Sinteză

 Dacă ar fi să realizăm o sinteză, am putea spune că intrarea şi menţinerea noastră (în cadrul SPIRALEI YANG (+)) în stare de REZONANŢĂ cu energiile subtile astrale care provin din sfera subtilă de forţă a:
 1) SOARELUI trezeşte şi amplifică gradat în fiinţa noastră starea de ÎNŢELEPCIUNE;
 2) LUNII trezeşte şi amplifică gradat în fiinţa noastră starea de MEDITAŢIE;
 3) lui MERCUR trezeşte şi amplifică gradat în fiinţa noastră UTILIZAREA MIJLOACELOR ADECVATE;
 4) lui MARTE trezeşte şi amplifică gradat în fiinţa noastră orientarea către ACŢIUNEA JUSTĂ;
 5) lui VENUS trezeşte şi amplifică gradat în fiinţa noastră starea de GENEROZITATE;
 6) lui JUPITER trezeşte şi amplifică gradat în fiinţa noastră starea de RĂBDARE;
 7) lui SATURN trezeşte şi amplifică gradat în fiinţa noastră starea de DISCIPLINĂ;
 8) lui URANUS trezeşte şi amplifică gradat în fiinţa noastră starea de unitate şi de armonie care ne va ajuta să ajungem la CAPĂTUL DRUMULUI SPIRITUAL;
 9) lui NEPTUN trezeşte şi amplifică gradat în fiinţa noastră TREZIREA SPIRITUALĂ SUPREMĂ care face posibilă reintegrarea noastră ca SPIRITE NEMURITOARE ÎN ÎMPĂRĂŢIA TATĂLUI CERESC, DUMNEZEU;
 10) lui PLUTON trezeşte şi amplifică gradat în fiinţa noastră puterile paranormale, transpersonale, care ne permit să ajungem la CUNOAŞTEREA SUPRANATURALĂ A TRECUTULUI ŞI A VIITORULUI.

Fiinţele umane care sunt suficient de pure fizic, bioenergetic, psihic şi mental şi care reuşesc să se interiorizeze şi să se focalizeze mental foarte bine în timpul participării lor la o SPIRALĂ YANG (+) în care sunt prezenţi aproximativ 3-4.000 de oameni intră spontan în stare de extaz divin (SAMADHI) şi atunci realizează totodată STAREA PREA-FERICITĂ DE OM COSMIC, în care, în fiinţa sa sunt trezite şi armonios dinamizate, graţie proceselor complexe de REZONANŢĂ care se declanşează, atât ENERGIILE SUBTILE BENEFICE ALE CELOR 12 CONSTELAŢII ZODIACALE cât şi ENERGIILE SUBTILE BENEFICE ALE CELOR 10 PLANETE.

Starea plenară care este resimţită atunci de asemenea fiinţe umane privilegiate are o intensitate, o bogăţie şi o complexitate care o fac să fie copleşitoare şi indescriptibilă. Dat fiind inefabilul acestor stări, cel sau cea care vrea să ştie ce se produce cu adevărat în fiinţa celui care participă la o SPIRALĂ YANG (+) trebuie ÎNAINTE DE TOATE SĂ PARTICIPE LA CEL PUŢIN TREI SPIRALE YANG (+). Numai cel sau cea care a participat la cel puţin trei SPIRALE YANG (+) are dreptul să judece ceea ce se produce în fiinţa participanţilor atunci şi chiar zile în şir după aceea. La o SPIRALĂ YANG (+) poate să participe orice om care este suficient de VITAL FIZIC şi BINE ODIHNIT, indiferent de starea sa de sănătate.

Singurele excepţii în ceea ce priveşte starea de sănătate, la participarea într-o SPIRALĂ YANG (+), o reprezintă anumite tulburări psihice grave (SCHIZOFRENIE, PARANOIA şi NEBUNIE); în rest nici o altă boală nu reprezintă o contraindicaţie pentru a participa la o SPIRALĂ YANG (+). Un aspect cu totul extraordinar, care i-a uimit adeseori pe cei care participă pentru prima oară la o SPIRALĂ YANG (+) este că fluxul combinat de energii subtile benefice ce se manifestă atunci în fiinţa fiecărui participant evidenţiază în scurt timp care sunt zonele şi organele cele mai afectate de boli sau tulburări, care sunt centrii de forţă (CHAKRA-ele) blocaţi şi, de asemenea, care sunt straturile tainice ale fiinţei unde există dezechilibre sau carenţe. În toate aceste situaţii se remarcă o gradată şi profundă acţiune de energizare şi echilibrare subtilă la nivelul zonelor sau a organelor afectate.      

yogaesoteric

 
 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More