9 semne evidente ce indică pentru noi că, fără îndoială, elita mondială a aşa-zişilor «iluminaţi» îşi pierde din ce în ce mai mult puterea


Roata implacabilă a KARMA-ei se întoarce, iată, spre a pedepsi aşa cum se cuvine sinistra elită mondială satanică ce a făcut până acum felurite jocuri criminale pe această planetă. Pe măsură ce aşa-zişii „iluminaţi” se îndreaptă către o înfrângere devastatoare în ceea ce priveşte planurile lor mârşave referitoare la războiul din Siria, tot mai multe semne apar şi indică faptul că stăpânirea celor răi şi puternici descreşte într-un ritm rapid.

În ultima decadă, elita satanică a aşa-zişilor „iluminaţi” s-a aflat într-o cursă dementă de a-și consolida puterea asupra lumii. Acesta a fost de altfel tot timpul planul lor diabolic, viclean şi ticălos. Prin evenimentele pe care le-au declanşat la data de 11 septembrie 2001, aceşti criminali ce acţionează din umbră au urmărit să dea o violentă lovitură umanităţii, continuându-şi apoi maşinaţiunile lor monstruoase prin intermediul crizei financiare ce a survenit în anul 2008.

Cu toate acestea, jalnicul lor plan diabolic este destinat eşecului, căci fiinţele umane sunt menite să îşi ghideze cel mai adesea acţiunile în conformitate cu liberul lor arbitru, şi este evident că ele nu au fost create de DUMNEZEU pentru a fi în permanenţă manipulate şi controlate întocmai ca nişte sclavi. Cu cât această penibilă „elită” încearcă cu disperare să controleze din ce în ce mai mult umanitatea, cu atât mai mult starea de entropie, de criză se adânceşte. Pentru cei care nu cunosc ce înseamnă entropia, precizăm că aceasta reprezintă lipsa ordinii sau a predictibilităţii, şi ea face să apară o afundare gradată în dezordine şi în haos.

Deși clica malefică a aşa-zişilor „iluminaţi” se bucură încă de feluritele avantaje financiare imense pe care le are în faţa maselor, mulţi dintre membrii acestei clici au ajuns actualmente să se resemneze cu ipostaza de tirani aproape declaraţi pentru a-şi menţine controlul sălbatic asupra oamenilor. Acţionând în felul acesta, ei îşi dezvăluie însă adevărata faţă întunecată şi monstruoasă pe care mult timp au ascuns-o cu viclenie sub o mască înşelătoare. Datorită transformărilor majore ce apar pe planeta Pământ, actualmente această manevră mârșavă nu mai este cu putinţă.

Pe zi ce trece, tot mai multe fiinţe umane se trezesc şi devin din ce în ce mai conştiente. Aceasta se petrece cel puțin în acelaşi ritm în care elita diabolică îşi poate construi închisoarea generalizată pe care au plănuit-o pentru întreaga omenire, asemănătoare sinistrei Matrix. Chiar dacă ei fac eforturi disperate spre a manipula şi spre a subjuga masele, aceasta nu prea le mai merge, căci spre a-l parafraza pe genialul poet Victor Hugo: „Nicio armată nu poate opri şi nu va reuşi să oprească o idee creatoare, nouă al cărei timp a sosit.”

Vă oferim în continuare 9 semne ce evidenţiază faptul că elita aşa-zişilor „iluminaţi” îşi pierde din ce în ce mai mult controlul pe care anterior îl exercita asupra populaţiei:

1. Este din ce în ce mai evident pentru noi toţi că minciunile oficiale nu prea mai prind la oameni

Pur şi simplu, minciunile gogonate pe care ei le spun şi apoi le repetă până la saturaţie nu mai funcţionează. Anterior, a fost o vreme în care minciunile oficiale, mai ales cele privitoare la război şi la pace, erau crezute. Aceasta se petrecea mai ales datorită faptului că oamenii simpli şi naivi îşi spuneau: „Cum ar fi posibil să fi minţit chiar în halul acesta cu privire la astfel de aspecte care sunt atât de importante şi de grave?” La modul general vorbind, fiinţele umane credule şi naive sunt dispuse să creadă, datorită ignoranţei ce le caracterizează, şi chiar au tendinţa să îşi imagineze că li se spune adevărul atunci când este în joc chiar viaţa lor. Cu toate acestea, până la urmă aproape nimeni nu mai poate să creadă în promisiunile înşelătoare şi toate minciunile ce au fost repetate la nesfârşit, până la sațietate, fără a fi măcar o singură dată urmate de fapte. Această stare de fapt face ca chiar și dacă cei care se află acum la putere ar începe de acum înainte să spună adevărul şi numai adevărul, foarte puţini ar mai fi cei care ar fi dispuşi să-i creadă.

