24 de ore de activități spirituale gratuite live online de Ziua Internațională Yoga – 21 iunie 2016

 

ACADEMIA DE YOGA ONLINE ATMAN sărbătorește ZIUA INTERNAȚIONALĂ YOGA pe 21 iunie cu 24 de ore de evenimente spirituale live online gratuite, în 7 limbi: română, germană, rusă, engleză, franceză, italiană și spaniolă.

Evenimentele vor avea loc de marți, 21 iunie de la ora 00.00 GMT, până miercuri, 22 iunie la ora 00.00 GMT.

Din program:
– practică Hatha Yoga (30 min posturi yoga 10:00 – 10:30 GMT / 3:00 – 3:30 am PDT, 15:15 – 15:45 GMT / 8:15 – 8:45 am PDT)
- 7 min Meditație „Inima Planetei Pământ” (16:22 – 16:30 GMT / 9:22 – 9:30 am PDT)
- 30 min Meditație în Spirală Yang la unison (16:30 – 17:00 GMT / 9:30 – 10:00 am PDT)

Detalii despre program aici și linkul de acces gratuit aici.
 
 
 

yogaesoteric

20 iunie 2016

 

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More