26 ianuarie 2005: Şcoala de yoga MISA organizează două mitinguri de protest joi, 27.01.2005

În plină campanie de instigare a opiniei publice
împotriva cursanţilor yoga şi a lui Gregorian Bivolaru,


Şcoala de yoga M.I.S.A. organizează joi, 27 ianuarie, două mitinguri de protest în faţa Parchetului de pe lîngă Curtea de Apel Bucureşti şi a Parchetului General


Bucureşti, 26 ianuarie 2005. Şcoala de Yoga M.I.S.A. organizează joi, 27 ianuarie, două mitinguri de protest, arătând astfel că îşi păstrează convingerile şi are curajul să lupte în continuare pentru adevăr şi dreptate, în ciuda vânătoarei de vrăjitoare începute acum mai bine de 10 luni şi a campaniei de instigare declanşate săptămâna trecută împotriva cursanţilor yoga şi a lui Gregorian Bivolaru.


Primul miting de protest se va desfăşura între orele 9:00-10:30, în faţa sediului Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, str. Scaune nr. 2-4, pentru a cere soluţionarea grabnică a cererilor de restituire a bunurilor reţinute în mod abuziv în cursul percheziţiilor din martie 2004.


De la această instituţie fiecare participant se va deplasa individual către sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, situat pe B-dul Libertăţii nr.14. Manifestanţii vor picheta sediul acestei instituţii între orele 11:00-12:30 şi vor cere din nou anchetarea şi sancţionarea procurorilor şi angajaţilor Ministerului Afacerilor Interne însărcinaţi cu percheziţia în data de 18 martie 2004.
 
Amintim că Şcoala de Yoga M.I.S.A. oferă cursuri de yoga integrală, care sintetizează principalele ramuri tradiţionale ale sistemului milenar yoga şi ale altor curente spirituale sau domenii conexe de graniţă. Pe lângă aceasta, M.I.S.A. organizează cursuri de filosofie shivaită, alchimie, ayurveda, precum şi simpozioane şi conferinţe internaţionale, tabere de yoga şi parapsihologie.


Şcoala de Yoga M.I.S.A. are 22 de membri fondatori şi un mare număr de cursanţi, atât în România, cât şi în cadrul filialelor din peste 20 de ţări din întreaga lume.


Pentru informatii suplimentare:
Biroul de presa M.I.S.A.
Telefon: 021-211.72.62, fax: 021-211.72.55
E-mail: biroudepresa_misa@yahoo.com

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More