2. Actualmente, încrederea în politică şi în politicieni a ajuns să fie aproape inexistentă

La ora actuală, în special oamenii politici americani nu se mai bucură decât de o infimă simpatie din partea maselor. Încrederea în guvern este mai scăzută decât oricând aproape peste tot în lume. Sondajele de opinie corecte şi cinstite indică faptul că în multe locuri de pe această planetă doar 10 % dintre oameni mai au încredere în guvernanţi. Cu alte cuvinte, 90 % din populaţie nu mai are deloc încredere că actualii guvernanţi corupţi, cameleonici şi vicleni sunt suficient de competenţi pentru a se mai afla în continuare la putere.
Un fapt petrecut în America – de curând un bărbat curajos l-a ameninţat faţă în faţă pe senatorul american John McCain că va veni vremea când va fi arestat pentru trădare – este pentru noi un aspect semnificativ ce nu ar fi fost cu putinţă în urmă cu doar un an sau doi.

3. Mass-media ce este aservită puterii nu mai beneficiază aproape deloc de credibilitate

Cele mai recente sondaje de opinie arată că peste 70 % din populaţie nu mai are încredere în ştirile ce sunt difuzate de mass-media oficială. Având în vedere acest aspect, nu trebuie să ne mai mire faptul că de curând mass-media oficială a eşuat în a promova minciunile sfruntate referitoare la pretinsul incident chimic din Siria. Cu toate că deţin monopolul asupra mijloacelor mass-media, aceşti dezaxaţi cruzi şi plini de viclenie care au condus până acum lumea nu mai pot susține că albul este pur şi simplu negru doar pentru că aşa spun ei.

4. Din ce în ce mai des, corupta elită financiară bancară începe să fie respinsă

De curând, Ungaria a devenit prima ţară ce a urmat cu mult curaj exemplul Islandei, respingând putreda elită bancară internaţională (FMI). Mai mult decât atât, Ungaria  se gândeşte să îi dea în judecată pe foştii prim-miniştri ce au înşelat şi au înrobit populaţia prin intermediul dobânzilor.
Devine astfel cu putinţă să ne aşteptăm ca astfel de tendinţe să continue, fiind chiar posibil ca naţiunile să se decidă să rupă  neîntârziat lanţurile acestei sclavii, fără a mai considera vreodată că este necesar sau firesc să plătească nişte aşa-zise datorii imense şi inacceptabile către bănci.

5. Manevra abruptă de reabilitare a Vaticanului devine din ce în ce mai evidentă

Sub domnia Papei Benedict, la Vatican au izbucnit o mulţime de scandaluri fără precedent, cum ar fi scandalul referitor la acoperirea preoţilor pedofili, sau scandalul manevrelor de spălare de bani şi fraudă. Printr-un gest fără precedent, Papa Benedict s-a retras din instituţia papalităţii într-un mod abrupt pentru a face loc unui papă ce este doar în aparenţă mai acceptabil: dubiosul Papă Francisc. Prin toate măsurile pe care le-a luat de curând, Papa Francisc acționează într-un mod viclean şi furibund pentru a recupera reputaţia paşnică şi în aparenţă umilă a Bisericii. Fie că această acţiune – care în realitate este doar de fațadă – ce vizează reabilitarea instituției bisericii este realizată chiar de papă, fie că este promovată de mass-media, ce repetă la nesfârşit aceleași ipocrizii, mesajul evident care transpare este cât se poate de clar: de curând, Biserica a fost forţată să realizeze această întoarcere la 180 de grade pentru a se salva (dacă aceasta va mai fi vreodată cu putinţă) de la o pierdere aproape completă a credibilităţii.

6. Din ce în ce mai frecvent, soldaţii refuză să se mai supună orbeşte ordinelor oficiale care contravin bunului simţ şi conştiinţei lor

Asistăm actualmente la o situaţie fără precedent. Soldaţii, cărora le este interzis prin lege să facă orice gen de afirmaţie de natură politică, au început totuşi să se pronunţe din ce în ce mai des împotriva acţiunilor nedrepte, criminale ale armatei Statelor Unite. Asistăm în felul acesta la o mulţime de situaţii care sunt surprinzător de asemănătoare cu ceea ce a afirmat cândva genialul om de ştiinţă Einstein: „Pionierii unei lumi lipsite de războaie sunt şi vor fi tinerii bărbaţi şi tinerele femei care decid să refuze serviciul militar.”

