Cruciada digitală

Avem în fața noastră o bătălie lungă pentru recuperarea identității noastre naționale, sufletești și morale. Ne confruntăm cu un asalt sofisticat la adresa integrității națiunii noastre prin toate proxy-urile imaginabile: trădători ai națiunii în poziții cheie în structura de conducere a statului, corporații străine abonate la jefuirea țării, ambasade preschimbate în cluburi de afaceri, servicii secrete confiscate, ONG-uri și asociații specializate în macularea a tot ceea ce este românesc, atât pe plan economic, științific, educațional cât și pe planul eticii sociale și al credinței.

Parte din această luptă o dăm pe teritoriul digital al distrugătorilor identității României și dacă până la această oră nu le-am învăţat metehnele, frustrările și josnicia, este timpul să luăm măsuri: vom lupta cu armele lor, îi vom izola pe acest câmp de luptă, cel pe care ei îl exploatează atât de bine pentru simplul motiv că altceva nici nu știu să facă, anume să utilizeze o banală aplicație, cea prin care noi interacționăm acum.

Ce observăm? Că inamicul are mulți, foarte mulți bani, finanțând din greu postări (grafică si mesaj) și inducând ideea că au controlul direcției societății. Îl au prin fiecare leu pe care îl plătesc din banii noștri tuturor celor care crează conturi false de unde se dau like-uri tuturor mizeriilor: sinecuri, asociații, fundații, ONG-uri. Așa este construită șandramaua, în stil de mega butaforie, exact ca o pompă care împroașcă permanent puroi și mizerie în obrazul țării noastre, denigrând tot ceea ce este uman, normal și frumos. Așa a fost distrus sentimentul de apartenență socială și masacrate sentimentul patriotic și mândria de a fi român.

Ce pățim de obicei? Prin simpla interacțiune cu profiluri sponsorizate, care ne intră abuziv și șobolănește în pagină, ne trezim cu rapoarte care duc la suspendarea conturilor noastre. Adică nu avem cu nimic de-a face cu mizeria lor, dar dacă îi ocărâm pe bună dreptate, postacii lor ne raportează și ajungem chiar la ștergerea, desființarea conturilor noastre. Aceasta bineînțeles că este tactica lor și nu e rea deloc.

Ce avem de făcut? La ORICE interacțiune cu ORICARE sistem de referință al mizeriei progresiste, vom raporta noi din start contul respectiv și îl vom BLOCA, fără a mai interacționa cu el vreodată pe propriile pagini. Pe termen lung vom reuși să izolăm în bula lor fetidă pe toți acești venetici dubioși care prin minciună, dezinformare și diseminare a urii doresc să ne atomizeze. Aici mă refer la purtători de cuvânt ai mafiei guvernamentale din sănătate și nu numai, portaluri de știri ale progresismului, persoane fizice și juridice promotoare a feluritelor devianțe, jurnaliști fără colană vertebrală, atei și activiști mizeri ai corectitudinii politice și LGBT-ului și toate soiurile de trădători ai națiunii noastre aflați în solda străinătății. Cu cât vor fi mai izolați, vor fi și mai abulici, întrucât îi vor dezorienta permanent doar propriile postări laudative, fiind rupți de realitate. Așa vom reuși să defectăm și sistemul de analiză a aplicației. Ce obținem? Ne păstrăm posibilitatea de a putea spune adevărul nostru, în lumea noastră, în condițiile noastre și găsim calea pentru a câștiga cruciada digitală! Unitate prin strategie! Așa vom câștiga!

Împreună pentru adevăr, pentru România!

Autor: Călin Tudose, Facebook

Citiți și:
Vor să ne îngroape, dar suntem semințe!
Lumea conștientizează și deja începe să observe că sistemul se străduiește din răsputeri să pună în cap umanitatea și să degenereze specia
Închisoarea ta invizibilă deja a fost construită

 

yogaesoteric
5 octombrie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More