De ce toată mass-media mondială – ce este controlată din umbră de așa-zișii ILUMINAȚI – e împotriva lui Donald Trump?

 

Ziare extrem de influente precum Washington Post sau Financial Times sunt în realitate controlate din umbră, ca de altfel întreaga mass-media principală. Știind aceasta, este lesne să înțelegem de ce toată presa mondială e împotriva lui Donald Trump. Iată doar câteva exemple cu greutate:

– „Bilderbergul” Martin Wolf l-a atacat pe Donald Trump în Financial Times: „Autohtonii populişti nu trebuie să câștige. Perdanții economici s-au revoltat împotriva elitelor. Donald Trump trebuie oprit.” (Citiți aici articolul integral.)

– „Bilderbergul” Larry Summers l-a atacat pe Donald Trump în Washington Post: „Trump este o Amenințare Serioasă pentru Democrația Americană”. (Citiți aici articolul integral.)

– Sigmar Gabriel, vice-cancelarul Germaniei, Ministrul Economiei și președintele Partidului Social-Democrat German, l-a atacat pe Donald Trump în revista Welt am Sonntag. „Guvernul German sare la gâtul lui Donald Trump. Sigmar Gabriel, ministrul economiei, vice-cancelar și lider al social-democraților din Germania a declarat că Donald Trump este «o amenințare la adresa păcii și a coeziunii sociale»”. (Citiți aici articolul integral.)

Răspunsurile referitoare la cauza acestor atacuri diferă

1. Unii, ca Newt Gingrich – fostul președinte al Camerei Reprezentanților, spun că Donald Trump „nu face parte din nicio organizație secretă şi că nu e parte a Clubului”, că nu are în spate niciun lobby şi că prin urmare nu este controlat de nimeni.
2. Alții spun că Donald Trump ar putea crea o mișcare populară masivă în jurul său care nu va mai putea fi oprită.
3. Alții spun că Donald Trump trebuie oprit pentru că se opune tratatului de liber schimb SUA-Asia, tratat prin care s-a mutat toată producția în China şi în alte țări din Asia şi prin care s-au delocalizat sute de întreprinderi americane și s-au pierdut milioane de locuri de muncă în Statele Unite.

Atacurile îl portretizează pe Donald Trump în cele mai negre culori:

1. Un al doilea Hitler;
2. Un al doilea Mussolini;
3. Un om care e împotriva femeilor; un misogin și un necioplit;
4. Un om care e împotriva mexicanilor și un anti-islamic;
5. Un om care ține cu Ku Klux Klanul;
6. Un rasist și un extremist;
7. Un om care a furat fiscul american, motiv pentru care nu vrea să-și facă publice fișele fiscale;
8. Un om care și-a făcut o universitate particulară, Trump University, unde se dau diplome fictive;
9. Un om care și-a angajat mulți muncitori străini, deși spune că va proteja locurile de muncă ale americanilor;
10. Până și Papa, neîntrebat de nimeni, a spus că Trump nu este creştin, deși acesta se declară „creștin practicant”.

Ciudat este faptul că deși Donald Trump este un cunoscut om de afaceri, un miliardar liberal care face afaceri în Statele Unite de zeci de ani, nimeni nu a făcut astfel de acuzații grave la adresa sa înainte ca el să se decidă să candideze la președinția Statelor Unite. Dar cum a ajuns în fruntea republicanilor la alegerile primare? Și cum a devenit brusc cel mai rău om din lume?


Citiţi şi:

Donald Trump face dezvăluiri sincere despre politica externă a SUA

Germania şi grupul SATANIC Bilderberg. Angela Merkel a fost invitată la conferința Grupului Bilderberg de la Dresda din 2016 
Un magnat al petrolului, mason și membru al grupului Bilderberg, face dezvăluiri șocante. Iată ce ne așteaptă… în curând
 

yogaesoteric
20 iunie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More