4. CAPITOLUL 1 – Profeţiile ce au fost făcute de Fecioara Maria la Fatima se profilează la orizont în viitorul apropiat (partea a treia)

 
4. Profeţiile ce au fost făcute de Fecioara Maria la Fatima se profilează la orizont în viitorul apropiat, iar unele dintre ele sunt, totodată, în mod indirect confirmate de către oamenii de ştiinţă 
de profesor yoga Gregorian Bivolaru

 
Citiţi a doua parte a CAPITOLULUI I  din Programul planetar de acţiune urgentă NU APOCALIPSA
 

Ce este de făcut, dacă privim această posibilitate din perspectiva comună, socială a oamenilor de rând?
Merită să ne analizăm acum situaţia raportându-ne la punctul de vedere al oamenilor obişnuiţi care ştiu că această catastrofă urmează să se petreacă în viitorul apropiat. Privind această situaţie gravă ce se profilează atât pentru noi toţi, cât şi pentru planeta Pământ în viitorul apropiat, dacă ar fi să ne întrebăm din punctul de vedere al fiinţelor umane comune:„CE ESTE DE FĂCUT?”, răspunsul imediat va acţiona întocmai ca un duş rece. Astfel, atunci când privim toate acestea din punctul de vedere al unui om obişnuit, simţim că se profilează starea de neputinţă, de ignoranţă, şi prin urmare, la întrebarea simplă şi firească „ce este de făcut într-o astfel de perspectivă care ne ameninţă?”, răspunsul pe care îl primim este năucitor: nimeni nu ştie încă ce se poate face, mai ales că guvernele sunt foarte greu de mobilizat în perspectiva unei astfel de crize ce ar putea să apară atunci când ne-am confrunta cu o astfel de catastrofă cum nu a mai fost până acum. Factorii de decizie nu au obişnuinţa de a lua în calcul astfel de evenimente dezastruoase, ce au o frecvenţă scăzută sau minimă, aşa cum sunt astfel de evenimente de natură cosmică, ce se petrec chiar foarte rar, poate doar o dată sau de două ori în răstimpul unei civilizaţii.

Totuşi, este necesar să nu uităm că „elitele” acestei planete ştiu chiar  foarte bine că acest pericol este uriaş, şi-au dat seama de iminenţa sa şi tocmai de aceea şi-au construit baze secrete adânc sub pământ, şi-au construit buncăre, despre care imensa majoritate a locuitorilor acestei planete nici măcar nu ştiu şi nici nu pot să creadă datorită prostiei sau neştiinţei în care se complac. Corelând toate aceste aspecte, ne putem da seama că autoproclamatele „elite”, pline de ură şi de viclenie (care din nefericire manipulează din umbră masele şi controlează pârghiile puterii acestei planete, plănuind totodată fel şi fel de crime şi punând la cale genociduri planetare, manipulând genetic în laborator viruşi pentru a ucide cât mai multe fiinţe umane) sunt totuşi la curent cu aceste perspective catastrofale şi şi-au luat anumite măsuri de precauţie, iar în cazul iminenţei unei catastrofe planetare sunt gata să se retragă imediat în buncărele pe care le au sub pământ, rămânând acolo unde au rezerve foarte mari de hrană, unde dispun de generatoare care le asigură curentul electric, căldura şi apa pentru ani de zile, ca să poată trăi în siguranţă doar ei, marii criminali care au contribuit din plin la producerea condiţiilor pentru o eventuală declanşare a acestui dezastru, prin toate relele pe care le-au făcut şi pe care continuă să le facă din ce în ce mai mult în ultima vreme. Analizând toate acestea, ne putem da seama de ce elita Francmasoneriei mondiale, în frunte cu aşa-zişii „iluminaţi” şi-a construit deja baze secrete, buncăre, ce se află la mare adâncime sub pământ şi în care, la nevoie, s-ar putea ascunde mulţi dintre ei pentru a trăi acolo la adăpost, în timp ce mulţimile naive şi cretine ar fi lăsate să moară, dacă o astfel de catastrofă s-ar produce la un moment dat. Prin urmare, iată ce s-au gândit să facă „elitele” acestei planete: să fugă întocmai ca nişte şobolani şi să se ascundă adânc sub pământ, trăind cu ajutorul rezervelor de hrană şi a tuturor condiţiilor pe care şi le-au creat, în timp ce masele uriaşe de oameni vor muri cu milioanele fără ca acestor criminali avizi de putere, sadici şi plini de ură să le pese de aceşti sărmani. Iată, aşadar, ce vremuri apocaliptice ne aşteaptă, dacă nu ne vom mobiliza să acţionăm cu toţii la unison, acum când încă se mai poate şi nu este prea târziu. Este evident că acestor aşa-zise „elite” pline de ură care doresc să ucidă cât mai mulţi oameni, pentru că deja consideră că suntem mult prea mulţi pe această planetă, nu le pasă de alternativa acestei catastrofe, deoarece şi-au asigurat buncăre în care au tot ceea ce le trebuie pentru a trăi acolo ani de zile şi tocmai de aceea nu vor mişca nici măcar un deget pentru a face ceea ce este necesar ca un astfel de cataclism să nu se producă.

