24 IANUARIE: Spirală în Piaţa Universităţii

Pentru a sărbători Unirea Principatelor Române din 24 ianuarie,


Peste 400 de tineri au realizat în spirală o meditaţie de comuniune cu sufletul neamului românesc, în Piaţa UniversităţiiPeste 400 de tineri au participat luni, 24 ianuarie, la acţiunea de sărbătorire a zilei naţionale a Unirii Principatelor Române, organizată de fundaţia „Pro Ajutor Social” în Piaţa Universităţii din Bucureşti.


Şcoala de yoga MISA a fost şi ea prezentă, alături de alte fundaţii şi organizaţii ale societăţii civile – Fundaţia Perenitatea Naţională Română, Asociaţia Victimelor Mineriadelor din România 1990-1991 etc.


Participanţii, chemaţi să simtă sufletul neamului românesc într-o manifestare cultural artistică de intensă trăire emoţională, au plecat în marş de la Mitropolie, pe traseul Piaţa Unirii – Universitate, în acordurile muzicale ale Horei Unirii şi Ciuleandrei.


La Universitate, în faţa fântânilor, participanţii aranjaţi în spirală au realizat, pe un fundal sonor special, o meditaţie de comuniune cu SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC.


De asemenea, au avut ocazia să asculte profeţiile lui Sundar Singh şi ale lui Gupta Swami care descriu viitorul măreţ al României şi misiunea ei spirituală de trezire a întregii omeniri şi au primit pliante în care se arată necesitatea trezirii sufletului acestui minunat popor.


Un moment de mare trăire şi vibraţie emoţională a fost creat de un grup de tineri îmbrăcaţi în alb care au dansant pe ritmurile binecunoscutei melodii Ciuleandra.


Finalul acestei sărbători a culminat cu prinderea tuturor celor de faţă într-o „horă mare” întinsă în jurul fântânii din faţa Universităţii, amintindu-ne tuturor de bucuria momentului Unirii Principatelor.


…citiţi mai multe despre Misterele spiralei yoghine yang aici…


25 ianuarie 2005


Biroul de presă M.I.S.A.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More