8 OCTOMBRIE 2012 – ZIUA INTERNAŢIONALĂ YOGA

Cu această ocazie, LUNI, 8 OCTOMBRIE 2012, şcoala noastră de Yoga organizează, în mai multe oraşe din ţară şi din străinătate, un program spiritual care va cuprinde: prezentarea unor exerciţii yoga (asana-e), realizarea unor spirale yang® în aer liber etc.
 
În BUCUREŞTI, această manifestare se va desfăşura în PARCUL TINERETULUI (situat peste drum de staţia de metrou „Tineretului”), începând cu ora 17:00, după următorul program:
 
– 17:30-18:30 Prezentarea unor posturi yoga în aer liber;
– 19:00-19:30 Meditația în spirală Yang® cu tema: „Yoga ni-l revelează pe Dumnezeu în universul nostru lăuntric”.
La această meditaţie sunt invitaţi să participe toţi cei care doresc (inclusiv cei care nu sunt înscrişi la cursurile de yoga).
 

 
Între orele 22:00-22:45, se va realiza la unison de către yoghinii din ţară şi din străinătate meditaţia cu tema: „Starea de unitate spirituală în diversitate a yoghinilor din întreaga lume”.
 
Yoghinii sunt rugați să vină la ora 17.00 pentru a putea realiza împreună pregătirile necesare și să-și aducă izoprenele pentru asanele la sol.
Persoanele care doresc să asiste sunt așteptate la ora 17.30.
 

Download aici muzica pentru acest eveniment

Vă aşteptăm cu drag!yogaesoteric

1 octombrie 2012

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More