În ultima vreme, „elitele” pline de ură plănuiesc şi duc la îndeplinire din umbră genociduri planetare, împrăştiind prin intermediul avioanelor aşa-numitele „chemtrails-uri” (dâre chimice) felurite substanţe ucigătoare şi viruşi, care sunt pulverizaţi în atmosferă pentru a provoca moartea sărmanelor fiinţe umane care, în naivitatea, neştiinţa şi prostia ce le caracterizează, privesc obnubilaţi atunci când văd aceste chemtrails-uri pe cer şi chiar dacă li se spune despre aceste grozăvii, dau tâmp din cap şi apoi spun: „NU! NU! AŞA CEVA ESTE IMPOSIBIL!!! NU  ÎMI VINE SĂ CRED!”, apoi merg mai departe şi atunci când se îmbolnăvesc de boli ce le sunt fatale precum cancerul, încep să aibă unele bănuieli, dar este deja prea târziu, căci între timp cancerul şi alte boli mortale îi răpun, în timp ce alţi naivi cretini privesc către dârele morţii (chemtrails-uri) şi exclamă la rândul lor: „NU ESTE CU PUTINŢĂ AŞA CEVA, NU ÎMI VINE SĂ CRED! ESTE IMPOSIBIL!”  şi astfel, genocidul planetar ce este urzit din umbră de „elitele” acestei planete în frunte cu aşa-zişii „iluminaţi” continuă, pentru că imensa majoritate a naivilor cretini tot mai refuză să creadă şi exclamă într-un mod ironic şi dispreţuitor: „Aiureli! Teoria Conspiraţiei!!!”.

