Pakistan: Poliomielită la un copil de 3 ani vaccinat de 7 ori împotriva ei

Pakistanul a raportat primul său caz de poliomielită din 2023: un băiat de trei ani care a fost testat pozitiv pentru „Poliovirus sălbatic 1” în provincia nord-vestică Khyber Pakhtunkhwa. Potrivit Institutului Național de Sănătate din Islamabad, băiețelul, care nu a avut niciodată probleme de sănătate, a rămas paralizat în părțile inferioare ale trupului, deși fusese vaccinat de șapte ori împotriva poliomielitei, potrivit afirmațiilor familiei sale.

În 2022, Pakistanul a raportat 20 de cazuri de poliomielită, toate înregistrate în partea de sud a provinciei Khyber Pakhtunkhwa. Pakistanul și Afganistanul sunt singurele două țări din lume în care există poliomielită. (ANSA).

Conform prof.dr. Didier Raoult:

Singura epidemie virală despre care se știe că este rezultatul manipulării umane este cauzată de vaccinul antipoliomielitic oral. În 2022 au existat doar 8 cazuri la nivel mondial de poliomielită naturală, dar 800-1000 de cazuri de poliomielită produsă de vaccinul cu virus viu.

Cazurile de infecție naturală au apărut în țări care nu mai puteau vaccina pentru că erau în război cu SUA (Afganistan, Pakistan), iar în restul lumii, sub influența lui Bill Gates, au fost distribuite milioane de doze de vaccin viu contagios.

Vaccinul inactivat (DTP) pe care l-am primit cu toții nu prezenta aceste riscuri, dar, din cauza politicii OMS/Bill Gates, asistăm la primele cazuri de poliomielită din ultimii 40 de ani la New York, Londra și Israel, cauzate de acest vaccin care se răspândește peste tot.

Citiți și:
Medicii spun că vaccinul antipoliomielită promovat de fundația lui Bill Gates a dat naştere la o tulpină «superpolio» care este extrem de periculoasă
Milioane de americani s-au îmbolnăvit de cancer, în urma campaniilor de vaccinare anti-poliomielită

 

yogaesoteric
5 iulie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More