Efectul Trump: Ratingul CNN a explodat după recitalul dat de fostul președinte

Interviul cu public („town hall”) de miercuri, 10 mai organizat de CNN și moderat de ziarista Kaitlan Collins a fost un triumf.

Nu se putea o revanșă mai elegantă și mai subtilă a lui Donald Trump pentru toate mizeriile pe care CNN i le-a făcut de-a lungul timpului.

Inclusiv în timpul emisiunii, prin reaua-credință și ura față de invitat care a răzbătut din fiecare întrebare pusă de realizatoare, la care Trump a răspuns cu calm și cu umor.

Iar după emisiune, comentariile din studioul CNN au amintit de fesenismul TVR din 1990.

Cu atât mai dulce revanșa, cu cât a fost servită rece.

Trump, pe care CNN face tot ce poate pentru a-l călca în picioare, a dus ratingul postului până la cer.

Potrivit Mediaite, în intervalul orar la care a fost transmisă emisiunea cu Trump, CNN și-a zdrobit concurența, cu 3,12 milioane de telespectatori.

Pe locul II, Fox News nu a înregistrat nici pe jumătate – 1,412 milioane, iar pe III MSNBC – 1,372 milioane.

Și în ce privește segmentul de vârstă cel mai râvnit de televiziuni (25-54 de ani), pentru că aduce maximum de publicitate, CNN și-a zdrobit concurența, cu 703.000 de telespectatori, urmat la distanță astronomică de MSNBC – 155.000 și de Fox – 125.000.

Citiți și:
Donald Trump numește SUA o „hazna a crimei” și „zonă de război”: „visul american a fost rupt în bucăți”
Insurgența artificială a ChatGPT a compus un poem elogios despre Biden, dar despre Trump a refuzat, explicând că a fost „programată să nu facă politică și să fie imparțială”

 

yogaesoteric
22 mai 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More