Punând cap la cap toate semnele care există, ţinând seama de profeţiile Fecioarei Maria care au fost oferite la Fatima, reflectând la viziunea înspăimântătoare ce a apărut în faţa zecilor de mii de fiinţe umane, atunci când Soarele părea că s-a desprins de pe boltă şi se prăbuşeşte pe Pământ, corelând toate acestea cu existenţa buncărelor şi a bazelor subterane în care „elita” malefică a acestei planete urmează să se retragă în cazul în care se va declanşa pe acestă planetă catastrofa ce se profilează, descoperim că toate aceste fapte şi semne sunt profund semnificative, ele dovedind că deja trăim timpuri apocaliptice şi, tocmai de aceea, este urgent şi imperios necesar să ne mobilizăm, fiecare în parte şi toţi la unison, spre a face ceea ce trebuie: realizarea zi de zi de acum înainte a metodei simple şi eficiente pe care v-o oferim în cadrul acestei broşuri. A sta cu mâinile încrucişate, a da din umeri, spunând: „Asta nu mă interesează”, a afirma: „Toate acestea sunt bazaconii”, este o atitudine laşă, iresponsabilă, criminală care, dacă toţi oamenii vor face şi vor gândi în acest mod, va avea consecinţe catastrofale şi dacă dezastrul care urmează să se petreacă chiar se va dezlănţui, atunci va fi prea târziu şi după aceea nu vom mai putea face nimic, decât să trăim momentele apocaliptice şi totodată irevocabile ale sfârşitului, sfârşit care pentru mulţi dintre noi va însemna o moarte ce va fi precedată de suferinţe şi de groază. Prin urmare, este evident pentru noi toţi că ne afăm în faţa unei alegeri esenţiale: evitarea prin intermediul acestei acţiuni simple şi eficiente a unui episod apocaliptic ce ar apărea prin declanşarea acestei catastrofe, realizând zi de zi, de cel puţin 3 ori pe zi, această metodă simplă şi eficientă, care ne-ar permite, cu ajutorul imens ce ne poate veni de la Dumnezeu (dacă Îl implorăm), evitarea acestei catastrofe pe care revelaţiile profetice ale Fecioarei Maria făcute la Fatima au anticipat-o sau complacerea într-o stare de indiferenţă şi de inerţie, care va conduce în mod inevitabil la îndeplinirea profeţiilor apocaliptice care  au fost făcute de Fecioara Maria la Fatima. Prin urmare, ne afăm în faţa unei alegeri esenţiale: viaţa sau moartea, normalitatea sau dezastrul, transformarea profundă dumnezeiască sau suferinţa ce se va sfârşi pentru mulţi dintre noi cu moartea. Chiar dacă gurile  rele vor avea tendinţa să respingă cu multă vehemenţă (găsind fel şi fel de motive aberante) această metodă simplă şi eficientă pe care v-o propunem, este cazul să nu vă lăsaţi otrăviţi în avântul şi perseverenţa voastră de aceşti avocaţi ai Diavolului prin care se manifestă infernul şi să nu plecaţi urechea la speculaţiile lor sterile, batjocoritoare şi răutăcioase.

Chiar dacă pentru unii dintre voi pare greu de crezut, această metodă ce ne-a fost inspirată de Dumnezeu rămâne, deocamdată, singura modalitate sigură care răspunde la întrebarea esenţială: „CE ESTE DE FĂCUT?!” Dacă imensei majorităţi a oamenilor ce trăiesc pe această planetă nu îi este deloc clar cum ar putea să acţioneze şi dacă printre toţi ceilalţi nimeni nu ştie încă ce este de făcut, noi toţi cei care ştim şi care avem deja o experienţă şi chiar un succes prin aplicarea acestei metode, nu este cazul să rămânem în inerţie, în indiferenţă şi în lene. Ştiind ce se poate face, ne vom convinge din ce în ce mai mult, pe zi ce trece, de eficienţa acestei metode (prin intermediul gramului de practică ce ne va oferi, apoi, experienţa de care avem nevoie), mai ales aceia dintre noi care suntem nehotărâţi sau uşor sceptici. Pe măsură ce vom simţi la orele stabilite că o energie tainică intră în fiinţa noastră şi apoi se acumulează, spre a fi direcţionată către globul pământesc, ne vom putea convinge (prin trăirile profund spirituale, dumnezeieşti, sublime ce vor apărea în noi) că această metodă simplă este totuşi eficientă şi, mai mult decât atât, ne vom convinge că, realizând-o într-un mod atent şi sistematic, vom avea, totodată, şansa nebănuită de a ne transforma gradat într-un mod profund şi durabil pe noi înşine, pe măsură ce vom contribui, totodată, la salvarea acestei planete, a fiecăruia dintre noi şi a tuturor celorlalţi, chiar dacă ei se vor complace să râdă batjocoritor şi să spună că totul este o aberaţie. Mai ales acelor fiinţe umane perverse, încăpăţânate şi extrem de îndârjite care vor pretexta că un astfel de cataclism este „PUŢIN PROBABIL”, le amintim că miracolul cutremurător care a avut loc la Fatima în faţa privirilor îngrozite a zeci de mii de oameni nu a fost şi nu este o întâmplare. Acea viziune pe care Fecioara Maria a oferit-o zecilor de mii de martori se dovedeşte abia acum că a fost profetică şi ea este pe cale să se petreacă întocmai în viitorul apropiat, dacă nu vom face ceea ce este necesar de acum înainte. Nu trebuie să aşteptăm ca acea viziune pe care Fecioara Maria a oferit-o zecilor de mii de fiinţe umane la Fatima să se producă în realitate, declanşându-se astfel o catastrofă care apoi să ne facă să afirmăm cu regret: „Iată că până la urmă acea viziune s-a adeverit! Păcat că nu am luat-o în considerare atunci când am aflat despre toate acestea, căci iată acum vremea urgiei a venit şi este prea târziu ca să mai pot face ceva.”

