2024 este un an crucial pentru globalişti

Când vrei să știi dacă o societate se află în pragul unei schimbări mari și tumultoase, este necesar să îți pui două întrebări foarte importante: sunt oamenii furioși? Și, sunt oamenii înfometați?

În SUA (și în multe părți ale Europei), oamenii sunt într-adevăr foarte furioși, din diferite motive, în funcție de afilierea lor politică. Pe de altă parte, ei nu sunt flămânzi, cel puțin nu în măsura în care să fie disperați. Această stare de fapt s-ar putea foarte bine să se schimbe în 2024, având în vedere confluența de evenimente care se desfășoară pe măsură ce înaintăm în noul an.

Văd anul 2024 ca pe un punct nodal al erei noastre din mai multe motive. Cronologia globaliștilor pentru „Marea Resetare” menționează anul 2030 ca fiind anul principal pentru centralizarea totală. Acesta este anul în care plănuiesc să pună în aplicare controlul emisiilor de carbon, să elimine cea mai mare parte a energiei din petrol și gaze naturale, să introducă cadrul general al monedei digitale, să finalizeze programele pentru „orașul de 15 minute”, să stabilească FMI și BRI ca supraveghetori ai structurii globale CBDC (Central Bank Digital Currency – moneda digitală emisă de băncile centrale – n.n.), să lanseze societatea fără numerar și să integreze obiectivele legate de ESG (Environmental, Social and Governance – mediu, social și guvernare – set de standarde legate de promovarea politicilor de „luptă împotriva încălzirii globale” și de promovare a diversității rasiale și LGBTQ – n.n.). în fiecare aspect al economiei.

Anul 2030 este la doar șase ani distanță, ceea ce înseamnă că sunt multe de realizat într-un timp atât de scurt. Globaliștii vor fi nevoiți fie să își recunoască eșecul și să își modifice calendarul, fie să creeze o criză majoră în viitorul apropiat pentru a facilita Resetarea. Dar, înainte de a intra mai adânc în potențiala oroare care ne așteaptă în acest an, să vorbim despre două dintre cele mai mari evoluții favorabile pentru 2024…….

Cele bune…

Înfrângerea agendei covid

Nu cred că mulți oameni înțeleg cât de vastă și importantă a fost de fapt lupta împotriva restricțiilor legate de covid și a pașapoartelor de vaccinare. Lumea occidentală era în pragul unui autoritarism total – nu un totalitarism „pe vârfuri”, așa cum am experimentat în ultimii ani, ci o dictatură medicală în toată regula și cenzură în masă. Cred că pandemia covid a fost Planul A de a crea condițiile pentru resetare, și a eșuat.

Dacă establishmentul și-ar fi atins scopul de a implementa pașapoartele de vaccinare, lupta pentru libertate s-ar fi încheiat. Pașapoartele ar fi făcut imposibilă participarea economică pentru oricine nu s-ar fi supus agendei, creând astfel o clasă secundară de cetățeni (în mare parte conservatori) care ar fi putut fi apoi vizată pentru eliminare sistematică.

Din fericire, destui oameni au luat atitudine și au refuzat să se conformeze, astfel încât planul a fost dat peste cap. Se pare că establishmentul și-a dat seama că există prea mulți patrioți care sunt dispuși să ia arma și să lupte dacă s-ar fi continuat cu farsa covid. Vă mai amintiți acel moment bizar când cea mai mare parte a propagandei covid s-a oprit pur și simplu? Ca și cum cineva ar fi răsucit un comutator și mass-media și-a schimbat peste noapte narațiunile?

Eu îmi amintesc, iar acest eveniment a fost o ultimă dovadă pentru noi toți cei din mișcarea anti-mandat. Toată teama, toată groaza, prevestirile apocaliptice despre „milioane de morți” nu au însemnat nimic, iar ei au dovedit aceasta în momentul în care au oprit mașina de propagandă și totul a revenit imediat la normal.

Publicul s-a săturat de cultul woke

A durat mai mult decât era de așteptat, în principal pentru că prea mulți oameni au refuzat să creadă că această conspirație este reală, dar cultul woke a sărit în cele din urmă calul de atât de multe ori încât publicul larg a ajuns să se sature. Insurgența activistă a încălcat orice limită a decenței și a adevărului și și-a îndepărtat o mare parte a populației. Timpul revoluționarilor vigilantiști woke se apropie rapid de sfârșit.

Printre semne se numără prăbușirea continuă a giganților media woke, cum ar fi Disney, boicotarea cu succes a unor produse precum Bud Light și a unor companii precum Target. Dar dacă știi cum să citești tendințele sociale, poți observa semne mai subtile. Există un dispreț din ce în ce mai mare față de feminismul de al treilea val, cultul LGBT și mișcarea nebunească a transsexualilor. Oamenii, astăzi, se tem mai puțin să îi ridiculizeze pe „războinicii justiției sociale”, se tem mai puțin de cultura anulării (cancel culture) și sunt mai dispuși să le conteste iluziile.

