Închisoarea ta invizibilă deja a fost construită

Un pașaport internațional de vaccinare, o identitate digitală, un sistem de credit social și o monedă digitală a băncii centrale (CBDC) formează un sistem de control digital – închisoarea în care populația va fi închisă pentru totdeauna, scrie dr. Joseph Mercola, într-o nouă analiză excelentă, publicată pe blogul său.

Recunoașterea facială este o parte esențială a structurii de control, deoarece va fi „parola” pentru identitatea ta digitală.

Până la sfârșitul anului 2022, în lume au fost instalate 1 miliard de camere de supraveghere care colectează date, toate conectate la Internet și la Inteligența Artificială (IA). De asemenea, camerele și dispozitivele de înregistrare audio din telefoanele mobile, automobile și aparate inteligente colectează și distribuie date.

Toate aceste date sunt apoi folosite pentru a acorda fiecărei persoane un scor distinct, bazat pe comportamentul, manifestarea și interacțiunea sa cu lumea. În cele din urmă, scorul tău de credit social va dicta ce vei putea face sau nu, ce vei putea cumpăra sau nu și unde poți merge.

Inteligența artificială (IA) este o componentă crucială, fără de care sistemul de control nu poate funcționa. Cel mai simplu mod de a te opune acest sistem este să „înfometezi” IA, să nu-i mai dai acces la date, refuzând să folosești tehnologiile care colectează și distribuie datele tale personale.

**********

În videoul de mai jos, Maria Zeee de la ZeeeMedia îl intervievează pe informaticianul Aman Jabbi cu privire la viitorul pașaport internațional pentru vaccinare, identitatea digitală, sistemul de credit social care se construiește în Occident și moneda digitală a băncii centrale (CBDC).

Toți acești factori se acumulează acum pentru a face posibil controlul asupra populației globale. După cum a menționat Zeee, această închisoare digitală, care este deja construită în mare parte, va însemna întemnițarea finală a omenirii.

Identitatea digitală va fi închisoarea noastră digitală

În video, Jabbi explică închisoarea digitală pe care o creează identitatea digitală – cu alte cuvinte, modul în care identitatea noastră digitală are legătură cu viitorul sistem de credit social și va controla ceea vom putea să facem sau nu în viața noastră de zi cu zi.

După cum a menționat Jabbi, camerele de supraveghere cu software de recunoaștere facială au fost deja instalate în întreaga lume. Ele reprezintă o parte esențială a structurii de control, iar această supraveghere va fi legată de identitatea digitală, de sistemul de punctaj de credit social, de urmărirea amprentei de carbon, CBDC și multe altele.

Recunoașterea facială ne-a fost vândută ca fiind in instrument excelent care ne asigură confortul și securitatea. Cu recunoașterea facială nu este nevoie să vă amintiți codurile sau parolele și, întrucât nimeni altcineva nu are chipul vostru, atunci acest instrument ar fi în măsură să vă păstreze conturile personale mai în siguranță.

Însă ca și în cazul majorității celorlalte tehnologii care ne sunt vândute sub pretextul confortului și al securității, recunoașterea facială constituie, în fond, un instrument de control în masă și o parte esențială a închisorii digitale personale. După cum a explicat Jabbi, sistemul de control chinezesc se bazează pe recunoașterea facială în combinație cu un sistem de credit social.

El descrie sistemul chinezesc de credit social ca fiind un sistem de feedback care răspunde în funcție de comportamentul tău. Ceea ce este însă necunoscut de majoritatea occidentalilor, un sistem identic a fost deja pus în aplicare în culise în țările occidentale, doar că nu ne-a fost adus încă la cunoștință acest fapt.

Supravegherea ca armă

Până la sfârșitul anului 2022, în lume au fost instalate 1 miliard de camere de supraveghere care colectează date, toate conectate la Internet și la Inteligență Artificială (IA). Statele Unite au, de fapt, cele mai multe camere de supraveghere pe cap de locuitor. China este pe locul doi, iar Marea Britanie pe locul trei.

Pe lângă această colectare de date, camerele și dispozitivele de înregistrare audio din telefoanele mobile, din automobile și aparatele inteligente colectează și distribuie date, chiar și atunci când sunteți acasă.

