7 octombrie 2004: Procurorii nu mai recunosc ce promit şi se acuză de minciună

MISCAREA DE INTEGRARE SPIRITUALA ÎN ABSOLUT M.I.S.A.
Şoseaua Sălaj, nr. 2, bloc 126 A, parter, sector 5 – Bucureşti, Tel./Fax: 4241442


Procurorii Curţii de Apel Bucureşti nu mai recunosc ce promit şi se acuză de minciună


Procurorul inspector Dan Popa şi inspectorul Ionuţ Rotaru, demni reprezentanţi ai unei Justiţii confuze


Şcoala de yoga MISA protestează din nou în faţa Parchetului Curţii de Apel Bucureşti
pentru a-şi recupera bunurile reţinute abuziv în cursul anchetelor


Bucuresti, 7 octombrie 2004. În urma trimiterii unui memoriu către Preşedinţia României acum două luni, reprezentanţii şcolii de yoga M.I.S.A. au fost invitaţi la Parchetul Curţii de Apel Bucureşti pentru soluţionarea cererilor din memoriu.


În cursul zilei de luni, Nicolae Catrina, preşedintele M.I.S.A., şi avocatul Mihai Rapcea au avut o discuţie prelungită cu procurorul Dan Popa, care a promis că se va începe imediat, chiar în cursul zilei de marţi, restituirea treptată a bunurilor reţinute abuziv în urma percheziţiilor din 18 martie. Surpriză însă – reprezentanţii M.I.S.A. care au telefonat marţi dimineaţa la Parchet pentru a se programa pentru ridicarea bunurilor reţinute au avut parte de un răspuns neaşteptat: inspectorul Ionuţ Rotaru a refuzat să înceapă restituirile şi, mai mult, a catalogat cele stabilite cu doar o zi inainte cu procurorul Dan Popa drept o mare minciună.


Încă o dată, procurorii Curţii de Apel Bucureşti şi-au arătat lipsa de profesionalism şi onestitate în cazul M.I.S.A. şi al mentorului său spiritual Gregorian Bivolaru, căutînd să tergiverseze returnarea bunurilor reţinute abuziv, în acelaşi fel în care cosmetizează abuzurile procurorilor ce au comis infracţiuni în ancheta din aceste dosare. Ca de obicei, rezultatele se lasă aşteptate, iar reparaţiile morale şi returnarea bunurilor rămîn în stadiul de promisiuni.


În aceste condiţii, şcoala de yoga M.I.S.A. anunţă că va continua protestele pînă cînd Parchetul va dezminţi şi va prezenta scuze public pentru acuzele nefondate şi deosebit de grave formulate la 18 martie la adresa şcolii de yoga M.I.S.A. şi a mentorului său spiritual Gregorian Bivolaru, şi va returna integral bunurile reţinute abuziv.  Pentru informatii suplimentare:
Biroul de presa M.I.S.A.
Telefon: 021-211.72.62, fax: 021-211.72.55
E-mail: biroudepresa_misa@yahoo.com

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More