Luaţi aminte că, aşa cum sunt prezentate în cadrul acestei broşuri toate aceste informaţii sunt puse cap  la cap şi  fac cu putinţă pentru fiinţele umane care au o minimă inteligenţă, bun-simţ şi intuiţie, să întrevadă deja că o catastrofă apocaliptică ne paşte în viitorul apropiat, dacă nu vom face de acum încolo zi de zi ceea ce Dumnezeu ne-a inspirat: METODA SUPREMĂ ŞI EFICIENTĂ pe care o avem la dispoziţie în această broşură. Prin urmare, sărmanelor fiinţe umane care replică la toate acestea, într-un mod prostesc: „AŞA CEVA ESTE PUŢIN PROBABIL”, noi le spunem că nu este deloc aşa, deoarece în viitorul apropiat există 99% şanse ca o astfel de catastrofă apocaliptică să se petreacă. Dacă nu ar exista 99% şanse şi dacă toate acestea nu ar fi fost astfel, atunci viziunea înspăimântătoare pe care Fecioara Maria a oferit-o zecilor de mii de martori la Fatima ar fi o aberaţie sau o glumă proastă năucitoare, total lipsită de sens. În realitate acea viziune, ce a fost oferită privirilor îngrozite a zeci de mii de oameni, a avut un sens, are un sens şi este cu putinţă să devină o cumplită realitate atunci când această catastrofă se va produce în viitorul apropiat, dacă noi, toţi cei care ştim ce este de făcut, vom continua să ne complacem în inerţie şi în larvaritate, spunând: „ASTA NU MĂ INTERESEAZĂ!”

Toate acestea puse cap la cap arată că Fecioara Maria ne-a oferit prin intermediul acelei viziuni cutremurătoare, înfricoşătoare, prilejul de a cunoaşte viitorul care ne aşteaptă, care în mod obişnuit ar surveni cu certitudine şi ar fi urmat de o catastrofă dacă noi, toţi cei care ştim ce este de făcut, nu Îi vom implora ajutorul lui Dumnezeu, pentru a deveni cu putinţă, prin intermediul Omnipotenţei Sale, ca această catastrofă ce urmează să se petreacă în viitor să nu mai aibă loc.