Toate aceste date sunt apoi folosite pentru a acorda fiecărei persoane un scor distinct bazat pe comportamentul, manifestarea și interacțiunea sa cu lumea. În cele din urmă, acest scor – scorul tău de credit social – va dicta ce putem face sau nu, ce putem cumpăra și unde putem merge.

După cum a menționat Jabbi, există și mecanisme de control suplimentare încorporate în hardware-ul unor echipamente deja existente. De exemplu, mulți stâlpi de lumină inteligenți au încorporate stații de încărcare pentru drone, care în viitor vor fi folosite în scopul aplicării legii și supravegherii comportamentale. Vom fi în mare parte supravegheați de IA și de mașini.

Acești stâlpi de lumină inteligenți pot fi folosiți și ca arme. Au încorporate LED-uri care au puterea de a induce perturbări ale stării normale a ființelor umane. Denumite uneori „Puke Rays” pentru capacitatea lor de a induce greață severă, aceste echipamente LED sunt arme proiectate ca o lanternă care emit o serie de „impulsuri aleatorii de diferite culori” extrem de luminoase, rapide și bine focalizate. Potrivit lui Jabbi, aceste lumini pot induce, de asemenea, leziuni ale creierului, leziuni ale coloanei vertebrale, boli și probabil chiar moartea.

Totodată, LED-ul combinat cu radarul de pe unii stâlpi inteligenți, pot fi utilizate pentru a identifica persoanele care poartă arme și, teoretic, ar putea fi folosite ca armă pentru a elimina în mod selectiv persoanele care poartă arme.

Un nou capitol în „contractul social”

Identitatea digitală a fost descrisă de Forumul Economic Mondial (WEF) ca fiind un nou capitol al contractului social. După cum a menționat Jabbi, problema este că niciunul dintre noi nu și-a dat consimțământul pentru noul Contract social al WEF. Acesta este revizuit de către WEF și aliații săi și impus nouă, fără consimțământul nostru.

Marea majoritate a oamenilor nici măcar nu știe ce presupune, de fapt, acest nou contract social și nici cum le va afecta viața personală de zi cu zi sau capacitatea personală de luare a deciziilor. Din motive evidente, acest aspect nu a fost niciodată specificat, deoarece, dacă ar fi pe deplin înțeles de toată lumea, practic nimeni de pe pământ nu l-ar accepta. În fond, niciun om cu gândire normală nu poate accepta ca viața lui să fie dictată de altcineva.

Sursa: Forumul Economic Mondial

După cum se arată în graficul de mai sus, identitatea noastră digitală va fi necesară pentru a debloca toate aspectele vieții, de la conectarea la Internet până la accesarea serviciilor sociale, călătorii, mâncare, cumpărături și servicii financiare. Dacă scorul tău de credit social este prea scăzut, unul sau mai multe dintre aceste aspecte pot fi dezactivate și indisponibile pentru tine. „Prin urmare, implicit, ești permanent un prizonier”, spune Jabbi.

Identitatea ta digitală este confirmată prin recunoașterea facială și este legată de scorul tău social, de scorul amprentei de carbon și de CBDC-uri. Pe măsură ce scad scorul tău social și cel legat de amprenta de carbon, scade și capacitatea ta de cumpărare.

După cum a menționat Zeee, pașaportul internațional pentru vaccinare propus la întâlnirea G20 din 2022 este, cel puțin în acest moment, pasul-cheie în efortul de a introduce pe toată lumea în sistemul de identificare digitală. Prin urmare, împiedicarea adoptării pașapoartelor de vaccinare este un pas esențial în opoziția față de întregul sistem de închisoare digitală.

De asemenea, este necesar să respingem pașaportul de vaccinare dacă nu vrem să fim cobai pentru tot restul vieții. Zeee citează documente care menționează că 500 de vaccinuri noi vor fi gata până în 2030, vaccinuri care vor viza cele mai comune boli. Este posibil ca faptul de a avea un statut de vaccinare actualizat să fie una dintre cerințele pentru menținerea unui pașaport valabil, care va servi și ca identitate digitală.

