2500 de medici şi oameni de ştiinţă protestează împotriva fluorurării

de George Preda
 
O petiţie semnată de 2500 de medici şi oameni de ştiinţă cere ca în SUA să se renunţe la fluorurarea apei şi a altor produse de consum. „Este momentul ca SUA şi celelalte ţări care practică fluorurarea să recunoască faptul că aceasta este depăşită, având nenumărate riscuri care depăşesc cu mult ca pericol beneficiile minore ale acesteia. Fluorarea violează etica medicală şi refuză cetăţenilor dreptul de a alege. Fluorarea trebuie să înceteze chiar acum,” se afirmă în această petiţie.

Practica fluorurării este extrem de periculoasă pentru sănătate. Ea a fost introdusă sub pretextul profilaxiei cariilor dentare, vizând profitul financiar al companiilor farmaceutice. Pe de altă parte, intoxicarea populaţiei cu fluor face parte de asemenea din planul criminal de control mental şi otrăvire gradată a populaţiei cu ajutorul aditivilor alimentari. Fluorul este introdus fie în apa de la robinet, fie în diferite produse de consum.

Deşi la ora actuală există nenumărate dovezi ştiinţifice zdrobitoare despre toxicitatea fluorului, suntem în continuare asaltaţi de reclame comerciale ale produselor care conţin fluor (de exemplu pasta de dinţi), iar în multe ţări de pe glob se introduce fluor în apa de la robinet.

Printre cei 2500 de experţi care semnează petiţia adresată Congresului SUA şi guvernelor tuturor ţărilor în care se practică fluorurarea, se numără laureaţi ai premiului Nobel, cercetători ştiinţifici, medici, doctori în medicină, chimie, fizică etc. Lista completă a semnatarilor şi alte detalii pot fi accesate pe siteul www.FluorideAlert.org .

Citiţi şi:
Rezerva de alimente a SUA, cel mai mare experiment chimic din istoria omenirii 
E-urile fac parte din tehnologia de ucidere în masă a secolelor XX-XXI 

yogaesoteric
28 aprilie 2009

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More