Analiză bombă: Pagube economice de 147 de miliarde de dolari și zeci de milioane de persoane vătămate în urma vaccinului anti-covid

Un nou raport estimează că 26,6 milioane de persoane au fost vătămate, 1,36 milioane de persoane cu dizabilități și 300.000 de decese în exces pot fi atribuite daunelor provocate de vaccinul împotriva covid-19 numai în 2022, ceea ce a costat economia aproape 150 de miliarde de dolari – scrie ZeroHedge într-un articol cutremurător.

Firma de cercetare Phinance Technologies, fondată și condusă de fostul manager de portofoliu BlackRock Ed Dowd, Yuri Nunes (doctor în fizică, master în matematică) și Carlos Alegria (doctor în fizică, finanțe), a împărțit impactul vaccinurilor în patru categorii mari pentru a estima costurile umane asociate cu vaccinul împotriva covid-19:

  • niciun efect sau asimptomatici
    • cei care au suferit reacții adverse (rezultat ușor până la moderat)
    • cei care au devenit invalizi (rezultat sever)
    • decesul (rezultat extrem).

Datele privind reacțiile adverse cauzate de vaccin provin direct de la Biroul de Statistică a Muncii (BLS), în timp ce cifrele privind decesele în exces sunt derivate din cifrele oficiale privind decesele din SUA prin două metode diferite – metodologia AICI.

Este important de reținut faptul că persoanele dintr-o categorie (lezate, de exemplu) pot trece în ultimele categorii de gravitate – aspect pe care această analiză nu îl ia în considerare.

Să ne amintim că aceste grupări reprezintă doar o încercare de a caracteriza diferite niveluri de daune cauzate de inoculări, dar ele nu sunt statice și ar putea interacționa unele cu altele”, se arată în raport. „De exemplu, ar putea exista persoane care nu au avut efecte vizibile după vaccinare, dar care, cu toate acestea, ar putea fi totuși afectate.

Persoanele cu leziuni ușoare în urma inoculărilor ar putea, în timp, să dezvolte leziuni grave, până la gradul de invaliditate, sau un rezultat extrem, cum ar fi moartea.

Estimarea costului economic

Analizând fiecare dintre categoriile de mai sus, Phinance a urmărit să determine costul economic direct al leziunilor provocate de vaccinuri, care a fost de 79,5 miliarde de dolari în 2022 și de 52,2 miliarde de dolari pentru cei cu dizabilități grave.

Pentru decese, Phinace a folosit creșterea medie anuală absolută a excesului de decese începând cu 2021, care a fost de 0,05% pentru grupul demografic cu vârste cuprinse între 25 și 64 de ani, ceea ce a însemnat 5,6 miliarde de dolari. În total, ei au constatat un „cost economic” de 147,8 miliarde de dolari în 2022 din cauza vaccinurilor anti-covid-19.

După cum notează Dowd, aceste cifre sunt doar ceea ce poate fi măsurat în prezent, deoarece sunt excluse multe aspecte esențiale, precum șomerii sau cei care au o productivitate a muncii mult mai redusă din pricina reacțiilor adverse.

Citiți și:
500 de australieni s-au alăturat primului proces colectiv din lume pentru leziunile provocate de vaccinul anti-covid
Hecatombă mondială: 20.000.000 de morți în urma vaccinării împotriva covid și peste 2 miliarde de oameni care au suferit leziuni?

 

yogaesoteric
27 iunie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More