Viziunea cumplită de la Fatima ne apare – în lumina acestor previziuni ce au fost realizate recent de către oamenii de ştiinţă – ca fiind un viitor cumplit, care ne aşteaptă pe noi toţi şi pe fiecare în parte în viitorul apropiat (dacă nu vom acţiona într-un mod adecvat). Cine ar putea, dintre noi, oamenii, să spună că un astfel de dezastru este şi rămâne imposibil, cu toate că viziunea miraculoasă pe care Fecioara Maria ne-a oferit-o îl anticipează? Cine ar putea să spună că un astfel de dezastru planetar este imposibil chiar şi atunci când (noi toţi şi fiecare în parte) nu facem nimic şi nu Îi cerem ajutorul lui Dumnezeu Tatăl pentru a îndepărta prin mila Sa acest pahar cumplit de la buzele noastre? Căci este esenţial să ne dăm seama că dacă noi, oamenii, nu Îi vom implora mila şi ajutorul, atunci ceea ce viziunea înfricoşătoare de la Fatima anticipează, chiar se va petrece în viitorul apropiat, căci există o mulţime de semne la ora actuală că aceasta este Voia lui Dumnezeu pentru această planetă, care este plină de răutate, plină de ură şi care în loc să promoveze şi să facă binele divin, se afundă în mocirla păcatelor, a erorilor şi a viciilor. Cei iniţiaţi ştiu că există o Lege Ocultă a Limitei şi în virtutea acestei legi, Dumnezeu Tatăl suportă şi rabdă greşelile, răutatea, viciile, perversitatea şi încălcările legilor divine, dar apoi, atunci când se ajunge la o anumită limită, Dumnezeu nu mai suportă toate acestea şi atunci, vrând-nevrând, vom fi confruntaţi cu ceea ce merităm. Atunci, oamenii de pe această planetă îşi vor lua răsplata binemeritată pentru relele, greşelile şi păcatele pe care le-au făcut şi astfel vom fi răsplătiţi prin intermediul acestei catastrofe apocaliptice pe care Dumnezeu nu o va opri, pentru că noi ne-am bătut joc de toate semnele şi de toate mesajele divine care ne-au fost, rând pe rând, oferite de-a lungul timpului spre a ne îndrepta, spre a ne întoarce spre Dumnezeu aşa cum este necesar, căci noi toţi am fost făcuţi, încă de la începuturi, după chipul şi asemănarea Sa.

