De ce majoritatea oamenilor nu se trezesc?

În acest articol vă prezint fragmente din cartea mea No Worries No Virus (Fără griji, fără virus).

Cartea detaliază:

  • dovezi cuprinzătoare ale farsei covid-19;
  • dovezi că situația pandemică a fost planificată cu un scop precis;
  • analize care indică faptul că cifrele privind numărul de decese cauzate de covid-19 sunt frauduloase;
  • elaborarea de calcule eronate și numărul fals de cazuri folosite pentru a justifica lockdown-urile;
  • utilizarea unui test PCR covid-19 înșelător pentru a crea un număr fals de cazuri;
  • analiza tehnică și dovezile care arată că un virus covid-19 care provoacă îmbolnăvire pur și simplu nu există (nu există nicio dovadă că a fost izolat vreodată);
  • munca doctorului Stefan Lanka și a altor experți care demonstrează că virusurile patogene care provoacă boli pur și simplu nu există – virusologia a luat o turnură greșită;
  • adevărul despre evenimentele internaționale relevante din domeniul bancar, politic și de război din perioada 1913-2019, care ajută la o înțelegere mai profundă a agendei din spatele lockdown-urilor covid-19;
  • analiza agendei de resetare tehnocratică a Forumului Economic Mondial.

În martie 2020, în timp ce cea mai mare parte a lumii s-a oprit în fața fricii de covid-19, populația a fost în același timp avertizată de mass-media și de politicienii corupți despre amenințarea unei morți iminente. O amenințare care a fost propagată de mass-media deținută de corporații și de guvern cu ajutorul unor pseudoștiințe lacunare, presând pe toată lumea să-și facă injecția. Faptul că majoritatea oamenilor din lume au fost forțați în același timp să se „oprească”, a indicat că se încerca o schimbare majoră în lume.

În timpul vieții noastre, am trăit sub o ierarhie politică corporatist-comunistă, care deși se pretinde a fi formată din state naționale distincte și autonome, este de fapt un guvern mondial unic controlat de cartelul bancar privat mondial și de mega-corporațiile sale și de cadrul său instituțional neales, incluzând aici Organizația Națiunilor Unite, Organizația Mondială a Sănătății, Forumul Economic Mondial și altele. Acesta include, de asemenea, mega-corporațiile mass-media care, la lansarea pandemiei, au folosit controlul conștiinței bazat pe traume pentru a convinge populația lumii că este posibil ca toți oamenii să moară de covid-19 dacă nu fac exact ceea ce a ordonat guvernul mondial, și anume să primească un vaccin experimental. Apoi, aceștia au promulgat și încurajat legi care permit ca societatea să se degradeze, să devină slabă, ușor de controlat și incapabilă să perceapă natura captivității ei materiale și spirituale.

Covid-19 a fost un eveniment pivot, care a creat o ruptură în sfera conștiinței. Pe de-o parte au fost oameni care au acceptat pe deplin povestea guvernamentală, restricțiile și au purtat măștile cu mândrie; și pe de altă parte au fost oameni mai vigilenți care au putut vedea cu ochii lor ce se petrecea cu adevărat. Milioane de oameni din întreaga lume au deslușit înșelăciunea.

Cu toate acestea, în cea mai mare parte, acei puțini care au putut vedea adevărul nu i-au putut convinge pe celorlalți de acest adevăr, indiferent cât de mult s-au străduit, iar cei care au crezut în povestea guvernului nu au putut convinge „adepții adevărului” de adevărul lor, indiferent cât de mult au încercat.

Un prieten mi-a trimis acest videoclip (în limba engleză, n.n.) intitulat „Purtător de mască versus non-purtător de mască”. Videoclipul exemplifică într-un mod comic divizarea foarte vizibilă în familii și în întreaga societate care a fost indusă de „situația” covid.

Părea că s-a manifestat o barieră invizibilă în sfera conștiinței. De ce un număr relativ mic de oameni puteau înțelege atât de bine falsa pandemie covid-19, în mijlocul nebuniei în masă din jurul lor, și de ce majoritatea oamenilor nu puteau sesiza minciunile?

Până la urmă ceea ce contează este modul în care înfruntăm și facem față minciunilor, mai degrabă decât să ne supunem acestora și sclaviei tehnocratice. Falsa pandemie a fost ultima șansă pentru cei care au refuzat să se trezească după minciunile legate de 9/11 și pentru cei care au refuzat să se trezească după minciunile pe bandă ale mass-mediei corporatiste.

Rețineți următorul videoclip din 11 septembrie 2001, în care clădirea 7 poate fi văzută „încă în picioare” în orizontul New York-ului, chiar și după ce echipa de știri a BBC a anunțat că s-a prăbușit. Cei de la BBC News au greșit momentul, iar clădirea 7 s-a prăbușit mai târziu, în urma unei demolări controlate evidente.

În timpul evenimentelor teribile, vedem un caz în care matricea mediatică a știrilor prestabilite a greșit momentul. Nicio clădire înaltă nu s-a prăbușit vreodată ca un pachet de cărți de joc, din cauza unui incendiu, însă Institutul Național de Standarde și Tehnologie al SUA (NIST) așa a susținut.

Faptul că există chiar și o dezbatere cu privire la faptul că a fost sau nu o demolare controlată este halucinant. Iar când menționați clădirea 7, nimeni nu știe nimic despre ea.

Ne putem elibera din închisoarea propagandei corporatiste media. Realitatea din sfera conștiinței noastre creează realitatea noastră fizică. De aceea este atât de important să vedem adevărul. Fiind capabili să vedem dincolo de înșelăciuni și manipulări, realitatea din sfera conștiinței noastre este curățată, suntem eliberați de iluzii, iar ușile și posibilitățile pentru un viitor mai bun pot fi deschise.

Astfel, înșelăciunile, cum ar fi pandemia covid-19, minciunile cu privire la 9/11 sau „schimbările climatice provocate de om din cauza CO2”, ar putea fi percepute ca o provocare pentru noi toți. Putem alege fie să fim sclavii minciunii, fie, alternativ, să creăm și să co-creăm împreună o realitate mai bună bazată pe adevăr.

Autor: Mark Keenan

Citiți și:
„Lumea cu susul în jos”: Carte „șoc” a unui general italian care cere revenirea la normalitate
Lucian Sârbu: Cartea „La Défaite de l’Occident” (Înfrângerea Occidentului) începe deja să producă deranj
Săpând după adevăr în molozul minciunii oficiale

 

yogaesoteric
11 februarie 2024

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More