată foarte periculoasă, s-a ajuns în special prin păstrarea unei discreţii desăvârşite din partea bancherilor. Să ne imaginăm că facem parte dintr-o organizaţie al cărei unic ţel este acela de a controla întreaga planetă. Dacă planul este acela de a realiza ţelul fără ca acesta să fie cunoscut de către ceilalţi locuitori, cum ar fi cel mai bine să acționăm? Firește, păstrând o discreție cât mai deplină. Organizaţia respectivă ar planifica o serie întreagă de evenimente care, la suprafaţă, ar părea că fac parte din fluxul natural şi firesc al existenţei: dezastre naturale, boli concepute în laboratoare, crime, asasinate, teroare, manipulare a banilor şi a resurselor energetice, modificarea genetică a alimentelor, poluarea mediului şi războiul. Desfăşurarea acestora ar implica multă răbdare şi o foarte atentă planificare şi cooperare cu diferite persoane de încredere, care ocupă poziţii cheie în administraţie şi la guvernare, care totodată sunt predispuse la corupţie. În esenţă, întreaga „misiune” îşi derivă puterea din înşelăciune, tăinuire, secretizare şi urmărirea perseverentă a unui plan de bază.
 

Este destul de uşor să ne dăm seama că secta bancherilor plănuieşte o ultimă lovitură în săptămânile sau lunile care urmează, la nivel mondial, în dorinţa de a împiedica preluarea de către forţele pozitive a imenselor Fonduri Colaterale, ce vor fi mai apoi folosite pentru dezvoltarea accelerată a umanităţii. Totuşi, deruta şi confuzia ce domneşte chiar şi la cele mai înalte nivele ale lumii bancare şi financiare în zilele noastre demonstrează situaţia extrem de tensionată şi dificilă în care se află băncile şi întregul sistem financiar mondial. Ceea ce se petrece actualmente în lumea bancară aruncă o lumină clară asupra a ceea ce se pregăteşte. Putem indica unele puncte esenţiale ale acestor evenimente care au rolul de „borne de marcaj” ce ne arată direcţia pe care se îndreaptă lucrurile:
-   Joseph Ackerman (fostul preşedinte al Deutschebank, care a părăsit postul în luna mai, 2012), precum şi alţi bancheri de vârf ai Europei au realizat stocuri impresionante de aur, cumpărând masiv mai ales din Asia prin intermediul unor interpuşi. Tranzacţiile au fost achitate cu sume enorme de euro, care în curând nu vor mai valora nimic, datorită prăbuşirii monedei europene. De pildă, intermediarii care negociază tranzacţiile de cumpărare a aurului pentru Ackerman sunt autorizaţi să preia 10 000 tone de aur pe lună, adică o cantitate enormă chiar şi la standardele tranzacţiilor internaţionale actuale. Sursele indică faptul că Ackerman lucrează mână în mână cu Banca elveţiană United şi cu banca LLB din Lichtenstein în acest proiect de achiziţie masivă a lingourilor de aur, în dorinţa de a instaura un nou sistem financiar în Asia. Având în vedere statutul lui Ackerman de prim-păpușar al elitei malefice în ceea ce priveşte „mişcările” financiare la nivel mondial, că el este unul dintre cei mai importanţi membri ai Grupului Bilderberg, precum şi faptul că el are un rol-cheie în colapsarea sistemului financiar în Europa, se poate trage concluzia că „Iluminaţii” vor să extindă acest colaps şi în Asia, prin folosirea băncilor Centrale asiatice pentru a transforma ţările repective şi pe locuitorii acestora în adevăraţi sclavi, aşa cum au făcut de pildă în cazul Statelor Unite ale Americii. Cu toate acestea, informaţii de ultimă oră ne arată că alţi bancheri şi investitori de pe întreg cuprinsul planetei se unesc pentru a bloca acest plan odios al elitei malefice şi eforturile ei de a falimenta întreaga omenire. În mod evident, această rezistenţă activă a reuşit pe deplin până în prezent.
-   Ţările care solicită sprijin financiar pentru a nu falimenta vor fi ajutate în schimbul unor contracte ce implică dobânzi enorme, de 18-20%. Atunci când ele nu vor mai putea susţine plata acestor dobânzi (și cu atât mai puțin a sumelor imprumutate), bancherii vor solicita achiziţionarea în schimb a unor bunuri din patrimoniul ţărilor respective şi astfel ei vor deveni stăpâni pe o mare parte a bogăţiilor acelor ţări. Exemplul Greciei este edificator în această privinţă, unde o mare parte din idilica insulă Corfu a fost deja cumpărată de bancheri. De asemenea, Emirul Qatarului a făcut curse regulate în Grecia în ultimele trei luni; să vedem ce anume va mai rămâne din Grecia pentru grecii înşişi, după ce toate aceste lucruri vor ieşi la iveală.
-   Moneda euro este ca şi răpusă. Preşedintele Băncii Centrale Europene, Mario Draghi, a emis bonduri în dorinţa echivalării rezervelor de aur, ceea ce reprezintă o fraudă de proporţii. Anumite surse informează că toate dovezile şi documentaţia masivă pentru a demonstra această fraudă există în prezent şi va fi expusă în perioada următoare.
 
