În Capitala Rusiei s-a desfășurat Săptămâna moscovită a frumuseții

Peste 450 de branduri din Rusia și din alte țări au luat parte la prima Săptămână a frumuseții de la Moscova, care a avut loc în Sala Centrală de Expoziții „Manej”, în perioada 9-12 decembrie.

Vizitatorii expoziției internaționale au putut să cunoască noutățile industriei de resort, putând astfel să-și cumpere produsele care le-au plăcut. Au testat de asemenea diferite servicii. Programul de business a inclus 50 de sesiuni tematice cu participarea a peste 100 de experți.

În cadrul evenimentului și-au etalat produsele producătorii de cosmetice, parfumuri și produse alimentare sănătoase din Rusia, Turcia, China, Kazahstan, Belarus și din alte țări prietene.

Suprafața expozițională de 6.000 de metri pătrați a fost împărțită în patru zone. Prima a găzduit standurile cu produse cosmetice, parfumuri și produse pentru îngrijirea părului. A doua a fost ocupată de stiliști și artiști în make-up, specialiști în manichiură, masaj și spa. Vizitatorii au putut solicita consultanță pe probleme de interes și au testat munca maeștrilor.

Zona „Sănătate” a prezentat produse pentru o alimentație sănătoasă, vitamine, măști și echipamente pentru exerciții fizice. Iar pe platforma „Show Lecture Hall”, experți ruși și străini au condus cursuri de master.

Organizatorii au planificat și activități pentru copii.

Citiți și:
Mic ghid de alimentație vegană și vegetariană
Vă otrăviți cu deodorante convenționale? Iată alternativele

 

yogaesoteric
16 decembrie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More