MEDITAŢII şi CONJUNCTURI ASTROLOGICE FAVORABILE şi EVENIMENTE SPIRITUALE din luna IANUARIE 2014


Motto: „Uneori oamenii se împiedică de adevăr, dar numai cei proşti se ridică imediat şi merg indiferenţi mai departe”.

ATENŢIE!!! Fiecare dintre aceste momente benefice, care sunt totodată nişte daruri ascunse ce nesunt oferite de DUMNEZEU, vă ajută să pătrundeţi şi să savuraţi, la modul spiritual vorbind, TAINELE REZONANŢELOR OCULTE ASTRALE. Prin focalizarea  fermă şi continuă a atenţiei asupra lor, aceste momente inefabile ne oferă totodată ocazia de a trăi plenar şi profund MISTERUL MOMENTULUI PREZENT.

profesor yoga Gregorian Bivolaru


Sâmbătă, 4 ianuarie, între orele 14.00-14.45 – Meditaţie de comuniune spirituală cu marele yoghin PARAMAHANSA YOGANANDA
.

Luni, 6 ianuarie, între orele 17.00-17.45 – BOBOTEAZA: meditaţie de evocare a momentului Botezului Domnului.

Luni, 6 ianuarie, între orele 10.35-11.20 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în sextil cu Saturn. Efecte: Facilitează atingerea stării de linişte şi calm în sfera mentală, trezeşte şi susţine starea de echilibru dintre interior şi exterior, dintre esenţă şi aparenţă, fiind totodată o oportunitate pentru a înţelege priorităţile vieţii noastre atât în sfera spirituală cât şi în sfera socială. Ajută la depăşirea rapidă a stărilor de împrăştiere mentală, amplifică puterea de concentrare mentală, favorizează gândirea practică, trezeşte obiectivitatea şi punctualitatea. Acest aspect conferă totodată stabilitate în gândire, putere mult mărită de focalizare mentală, trezeşte şi dinamizează perseverenţa, favorizează apariţia aptitudinilor de conducător, face să apară o mai mare abilitate în comunicare, trezeşte şi dinamizează discernământul.

Marţi, 7 ianuarie, între orele 17.00-17.45 – Meditaţie de comuniune spirituală cu SFÂNTUL IOAN BOTEZĂTORUL.

Miercuri, 8 ianuarie, între orele 23.45-0.30 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în conjuncţie cu Venus. Efecte: Favorizează comunicarea afectuoasă, empatică, intensă şi profundă mai ales cu fiinţele iubite, face să apară o stare inefabilă de armonie între sfera mentală şi cea afectivă a fiinţei, amplifică elanul de dăruire conştientă către Dumnezeu, trezeşte creativitatea artistică, romantismul, spontaneitatea şi jucăuşenia în relaţiile de cuplu. Este un moment favorabil pentru exprimarea sinceră şi deschisă a trăirilor afective. Face să apară un farmec inefabil în comunicare şi conferă elocvenţă. Trezeşte şi amplifică puterea de dăruire conştientă către nobile idealuri.

Sâmbătă, 11 ianuarie, între orele 12.30-13.15 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Venus în sextil cu Saturn. Efecte: Acest aspect trezeşte o stare de maturitate spirituală în sfera afectivă, dinamizează impulsul de manifestare a sentimentelor. Conduce la depăşirea superficialităţii şi facilitează controlul asupra pasiunilor inferioare. Face să se trezească în fiinţă respectul de sine şi fidelitatea în relaţiile de iubire. Favorizează trezirea şi amplificarea stării de abnegaţie. Energia tainică a acestui aspect trezeşte puterea de a percepe în mod spontan frumuseţea interioară şi facilitează atingerea stării de maturitate afectivă, trezeşte responsabilitatea emoţională. Face să apară o stare inefabilă de echilibru între nevoia de exteriorizare şi nevoia de interiorizare, generează o stare de armonie între sfera materială şi cea spirituală.


Sâmbătă, 11 ianuarie, între orele 14.10-14.55 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Soare în conjuncţie cu Venus. Efecte
: Favorizează comunicarea afectuoasă, empatică, intensă şi profundă mai ales cu fiinţele iubite, face să apară o stare inefabilă de armonie între sfera mentală şi cea afectivă a fiinţei, amplifică elanul de dăruire conştientă către Dumnezeu, trezeşte creativitatea artistică, romantismul, spontaneitatea şi jucăuşenia în relaţiile de cuplu. Este un moment favorabil pentru exprimarea sinceră şi deschisă a trăirilor afective. Face să apară un farmec inefabil în comunicare şi conferă elocvenţă. Trezeşte şi amplifică puterea de dăruire conştientă către nobile idealuri.

Sâmbătă, 11 ianuarie, între orele 15.25-16.10 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Soare în sextil cu Saturn. Efecte: Face să apară o stare de maturizare spirituală. Facilitează conştientizarea priorităţilor esenţiale ale vieţii care ni se revelează dintr-un punct de vedere spiritual, oferindu-ne totodată şansa de a ne desprinde de diferite preocupări lipsite de valoare şi de obişnuinţe rele. Amplifică totodată simţul valorii, respectul de sine, nobleţea, aspiraţia spirituală. Favorizează depăşirea orgoliului şi permite atingerea unor experienţe spirituale inedite şi profunde.
Trezeşte şi amplifică tenacitatea, cumpătarea, face să se manifeste înţelepciunea practică, trezeşte capacităţile organizatorice, precizia, iscusinţa în tot ceea ce ţine de aspectele practice ale vieţii.