Motivul pentru care controlul asupra Fondurilor Colaterale Globale este atât de important în această perioadă critică a omenirii este simplu: Fondurile Colaterale reprezintă ultima sursă accesibilă pentru elita malefică, pentru momentul în care sistemul fals pe care ea l-a impus va colapsa. „Mercenarii” ei nu lucrează niciodată pe gratis şi aceștia vor trebui plătiţi într-un fel sau altul, dar în niciun caz cu nişte simple hârtii, care atunci nu vor mai avea nicio valoare. Odată ce ultimele acorduri pentru preluarea acestor imense Fonduri Colaterale vor fi semnate de către reprezentanţii forţelor pozitive şi ai Alianţei Benefice, care se opune „Iluminaţilor”, noul sistem financiar va intra imediat în vigoare. Acest eveniment epocal este iminent.
 

Odată ce acest pas va fi realizat, el va fi urmat imediat de alţii, care vor deconspira şi mai mult ororile gândite şi săvârşite de elita malefică de-a lungul timpului. După ce vor fi deblocate, Fondurile Colaterale Globale nu vor fi distribuite băncilor sau guvernelor, ci doar anumitor fundaţii alese, care servesc cu adevărat binele oamenilor, care stimulează economiile naţionale, reconstruiesc infrastructura, implementează tehnologiile bazate pe energia liberă, elimină poluarea mediului înconjurător şi asigură asistența medicală avansată şi educaţia înaltă şi corectă a populaţiei Pământului.
 
Șirul evenimentelor care vor urma este foarte dens. Pe lângă uluitoarele transformări la nivel financiar ce vor avea loc, vor fi făcute de asemenea în paralel dezvăluiri fulminante în ceea ce priveşte existenţa vieţii extraterestre şi a civilizaţiilor extraterestre benefice care ne ajută şi ne monitorizează progresul şi evoluţia ca specie umană pe Pamânt. În această direcţie, foarte curând (în perioada 29 aprilie – 3 mai, 2013), în Washington DC (SUA) va avea loc un eveniment istoric pentru omenire, care prin amploarea şi semnificaţia lui va fi un veritabil punct de inflexiune în gândirea şi cunoaşterea umanităţii. Evenimentul se referă la Audierea Cetăţenilor asupra Dezvăluirii despre existenţa civilizaţiilor extraterestre. Se poate chiar afirma că acest subiect reprezintă cel mai important aspect din istoria umanităţii, care îi va modifica integral cursul şi evoluţia, odată ce va fi prezentat, înţeles şi acceptat aşa cum trebuie de către populaţia lumii. Astfel, Primul Contact cu aceste civilizaţii ne apare ca fiind nu doar foarte necesar pentru omenire în contextul actual, dar şi iminent. Practic vorbind, acesta este pasul următor în evoluţia noastră din punctul de vedere al existenţei structurate pe o planetă ce ascensionează la un nou nivel de vibraţie a materiei.
 