Acum, în al 12-lea ceas, este cazul să ne amintim că Dumnezeu nu a vrut şi nu va vrea niciodată distrugerea păcătoşilor, a rătăciţior şi a perverşilor, ci El aşteaptă până în ultima clipă ca ei să se întoarcă plini de credinţă, dragoste şi umilinţă către El, căci El este un Dumnezeu plin de iubire, bun şi drept, care nu vrea distrugerea păcătoşilor şi a rătăciţilor, ci doreşte întotdeauna îndreptarea lor. În concluzie, în cazul în care vom respinge cu ură, cu răutate şi cu batjocură această metodă simplă şi eficientă, trebuie totodată să ne dăm seama că niciunul dintre cei care se vor complace în această stare nu vor putea să fie absolut siguri că o astfel de catastrofă potenţială este în realitate imposibilă. Prin urmare, dat fiind faptul că niciunul dintre cei care se complac în această atitudine nu pot fi absolut siguri că o astfel de catastrofă este imposibilă, este de mii de ori mai bine, atât pentru noi, cât şi pentru ceilalţi, să hotărâm să ne alăturăm tuturor acelora care vor realiza această metodă simplă şi eficientă de acum înainte. Realizând aceasta, vom putea totodată să descoperim în fiinţa noastră efectele profund benefice şi roadele indescriptibile şi minunate care nu vor întârzia să apară pentru fiecare dintre noi, în măsura în care vom realiza această tehnică simplă şi eficientă zi de zi de acum încolo,  atât pentru binele nostru, cât şi pentru binele tuturor. Pe de altă parte, dacă ar fi să privim într-un mod lucid, cu multă inteligenţă şi bun-simţ, ar trebui să ajungem la concluzia că a fost ceva de învăţat din lecţia dezastrelor naturale care au apărut deja în unele locuri pe glob. Astfel de exemple sunt: uraganul Katrina, valul distrugător tsunami ce a apărut în Indonezia sau cutremurul recent din Haiti şi a venit momentul să înţelegem că „puţin probabil” nu este niciodată totuna cu „imposibil”, mai ales atunci când miza este atât de mare, iar posibilitatea ca o astfel de furtună să lovească în următorii 3 sau 4 ani cu efecte devastatoare nu este deloc scăzută, ba din contră, este chiar foarte ridicată. Mai mult decât atât, este cazul ca fiecare dintre noi să reflectăm acum la sensul tainic pe care a vrut să ni-l dezvăluie la vremea respectivă, viziunea înfricoşătoare pe care Fecioara Maria a oferit-o în faţa zecilor de mii de fiinţe umane la Fatima. Nu este cazul să aşteptăm ca o astfel de catastrofă să se producă şi apoi să exclamăm, atunci când dezastrul se va produce: „Iată că profeţia Fecioarei Maria deja s-a adeverit!” Este, de asemenea, necesar să ţinem seama că primul „eveniment Carrington” s-a produs în anul 1859, în timpul unui ciclu solar mediocru. Dat fiind faptul că „evenimentul Carrington” s-a produs brusc, într-o perioadă când ciclul solar nu era deloc remarcabil, posibilitatea ca o astfel de catastrofă să apară este colosal de mare, dacă luăm în considerare faptul că în viitorii 4 ani chiar oamenii de ştiinţă anticipează, pe baza unor cercetări riguroase, că activitatea solară va atinge un maxim extraordinar de mare, aşa cum ea nu a atins de foarte multă vreme. Pornind de la previziunile ştiinţifice care deja există, şi mai mult decât atât, care sunt chiar sumbre, se poate spune că pur şi simplu nu avem nicio garanţie că un astfel de eveniment, de data aceasta catastrofal, nu va apărea în cadrul unui ciclu solar neobişnuit, aşa cum el deja se profilează în prezent. Totodată, trebuie să luăm în considerare şi viziunea înfricoşătoare pe care Fecioara Maria ne-a oferit-o la Fatima şi este momentul să ne dăm seama cu toţii, în măsura în care avem un dram de bun-simţ, o minimă inteligenţă şi o firimitură de intuiţie, că actualmente, cumplita viziune care a apărut atunci în faţa ochilor îngroziţi ai zecilor de mii de fiinţe umane va deveni o cumplită realitate în viitorul apropiat dacă nu ne vom mobiliza fiecare dintre noi, cei care ştim ce este de făcut, pentru a realiza zi de zi cu abnegaţie această metodă simplă şi eficientă care va face cu putinţă prin intermediul ajutorului imens ce ne poate veni de la Dumnezeu ca o astfel de catastrofă să nu apară niciodată. În cazul reuşitei acestei acţiuni, nu trebuie să ne imaginăm, cumva, că activitatea solară de mari proporţii nu se va mai produce, dar putem să ne dăm seama că, deşi ea se va produce, planeta Pământ va fi protejată într-un mod dumnezeiesc, providenţial şi nicio „minge de foc” uriaşă, alcătuită din plasmă, nu va impacta planeta noastră pentru a face să apară o catastrofă apocaliptică aşa cum viziunea Fecioarei Maria a prevestit că va fi (dacă fiecare dintre noi, şi cât mai multe fiinţe umane, nu vom implora ajutorul lui Dumnezeu Tatăl pentru ca o astfel de catastrofă să nu se mai producă, datorită faptului că atunci noi, pământenii, şi această planetă vom beneficia cu toţii de îndurarea dumnezeiască).

Dată fiind importanţa acestei secţiuni, vă sugerăm să o lecturaţi cu multă atenţie de mai multe ori, spre a putea, pe de o parte, să înţelegeţi cât mai bine fiecare ce catastrofă ne aşteaptă dacă nu facem nimic şi, pe de altă parte, ce este de făcut dacă decidem că a venit momentul să punem umărul, pentru ca prin intermediul ajutorului ce ne vine de la Dumnezeu şi a Omnipotenţei Sale, această cumplită catastrofă să poată fi evitată.
 

Citiţi continuarea: CAPITOLUL 2 – O întâlnire rodnică şi plină de învăţăminte cu un LAMA ce era, totodată, un iniţiat tibetan avansat (prima parte)

 
 

Citiţi şi:

Elitele mondiale ale francmasoneriei îşi pregătesc oraşe şi buncăre subterane ultrasecrete pentru a scăpa de evenimentele catastrofale din 2012 (I)

Mărturii zguduitoare privind dârele morţii [chemtrails] care apar pe cer în urma unor avioane (spre a răspândi pe ascuns boli, suferinţă şi moarte)


yogaesoteric
25 martie 2011

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More