Dușmanii statului

4.100 vizualizări pe secundă, 250.000 pe minut, 15 milioane pe oră, 178 de milioane după primele 12 ore de la difuzare. Nu, nu este audienţa pe care am făcut-o cu Gabriel Purcăruș la ultima emisiune. Nu încă. Este audienţa ultimului interviu pe care l-a postat Tucker Carlson pe X (fosta Twitter).

Ce interlocutor credeţi că poate face o asemenea audienţă? Bănuiţi că nu poate fi altul decât dictatorul, duşmanul democraţiei, acuzatul cu aproape 100 de capete de acuzare pe capul lui. Tipul vânat în fiecare secundă de 6 ani de zile, omul oranj pe care se cheltuie zeci de miliarde de dolari să fie scos din circulaţie.

Ca să aveţi o perspectivă, Carlson atinge audienta CNN-ului la ora de vârf a lor în vreo 6 minute de la lansarea clipului. Ce vremuri grele pentru televiziunile de propagandă. Cum să manipulezi cu o asemenea audienţă?

Şi toate aceste cifre spun ceva şi mai important: câtă nevoie au oamenii de presa liberă, câtă nevoie de adevăr, câtă nevoie de ziarişti liberi de lanţuri.

L-ar mânca şi pe Carlson cu fulgi cu tot, dar le stă în gât. E prea mare peştele pentru sclavii cu pixuri de pe plantaţiile progresiste.

Autor: Alin Alexandru

Citiți și:
Tucker Carlson: Robert F. Kennedy Jr. este noul inamic public nr. 1 – L-a detronat pe Donald Trump
Efectul Trump: Ratingul CNN a explodat după recitalul dat de fostul președinte

 

yogaesoteric
30 septembrie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More