7. Statul poliţienesc dur, inuman şi din ce în ce mai militarizat apare deja în multe locuri pe această planetă

Unul dintre semnele evidente şi cele mai sumbre ce indică faptul că penibila şi criminala elită mondială nu mai poate menţine strânsoarea lanţului puterii, aşa cum o făcea anterior, îl reprezintă structurarea cvasievidentă a statului poliţienesc militarizat ce este antrenat într-un mod specific pentru a combate prompt şi cu brutalitate protestele civile interne. Poliţiştii locali ce au ajuns să fie chiar dotaţi cu tancuri şi alte echipamente sofisticate de luptă activează deja împreună cu agenţii federali în cadrul unor comandamente de aşa-zisă securitate.
Prezența pentru prima oară în istorie, a unor unităţi armate active pe pământul american, faptul că reţeaua de spioni a Agenţiei Naţionale pentru Securitate (NSA) este folosită din plin de către Garda Financiară (IRS) şi de către DEA (Drug Enforcement Administration – Agenţia Federală Americană pentru Combaterea Drogurilor), faptul că prin intermediul Legii NDAA (National Defense Autorization Act – Actul de Autorizare pentru Apărare Naţională) cetăţenii americani au fost privaţi de dreptul lor constituţional la un proces echitabil, reprezintă doar o parte dintre manevrele viclene, tiranice care sunt realizate pentru a-i proteja de furia maselor pe aceşti criminali ce se află în spatele puterii mondiale; iar prin astfel de măsuri se urmăreşte să fie evitate prin teroare posibile revolte civile. Dincolo de aparenţe, pentru noi este cert că aceşti criminali ce se ascund şi acţionează adeseori din umbră sunt foarte speriaţi că vor primi până la urmă exact ceea ce merită pentru tot răul pe care l-au făcut atât poporului american, cât şi întregii lumi, dedându-se la o mulţime de acţiuni criminale care, multe dintre ele, sfidează Constituţia.

8. Mişcări ample de secesiune izbucnesc şi au loc pretutindeni în lume

Un anumit stat care se separă de o entitate politică mai mare reprezenta până nu de mult ceva cât se poate de neobişnuit. În America, mişcările de secesiune au ajuns să fie din ce în ce mai răspândite în mai multe regiuni, cum ar fi Colorado şi California. În Europa, mişcări ample de secesiune au loc în Spania şi în Scoţia, iar totodată mai multe naţiuni UE flirtează deja cu ideea de a renunţa la moneda euro. Dincolo de aparenţe, această descentralizare este un semn sigur al entropiei.

9. OMG-urile (organismele modificate genetic) sunt respinse cu vehemenţă aproape pretutindeni în lume
Planul dement, viclean şi criminal al acestei clici a aşa-zişilor „iluminaţi” a fost şi este următorul: „Controlează hrana, şi în felul acesta vei controla populaţia.” Chiar dacă este adevărată în teorie, această afirmaţie machiavelică devine din ce în ce mai greu de pus în practică în vremurile pe care le trăim. Aşa-zişii lideri OMG, precum Monsanto, au fost deja demascaţi în ceea ce priveşte planurile lor viclene şi criminale. Întreaga lor forţă, atât economică, dar şi politică nu mai este capabilă să înfrângă răspândirea informaţiilor cutremurătoare şi a cunoaşterii elementare referitoare la pericolele pe care le reprezintă hrana modificată genetic și otrăvită din ce în ce mai mult în ultima vreme cu E-uri şi pesticide. Atât în America, dar şi în alte ţări din restul lumii, câmpuri întregi de culturi ce au fost însămânţate cu seminţe de plante modificate prin inginerie genetică (OMG) sunt arse în semn de protest. Masele de oameni ce au fost între timp informate de pericolele grave pe care le reprezintă toate acestea continuă actualmente să respingă astfel de produse, iar legile referitoare la informaţiile ce sunt prezentate pe etichetele produselor alimentare devin pe zi ce trece tot mai severe.


Citiţi şi:

Ziua în care clasa de mijloc se va ridica
Turnul Babel revine

Peste 200 de bancheri aflaţi în poziţii de conducere au fost arestaţi, iar noul sistem financiar este funcţional


 

yogaesoteric
6 ianuarie 2014

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More