Duminică, 12 ianuarie, de la ora 16.15 – Întâlnirea GRUPULUI PENTRU APROFUNDARE A RELAŢIEI GHID SPIRITUAL-ASPIRANT, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, întâlnirea va avea loc la sala Pipera 1.

Duminică, 12 ianuarie, între orele 17.00-17.45 – Meditaţie de comuniune spirituală cu marele yoghin SWAMI VIVEKANANDA.


Luni, 13 ianuarie – TRIPURA SUNDARI
. Momentul de maxim benefic este la ora 22.04. Perioada favorabilă de angrenare în jocuri amoroase, în cuplu, cu continenţă, iubire şi transfigurare este în intervalul orar 11.30 (luni, 13 ianuarie) – 7.30 (marţi, 14 ianuarie). Meditaţia specială de comuniune cu Marea Putere Cosmică Tripura Sundari se realizează luni, 13 ianuarie, între orele 21.30-22.30.

Joi, 16 ianuarie – LUNA PLINĂ. Perioada de influenţă nefastă a Lunii Pline începe miercuri, 15 ianuarie, la ora 12.53 şi se încheie vineri, 17 ianuarie, la ora 0.53. Momentul de maximă influenţă nefastă a Lunii Pline este joi, 16 ianuarie, la ora 6.53.

Vineri, 17 ianuarie, între orele 8.10-8.55 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în sextil cu Uranus. Efecte: Trezeşte şi dinamizează intuiţia spirituală, puterea de pătrundere mentală, capacitatea de comunicare telepatică, trezeşte inventivitatea binefăcătoare, favorizează eliberarea de prejudecăţile prosteşti. Permite vindecare prin rugăciune şi credinţă în Dumnezeu; facilitează comuniunea cu entităţile angelice. Aceasta este totodată o conjunctură benefică ce oferă şansa unei translaţii spontane în dimensiunea tainică a supramentalului. Trezeşte şi amplifică puterea de concentrare mentală, face posibilă înţelegerea valorilor abstracte, trezeşte în mod gradat disponibilităţile mentale latente. Este un moment excelent de demarare a proceselor de purificare a mentalului şi de trezire a disponibilităţilor mentale intuitive care, printre altele, îmbunătăţesc memoria.

 Duminică, 19 ianuarie, începând cu ora 19.00 – PROCEDEU DE INVOCARE A SHAMBALA-EI PENTRU PACEA PLANETARĂ ŞI VINDECAREA SPIRITUALĂ A PLANETEI, care se va realiza la unison în mai multe oraşe din ţară. În Bucureşti, această manifestare se va realiza la sala Pipera 1.

 

Miercuri, 22 ianuarie – începe TAPASUL DE 49 DE ZILE PENTRU APROFUNDAREA COMUNIUNII CU GHIDUL SPIRITUAL, ce se va desfăşura în perioada 22 ianuarie – 11 martie 2014. Consacrarea către Dumnezeu Tatăl a acestui tapas se va face la unison miercuri, 22 ianuarie 2014, între orele 22.20-22.30.Vineri, 24 ianuarie, între orele 16.35-17.20 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în trigon cu Marte. Efecte
: Stimulează transpunerea cu uşurinţă a ideilor benefice în acţiune. Trezeşte şi dinamizează combativitatea, facilitează depăşirea inerţiei, favorizează trezirea capacităţii de a găsi soluţii benefice ingenioase, eficiente, face să apară claritatea în exprimare. Ajută la integrarea armonioasă în planul material, amplifică spontaneitatea şi rapiditatea în luarea deciziilor, face să apară curajul de a ne exprima liber ideile.
 

Sâmbătă, 25 ianuarie, de la ora 21.00 – SPIRALA YANG DE COMUNIUNE CU SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, meditaţia se va realiza la sala Pipera 1.

Sâmbătă, 25 ianuarie, începând cu ora 14.57 – SPIRALA YANG DE COMUNIUNE cu SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC şi cu SUFLETUL NEAMULUI MAGHIAR, realizată la unison în mai multe oraşe din Ungaria şi România. În Bucureşti, spirala se va desfăşura la sala Pipera 1 (vestiar).Miercuri, 29 ianuarie, între orele 10.20-11.05 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Soare în sextil cu Uranus. Efecte: Trezeşte imaginaţia creatoare şi originalitatea. Favorizează inspiraţia artistică şi trezeşte spontaneitatea. Face să se amplifice în fiinţă starea de detaşare, facilitând desprinderea de prejudecăţile închistatoare şi de condiţionările prosteşti. Trezeşte şi amplifică senzualitatea rafinată, starea de virilitate, originalitatea, vitalitatea, facilitează apariţia unei stări de expansiune prin iubire, face să se trezească puterea de dăruire necondiţionată faţă de Dumnezeu. Facilitează atingerea stării de fericire paradisiacă.    

Miercuri, 29 ianuarie/Joi, 30 ianuarie, între orele 23.30-1.00 – Meditaţie de comuniune cu SHIVA, cu ocazia momentului de SHIVARATRI.  În Bucureşti, meditaţia se va realiza în spirală YANG, la sala Pipera 1.
 
 
 

yogaesoteric

6 ianuarie 2014

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More