Asta se petrece atunci când țintești copiii cu îndoctrinare sexuală și argumentezi împotriva realității biologice. Asta se petrece atunci când încerci să forțezi oamenii să îmbrățișeze și să normalizeze bolile psihice. Asta se petrece atunci când petreci ani de zile încercând să controlezi exprimările oamenilor cu „neopronume” și terorizezi internetul cu cultura anulării. Asta se petrece când invadezi fiecare colț al culturii pop și încerci să o deturnezi sau să o sabotezi prin propagandă. Asta se petrece când declari război valorilor tradiționale occidentale – toată lumea începe să te deteste și, în cele din urmă, se va organiza să te înfrunte.

Singurul aspect care menține mișcarea woke în viață în acest moment este alianța ei cu corporațiile și cu mass-media. Grupurile de reflecție globaliste cheltuiesc în continuare miliarde de dolari pentru finanțarea programelor de justiție socială, iar actualul guvern oferă acoperire pentru acțiunile fanilor de extremă-stângă. Fără elite, ideologia woke nu ar exista. Milioane de americani sunt gata să o șteargă definitiv din peisaj.

Răul și urâtul…

Alegerile din 2024

Încă mai cred că s-ar putea să nu avem alegeri prezidențiale în noiembrie. Deși condițiile actuale le-ar permite să aibă loc, atâta timp cât nimic nu se va schimba dramatic în următoarele câteva luni. Nu a mai existat un asemenea nivel de divizare națională din cauza unor alegeri de la Războiul Civil încoace și, indiferent de ce se va petrece sau ce parte „câștigă”, va exista un potențial ridicat pentru o reacție violentă.

Alegerile din 2024 devin propriul eveniment Lebădă Neagră. Democrații folosesc împotriva lui Trump o strategie de a-i refuza accesul pe buletinul de vot, strategie care, ea însăși, ar putea duce la un conflict civil. Cu toate acestea, problema și mai mare este că, în caz de succes, vor folosi aceasta ca precedent pentru a refuza în viitor accesul oricărui conservator pe buletinul de vot pe motiv că reprezintă o „amenințare la adresa democrației”.

Orice indiciu că Donald Trump va fi arestat înainte de noiembrie sau orice plan larg răspândit al statelor albastre (dominate de democrați) de a-l elimina de pe buletinul de vot vor fi privite ca o interferență electorală și nu am nicio îndoială că mulți americani se vor gândi serios la o revoltă armată.

Pe de altă parte, simpla prezență a lui Trump în calitate de candidat va fi folosită de grupurile de extremă-stânga ca motiv pentru a alimenta revoltele. Reîntoarcerea sa în Biroul Oval ar însemna mișcări nesfârșite de stradă și poate chiar atacuri teroriste. Așadar, în această privință, nu contează cu adevărat dacă ne vom alege cu Biden sau cu Trump, rezultatul final va fi probabil același – tulburări civile urmate de declararea legii marțiale în următorii câțiva ani.

Poziția mea față de Trump a fost întotdeauna una sceptică, în primul rând din cauza alegerilor sale proaste pentru cabinet (inclusiv Anthony Fauci). Cu toate acestea, recunosc că, după patru ani oribili de imperiu autoritarist woke al lui Joe Biden, nu există nicio posibilitate ca jumătate din țară să-i tolereze un alt mandat, mai ales dacă acest mandat este obținut prin sabotaj vizibil.

Apoi, există potențialul unor evenimente șoc, cum ar fi retragerea lui Biden în ultimul moment. Sau arestarea lui Trump, dar care câștigă oricum. Sau o criză geopolitică majoră care să fie folosită de democrați ca scuză pentru a „amâna” alegerile. Și nu vă înșelați, mulți dintre acești factori declanșatori există în prezent.

Creșterea tensiunilor geopolitice

Potențialul de război pe mai multe fronturi, inclusiv în Ucraina, Israel și, probabil, Taiwan, este extraordinar în 2024. Deocamdată, mă concentrez asupra conflictului Israelului din Gaza și asupra șanselor de represalii din partea statelor islamice din jur. Gaza nu are nicio șansă de a opri militar Israelul și nu a avut niciodată, dar aceasta nu este cu adevărat relevant. Ceea ce contează este modul în care răspund vecinii lor.

Libanul și Hezbollah par a fi gata să se angajeze într-un război împotriva Israelului pe termen scurt, dar Iranul este marele semn de întrebare. S-ar implica în mod deschis într-un conflict cu israelienii? O astfel de mișcare ar destabiliza complet tot Orientul Mijlociu, ar perturba o parte masivă a aprovizionării cu petrol la nivel mondial și probabil ar atrage SUA și Europa în luptă.

Cea mai mare amenințare, deocamdată, este închiderea căilor de navigație prin Marea Roșie și Strâmtoarea Ormuz. Aceasta ar putea perturba lanțurile de aprovizionare și resursele energetice timp de mai multe luni și ar putea accelera criza economică. Și, la rândul său, această situație ar putea fi folosită de establishment ca motiv pentru a trimite trupe în regiune.