Cu alte cuvinte, refuzul vaccinului poate fi folosit pentru a-ți fi anulat sau „blocat” ID-ul tău digital, astfel încât nu vei mai putea face nimic, nu vei mai putea merge nicăieri și nu vei mai putea cumpăra nimic. Întrebarea este: care vor fi acele vaccinuri? Practic, nu veți avea de ales decât să vă conformați, chiar dacă credeți sau știți că un vaccin vă poate vătăma sau ucide, așa cum se petrece în cazul vaccinurilor anti-covid.

Un sistem bazat pe zero încredere

După cum a explicat informaticianul Aman Jabbi, noul contract social creat de WEF și aliații săi constituie un sistem bazat pe zero încredere. Într-o închisoare fizică, deținuții sunt supuși unei politici bazate pe zero încredere. Cu alte cuvinte, gardienii nu au încredere în prizonieri și există măsuri de securitate pentru a se asigura că se comportă adecvat. Noul sistem penitenciar în aer liber conceput de WEF se bazează pe aceeași premisă.

Oriunde mergeți, este necesar să dovediți cine sunteți și că valorile dvs. sunt în conformitate cu regulile în vigoare. Așadar, pentru a cumpăra alimente, nu este nevoie doar să vă identificați, astfel încât achiziția dvs. să poată fi înregistrată permanent ca una dintre achizițiile dvs., dar este necesar și să respectați anumite standarde de conformitate, altfel CBDC-ul dvs. nu va funcționa.

Valoarea implicită în acest sistem este refuzul, astfel că orice doriți să faceți – absolut orice – este necesar să fie deblocat prin ID-ul dvs. digital. După cum a menționat Jabbi, „Odată ce vom accepta identitatea digitală, aceasta va însemna sfârșitul pentru umanitate.”

Restricționarea zonală și orașele inteligente formează zidurile închisorii tale

Pentru a vă impune accesul condiționat la viață, va fi folosit geofencing-ul (restricționarea zonală). Stâlpii de lumină inteligenți echipați cu LED-uri care au puterea de a induce perturbări ale stării normale pot fi utilizați pentru a vă împiedica să treceți dincolo de zona desemnată, dar există și alte mecanisme de geofencing. De exemplu, CBDC-ul poate fi programat să nu funcționeze în afara districtului dvs., iar mașina inteligentă poate fi programată să nu mai funcționeze după ce depășește un anumit perimetru.

Jabbi trece în revistă și avântul către orașele inteligente, care:

– vor limita mobilitatea și vor elimina deținerea unei mașini;
– vor controla prin supravegherea folosită ca armă;
– vor raționaliza consumul de apă, electricitate și gaz;
– îți vor supraveghea discursul;
– îți vor urmări acțiunile și locația 24/7.

Înfometați bestia

Jabbi citează o formulă creată de Yuval Noah Harari, consilierul filosof al lui Klaus Schwab, pentru a descrie capacitatea tot mai mare a tehnocraților de a pirata oamenii:

B x C x D = AHH.

B reprezintă cunoștințe biologice, C este puterea de calcul, D înseamnă date, iar AHH este nivelul capacității de a pirata o ființă umană. După cum a menționat Jabbi, capacitatea de a pirata oameni depinde de alimentarea IA cu un flux constant de date.

Este un „sistem bestie”, în sensul că IA este fiara și este nevoie să fie hrănită. Hrana sa sunt datele, adunate printr-o serie largă de canale de date, cum sunt camere video, dispozitive de înregistrare, de recunoaștere facială, GPS și senzori de tot felul care alcătuiesc Internetul Trupurilor.

IA este un element absolut crucial pentru succesul închisorii digitale. Fără el, nu poate funcționa. Atunci, soluția este să înfometăm fiara prin a nu-i mai da acces la datele noastre. „Nicio legislație nu poate opri această tendință. Aceasta este necesar să fie făcută de oameni.” Pe scurt, este necesar să refuzăm să folosim tehnologiile care ne colectează datele.

Nu le vom putea evita pe toate. Stâlpii de lumină inteligenți și camerele de supraveghere, de exemplu, nu pot fi evitate decât dacă evitați anumite zone, care ar putea include strada pe care locuiți. Dar există multe altele pe care le putem evita, cum sunt ceasurile inteligente, aparatele de fitness de urmărire, termostatele inteligente, televizoarele inteligente, asistenți IA și camere de supraveghere Ring, pentru a menționa doar câteva dispozitive.

