22,8% dintre locuitorii Statului Nevada (SUA) care au murit din cauza gripei erau vaccinați

 

Oficialii din domeniul sănătății spun că aproape un sfert din cei 57 de locuitori ai Statului Nevada care au decedat din cauza gripei în timpul sezonului gripal încheiat în luna mai, erau vaccinați.

Oficialii Departamentului Sanitar din Nevada spun că majoritatea victimelor erau în vârstă de peste 65 de ani, un grup de vârstă care este în mod special în pericol de a dezvolta complicații legate de gripă, cum ar fi pneumonia.

Cu toate acestea, șase dintre persoanele care au decedat din cauza gripei aveau sub 50 de ani. Printre victime s-au numărat un băiat de 12 ani, o femeie de 24 de ani și un bărbat în vârstă de 37 de ani, toți din Las Vegas.

Las Vegas Review-Journal informează că statisticile arată că aproape 23% dintre cei ce au murit erau vaccinați împotriva gripei, subliniind cât de virulentă a fost tulpina din acest an.

Oficialii Federali din domeniul sănătății spun că sezonul de gripă încheiat în luna mai a ucis aproape 14.000 de persoane la nivel național.

Citiți și:

Descoperire BOMBĂ: Vaccinul antigripal, dovedit științific că slăbește sistemul imunitar în următorii ani… Cercetătorii sunt uimiți

Statisticile guvernului SUA: Vaccinul antigripal este cel mai periculos vaccin din America

 

yogaesoteric
14 noiembrie 2018


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More