81 de studii de cercetare confirmă că imunitatea naturală la covid este egală sau superioară celei oferite de vaccinuri

Nu este justificat să se impună vaccinurile anticovid, în condițiile în care dovezile arată că imunitatea dobândită în mod natural este mai robustă și superioară celei oferite de vaccinurile existente.

În schimb, este necesar să respectăm dreptul la integritate fizică al ființelor umane, pentru ca acestea să decidă pentru ele însele, scrie dr. Paul Elias Alexander într-un articol publicat de The Defender.

Autoritățile din domeniul sănătății publice și sistemul medical, cu ajutorul presei politizate, induc lumea în eroare cu afirmații conform cărora vaccinurile împotriva covid-19 oferă o protecție mai mare decât imunitatea naturală.

Directoarea Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), Rochelle Walensky, de exemplu, a dezinformat publicul cu declarația sa apărută în octombrie 2020 în The Lancet, conform căreia „nu există dovezi privind o imunitate protectoare de durată la SARS-CoV-2 în urma infectării naturale” și că „efectul scăderii imunității ar reprezenta un risc pe termen nelimitat pentru populațiile vulnerabile”.

Imunologia și virologia ne învață de mai bine de un secol că imunitatea naturală acționează prin recunoașterea tuturor proteinelor care formează învelișul extern al unui virus respirator, și nu doar a uneia dintre ele, cum ar fi glicoproteina spike a SARS-CoV-2.

Există inclusiv dovezi solide privind persistența anticorpilor. Chiar și CDC recunoaște imunitatea naturală în cazul varicelei și al rujeolei, al oreionului și al rubeolei, dar nu și în cazul covid-19.

Cei vaccinați prezintă încărcături virale (foarte mari) similare cu cele ale celor nevaccinați, iar cei vaccinați sunt la fel de infecțioși. Riemersma et al. au prezentat, de asemenea, date din Wisconsin care confirmă faptul că persoanele vaccinate care sunt infectate cu varianta Delta pot transmite (și transmit) SARS-CoV-2 altora (atât celor vaccinați, cât și celor nevaccinați).

Această situație tulburătoare în care persoanele vaccinate sunt infecțioase și transmit virusul a apărut în studiile de referință derulate de Chau et al. (lucrători în domeniul sănătății din Vietnam) la un focar dintr-un spital finlandez (răspândire în rândul personalului medical și al pacienților) și la un focar dintr-un spital din Israel (răspândire în rândul personalului medical și al pacienților).

Aceste studii au arătat, de asemenea, că echipamentul de protecție personală și măștile au fost în mare parte ineficiente în mediul medical. Din nou, boala Marek la găini și situația vaccinării explică ce ne așteaptă cu aceste vaccinuri nesigure (transmitere crescută și mai rapidă și mai multe variante, mai greu de gestionat).

În plus, înainte de orice vaccinare, este necesar să fie evaluată imunitatea existentă, prin intermediul unui test de anticorpi (sau al unui test care detectează răspunsul celulelor T) exact, sigur și fiabil, sau pe baza unor dovezi ale unei infectări anterioare (un test PCR sau un test antigen pozitiv anterior). Aceasta ar fi o dovadă de imunitate naturală ce este cel puțin egală cu cea a vaccinării și este necesar să beneficieze de același statut social ca orice eventuală protecție indusă de un vaccin.

Astfel, s-ar atenua anxietatea socială cauzată de aceste mandate de vaccinare forțată și de tulburările sociale generate de pierderea locului de muncă, de refuzul privilegiilor sociale etc. Divizarea între vaccinați și nevaccinați într-o societate ‒ separarea lor ‒ nu este sustenabilă din punct de vedere medical sau științific.

Brownstone Institute a documentat anterior 30 de studii privind imunitatea naturală în raport cu covid-19. Acum, același institut, a întocmit o listă bibliografică actualizată și cuprinzătoare ‒ pe care o puteți consulta aici ‒ conținând 81 de studii științifice de cea mai înaltă calitate, complete și solide, precum și rapoarte de dovezi/declarații de poziție privind imunitatea naturală în comparație cu protecția oferită de vaccinul covid-19, oferindu-le cititorilor posibilitatea de a trage propriile concluzii.

Citiți și:
Varianta Delta: Imunitatea naturală, cu 700% mai eficientă decât cea indusă de vaccin
Deși este o tribună vaccinistă, The New York Times recunoaște că imunitatea naturală este de preferat, pentru că durează ani de zile sau chiar o viață întreagă
Inventatorul tehnologiei ARNm, Robert Malone: Imunitatea naturală este de 20 de ori mai puternică decât imunitatea prin vaccinare

 

yogaesoteric
20 februarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More