De asemenea, putem lupta, la nivel local, pentru a împiedica extinderea implementării camerelor de recunoaștere facială și a 5G și putem refuza viitorul pașaport pentru vaccinare și alunecarea în realitatea virtuală. După cum a menționat Jabbi, o modalitate prin care oamenii sunt conduși pe ascuns în închisoarea digitală este reprezentată de folosirea aplicațiilor care oferă confort, cum sunt aplicațiile care vă permit să comandați mâncare sau transport.

În cele din urmă, se vor elimina treptat aplicațiile de pe telefon și se vor transfera pe dispozitivele de realitate virtuală, astfel încât să fie necesar să vă aflați în lumea virtuală pentru a le utiliza. Este important să înțelegeți de ce se dorește acest aspect. Ca să ne forțeze să ne integrăm mai puternic în sistemul penitenciar digital, care include clone digitale și te îndeamnă să îți trăiești într-o realitate virtuală o mare parte din viață.

China – un exemplu al viitorului stat-închisoare

China a fost zguduită de proteste masive împotriva politicii Zero-Covid, care a fost folosită pentru a întemnița zeci de milioane de oameni în casele lor timp de săptămâni la rând. Ai crede că o companie americană precum Apple ar susține valori americane precum libertatea, dar nu este așa. Fiindcă a conlucrat cu guvernul chinez pentru a înăbuși disidența.

După cum a raportat Bloomberg, pe 9 noiembrie 2022, Apple și-a limitat instrumentul de distribuire a fișierelor pe iPhone, limitând AirDrops la 10 minute. Caracteristica wireless de distribuire a fișierelor a fost folosită pentru a distribui imagini și videoclipuri de la proteste, ceea ce ar fi încurajat mai mulți oameni să se alăture.

Potrivit Bloomberg, deși modificarea a fost făcută doar pentru telefoanele vândute în China, Apple susține că intenționează să implementeze aceeași limitare la nivel global. De ce? Prevăd ei proteste antiguvernamentale în altă parte?

Un utilizator de Twitter, Songpinganq, a distribuit un video care arată lucrători chinezi de la fabrica iPhone aflați în confruntări cu poliția din cauza politicii Zero-Covid a țării. Drept răspuns, se presupune că guvernul chinez a schimbat de la distanță toate pașapoartele covid ale protestatarilor, marcându-le cu „roșu”, ceea ce îi împiedică să intre în spațiile publice.

De exemplu, dacă vor să intre într-o clădire, inclusiv în ansambluri rezidențiale, se va declanșa o alarmă și vor fi reținuți și escortați către o tabără de carantină pentru care, apropo, este necesar să plătească. Iată cât de ușor este pentru guvern să elimine persoanele indezirabile din societate odată ce acest tip de sistem de control este în vigoare.

Acest video se spune că este dintr-o tabără de carantină din China. Un lucrător sanitar trece prin complex și măsoară temperatura deținuților.

Lumea începe să se trezească

Vestea bună este că oamenii din întreaga lume încep să realizeze ce se petrece. După cum a explicat filosoful juridic Eva Vlaardingerbroek, motivul pentru care există proteste în masă în întreaga Europă este pentru că oamenii își dau seama că sistemul de pașapoarte de vaccinare covid lansat în Europa este un sistem de control care nu are o dată de expirare. Își dau seama că este menit să fie permanent și că va fi extins.

În China, până în 2017, aveau deja tehnologia pentru a deduce automat amenzile din contul unei persoane pentru infracțiuni precum traversare prin locuri nepermise, iar rețeaua de control devine din ce în ce mai mare și mai sofisticată, odată cu introducerea ID-ului digital, a CBDC-urilor și a sistemului de credit social.

Asta ne dorim în Occident? Asta vrem pentru copiii și nepoții noștri? Dacă nu, este stringent necesar să participăm la mișcarea împotriva instaurării închisorii globale și să începem cu a face transformări în propria viață pentru a înfometa fiara și a nu-i mai permite accesul la datele personale și prin a ne educa familia și prietenii cu privire la această necesitate.

Citiți și:
Dictatura digitală a tehnocrației este tot mai aproape
Cum se va impune în Occident supravegherea totală a societății în era post-covid
Gulagul digital

 

yogaesoteric
27 ianuarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More