Evenimentul va avea loc la National Press Club din Washington DC şi va implica cea mai amplă acţiune organizată pentru deconspirarea unor mari secrete de stat, ce au ţinut complet ocultată problema existenţei extratereştrilor şi a legăturilor ce au fost realizate cu aceștia în decursul timpului. Timp de 30 de ore (în cele 5 zile ale audierilor), nu mai puţin de 40 de cercetători de marcă în domeniu, de oficiali şi de lucrători în diverse agenţii de servicii secrete sau în facilităţile militare secrete vor depune mărturie în faţa unor foşti membri ai Congresului American. Comitetul de Audiere este compus din cinci senatori. 
 

Acest eveniment unic în istoria civilizaţiei actuale a omenirii îşi propune să realizeze ceea ce Congresul American a eşuat să facă în ultimii 45 de ani, adică să caute, să găsească şi să analizeze cele mai importante fapte în legătură cu existenţa extratereştrilor pe planeta noastră sau în spaţiul extraterestru. Datorită implicaţiilor extraordinare pe care acest eveniment le are la nivel global, el va fi transmis în direct pretutindeni în lume în limbile engleză, spaniolă, arabă, hindusă, japoneză şi chineză (aceasta din urmă doar în format de arhivă), acoperind astfel aproximativ jumătate din populaţia lumii. Transmisiunile live pe internet vor include de asemenea conferinţe de presă cu martorii ce vor depune mărturie la audieri. Evenimentul va fi filmat în vederea realizării unui documentar cu titlul: Truth Embargo (Embargoul adevărului) de către firma Just Cause Entertainment. Titlul acestui documentar revelează însuşi ţelul evenimentului organizat, care îşi propune ca acest embargo să ia sfârşit anul acesta. 
 

Prin urmare, ceea ce urmează să se petreacă pe Pamânt este integrat la scară macrocosmică. Reverberațiile transformării sunt foarte ample și tocmai de aceea ele reprezintă o sursă foarte importantă de cunoaștere pentru întregul Univers. Pentru cei care încă mai cred că se pot agăţa şi rămâne în vechea realitate, trebuie să ştie că se vor alege doar cu o imensă iluzie. Din ea nu vor putea ieşi decât prin puterea discernământului şi a iubirii. Pe de altă parte, este adevărat că planeta noastră nu se va elibera peste noapte de conflicte, de poluare, de nedreptate, de boală sau de criza economică. Ea se va transforma gradat, dar modificările în concepţia de viaţă a oamenilor vor fi ferme. Vântul schimbării poate fi un zefir slab la început, dar mai apoi el se va transforma într-un adevărat uragan. Probabil va veni o vreme, peste câţiva ani când, privind înapoi la timpurile pe care le trăim acum, ne vom spune: „Cum am putut fi atât de barbari cu planeta noastră şi chiar cu noi înşine? Cum a fost posibil să gândim în felul în care am făcut-o? Cum am putut acţiona într-un mod atât de primitiv?” Răspunsurile corecte pe care ni le vom da vor însemna paşaportul nostru către realitatea feerică a lumilor celeste.
 
Avem şansa extraordinară a unui nou început, care este acest an, 2013. Este un an luminos, dar în acelaşi timp el este foarte dificil. Noul Pământ conţine multe intersecţii şi alegeri pe care le putem face; cu înţelepciune, răbdare şi credinţă vom reuşi să pătrundem pe calea cea dreaptă şi să realizăm trecerea într-o dimensiune vibratorie superioară a existenţei noastre. Tranziţia va fi bogată în evenimente, oferindu-ne oportunităţile ideale pentru a ne transforma existenţa şi pentru a evolua accelerat. Rămâne doar ca noi să facem cele mai inspirate şi mai bune alegeri pentru a fi cu adevărat liberi şi fericiţi în nouă lume pe care o clădim împreună.
 yogaesoteric

11 aprilie 2013 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More