O economie ca un butoi cu pulbere

Vă vine să credeți sau nu, situația economică este mult mai tensionată decât sunt relațiile internaționale. Există un joc extrem de riscant jucat de Rezerva Federală cu datoria SUA și ratele dobânzilor, care culminează într-un Catch-22 (expresia se referă la o situație în care nu există nicio modalitate de a rezolva o problemă, deoarece soluția la problemă este, de asemenea, cauza problemei – n. n.) despre care am avertizat de ani de zile.

Unii analiști susțin că Fed este pe cale să reducă ratele dobânzii în 2024 (eu încă am îndoieli); dar dacă o va face, pregătiți-vă pentru o creștere imediată și reînnoită a inflației. Dacă nu se angajează să reducă substanțial ratele, atunci datoria națională va continua să crească cu aproximativ 600 de miliarde de dolari pe lună (aproximativ 7 trilioane de dolari pe an). Această evoluție este nesustenabilă și amenință statutul de rezervă mondială al dolarului.

Dacă intenția Fed este de a influența alegerile (din nou, mă îndoiesc foarte tare de aceasta), atunci nu îl va ajuta prea mult pe Joe Biden prin reducerea ratelor. Biden este deja cunoscut drept președintele inflației; crearea unei noi rampe în indicele de prețuri de consum (IPC) până la sfârșitul anului 2024 ar fi un dezastru pentru campania sa. Și menținerea lui Biden în funcție nu ar face decât să întărească și mai mult indignarea publicului față de politicile socialiste, în timp ce economia continuă să se scufunde fie în criză stagflaționistă, fie în depresiune deflaționistă, în funcție de calea pe care o alege banca centrală.

Și nu uitați, creșterea de peste 30% a prețurilor la produsele de primă necesitate, la care am asistat în ultimii ani, va rămâne actuală pentru o perioadă destul de lungă de timp. Nu contează ce face Fed, veți continua să plătiți cu 30% mai mult pentru a supraviețui, comparativ cu 2019-2020, iar pentru mulți oameni aceasta înseamnă prăbușirea rapidă a nivelului de trai. Acesta este motivul pentru care nimeni nu ia în serios „Bidenomics” – până când nu vor vedea o revenire la normal a costurilor, nu contează ce fel de interpretare dă Biden cifrelor privind locurile de muncă sau IPC.

Nimănui nu-i pasă.

Catch-22

Bănuiesc că Fed va continua pe calea deflației. Ar putea încerca să reducă ratele dobânzilor o dată sau de două ori, dar atunci când IPC va crește, se va întoarce imediat la rate mai mari și la o creditare mai strictă. Este exact ceea ce au făcut în anii ’70 și la începutul anilor ’80, cu mențiunea că în timpul acelei crize, SUA nu adăuga la datorie 600 de miliarde de dolari în fiecare lună.

Modul în care se va traduce această deflație va depinde de alți factori, inclusiv de factori geopolitici (după cum am menționat mai sus). Prevăd că suntem pe cale să asistăm la o revenire agresivă a șomajului până la sfârșitul anului. Americanii nu cumpără mai mult, ci pur și simplu cheltuiesc mai mult pentru aceeași cantitate de bunuri. Procesul de stagflație duce întotdeauna la o scădere dureroasă a consumului general și a nivelului de trai – am avut un impuls de trei ani datorită banilor din elicopter oferiți în criza covid, iar acum acest impuls se estompează. În acest moment, orice acțiune a Fed în privința ratelor nu va ajuta comerțul cu amănuntul sau sectorul serviciilor, ci va servi doar la menținerea pe linia de plutire a piețelor bursiere pentru încă puțin timp.

Din nou, rezultatul final este același, indiferent de ceea ce fac bancherii centrali, iar aceasta este ceva intenționat. Dacă alegerile din SUA vor avea vreun rol în planurile establishmentului, bănuiesc că ar fi mai degrabă în concordanță cu optica unei președinții Trump reînnoite. Ar putea servi mai mult intereselor globaliste să mențină sistemul intact, nu pentru a-l proteja pe Biden, ci doar pentru ca, în pregătirea revenirii lui Trump, să prăbușească întregul castel de cărți de joc odată ce acesta preia funcția de președinte (sau chiar imediat după ce câștigă). Pregătirea pentru a face din conservatori țapi ispășitori pentru criza economică de mare amploare are mult mai mult sens decât încercarea de a menține aparențele pentru Biden pentru încă patru ani.

Dacă globaliștii nu reușesc să pregătească terenul pentru Marea Resetare în 2024, atunci s-ar putea să se confrunte cu o mișcare tot mai puternică ce urmărește să-i aducă în fața justiției. Actul de jonglerie este pe cale să se încheie.

Autor: Brandon Smith

Citiți și:
Andrei Marga: Revolta din 2024 și reconstrucția statului
2024 – ce urmează?
Yuval Harari: Victoria lui Trump în 2024 ar fi o lovitură de moarte pentru Globalism

 

yogaesoteric
9 februarie 2024

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More