Un nou raport tulburător dezvăluie că Institutul Național de Sănătate al lui Fauci a finanțat experimente șocante pe maimuțe

Proiectul malefic a fost finanțat de NIH cel puțin din 2018 și a primit 16 milioane de dolari din fondurile contribuabililor pentru experimente șocante care includ:

– închiderea maimuțelor singure în cuști mici;
– perforarea de găuri în craniul maimuțelor;
– implantarea de dispozitive pentru imobilizarea capului;
– implantarea de electrozi în creierul maimuțelor;
– injectarea de toxine care distrug creierul maimuțelor, făcându-le să își piardă controlul asupra membrelor, gurii și a altor părți ale trupului.

Thegatewaypundit.com relatează: „În timpul investigației, White Coat Waste Project (WCW) a surprins, de asemenea, imagini șocante de la Centrul Național Yerkes pentru Studierea Primatelor (Yerkes NPRC), din cadrul Universității Emory, unde se desfășurau unele dintre aceste cercetări. Maimuțele erau închise în cuști mici și se poate vedea cum dispozitivele de fixare a capului le ies din craniu.

Structurile metalice de pe craniul maimuțelor includ un electrod care se conectează direct la creier, ceea ce le permite cercetătorilor să distrugă anumite zone cu substanțe chimice toxice.”

Potrivit videoclipului, testele malefice „paralizează membrele maimuțelor și provoacă tremurături”.

În total, Yerkes NPRC deține peste 4.000 de primate care sunt folosite în experimente pline de cruzime, la care se opun majoritatea americanilor.

Organizația „White Coat Waste Project” a depus o plângere federală în urma descoperirii experimentelor crude. Pe lângă natura tulburătoare a cercetărilor, grupul a constatat că NIH, împreună cu Centrele Naționale de Cercetare a Primatelor, au comis mai multe nereguli legate de „dezvăluirea costurilor” atunci când au anunțat planurile de desfășurare a cercetărilor.

WCWP susține că utilizarea banilor contribuabililor pentru aceste experimente a încălcat „Amendamentul Stevens”, o lege federală în vigoare de mult timp care prevede publicarea unor comunicate de presă sau declarații detaliate care să descrie proiectul și să includă o contabilizare exactă a fondurilor contribuabililor.

Cercetarea privind „injectarea toxică a creierului” este doar unul dintre numeroasele experimente îngrijorătoare pe care NIH le-a aprobat cu fonduri de la contribuabili. Printre celelalte moduri îngrijorătoare în care au cheltuit banii publici se numără:

– inducerea alcoolismului la maimuțe (Centrul Național pentru Studierea Primatelor din Oregon)
– inducerea prin intervenție chirurgicală a atacurilor de cord la maimuțe (Centrul Național pentru Studierea Primatelor din Washington)
– expunerea maimuțelor la arme biologice (Centrul Național pentru Studierea Primatelor din Tulane)
– amenințarea intenționată a maimuțelor pentru a le provoca frică și anxietate (Centrul Național pentru Studierea Primatelor din California)
– torturarea psihologică a babuinilor (Centrul Național pentru Studierea Primatelor din Southwest)
– perforarea craniului maimuțelor și injectarea de Ritalin, un medicament pentru ADHD (Centrul Național pentru Studierea Primatelor din Wisconsin)

Implanturile cerebrale în stil SF pe primate sunt doar cel mai recent episod al spectacolului de groază realizat de Fauci. Recent, s-a descoperit că acest monstru bolnav a aprobat, de asemenea, sume mari din banii contribuabililor pentru a finanța experimente abuzive pe câini.

Citiți și:
Nu a fost vorba doar de câini Beagle și maimuțe. NIH-ul lui Fauci a finanțat și experimente pe copii!
Fauci a finanțat cercetări în care s-au folosit părți ale trupului unor bebeluși viabili și sănătoși pentru șobolani „umanizați”

 

yogaesoteric
20 februarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More