50 de copii africani au paralizat după ce au fost vaccinați cu vaccinurile anti-meningită aduse de Bill Gates!

 

Bill și Melinda Gates se luptă deja de cel puțin un deceniu ca fiecare copil de pe această planetă să fie vaccinat. Însă zona primară pe care aceștia s-au concentrat este Africa, acolo unde copiii nu dispun de apă curentă sau igienă corespunzătoare. Dar în loc să se ocupe de rezolvarea acestor nevoi, Bill și Melinda vin cu „soluția” vaccinării întregii populații, care a început să cadă ca un blestem peste populația africană, prin aceste paralizii neașteptate.

De curând, o jurnalistă de investigații pe nume Christina England (Vactruth.com) a descoperit într-o localitate mică din Africa, numită Gouro, în nordul Ciadului, că întreaga comunitate este îndurerată, după ce a apărut un val de cel puțin 50 de oameni paralizați, în urma unor așa-zise imunizări făcute cu vaccinul MenAfriVac, un vaccin creat împotriva meningitei, special pentru zona din Africa. Alţi copii care au făcut vaccinul suferă de halucinaţii și convulsii.

Conform spuselor rudelor sau apropiaţilor, simptomele au apărut la o zi după administrarea vaccinului. Primele semne au fost dureri mari de cap, stări de vomă, care s-au transformat în convulsii, cu saliva ce le curgea necontrolat din gură. Dar când părinţii au apelat la guvern să ia măsuri, petiţiile lor au fost pur şi simplu ignorate.

Rudele copiilor au relatat că, după încercări disperate, ministrul Sănătăţii din Ciad a luat măsuri şi a dus 50 de copii paralizaţi la un spital îndepărtat de localitate. În loc să ia măsuri imediate împotriva vaccinului MenAfriVac şi să dispună scoaterea lui de pe piaţă, oficialii Ministerului Sănătăţii au încercat să mituiască părinţii copiilor cu bani, ca aceştia să îşi ţină gura. Conform rudelor copiilor, aceşti oameni erau mai preocupaţi să muşamalizeze problema cu paraliziile decât să retragă vaccinul de pe piaţă.

Întrebarea este de ce fundaţia Bill şi Melinda Gates a cheltuit 571 de milioane de dolari pentru vaccinare, când construirea fântânilor sau a accesului la apă ar fi costat doar 3000 de dolari?, cum a spus comitetul Crucii Roşii. De ce activitatea vaccinărilor nu a fost suspendată şi nu vor fi traşi la răspundere membrii organizaţiei care livrează aceste vaccinuri?


Citiți și:

Filantropia Bill Gates este de fapt genocid mascat: 30.000 de fete indiene au fost folosite pe post de cobai pentru testarea unui vaccin anti-cancer 
Medicii spun că vaccinul antipoliomielită promovat de fundația lui Bill Gates a dat naştere la o tulpină «superpolio» care este extrem de periculoasă 

 

yogaesoteric
27 mai 2019

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More